Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Amy ja czuję że urodze 1 kwietnia bo bardzo nie chce, a mój syn jest pewnie tak samo wredny jak ja i chce mi zrobić na złość
jeszcze jedno przeczucie wytrzaśnijwymyśl druga datę żebyśmy już odliczały
mi zostało dwa dni na odejście wódmuszę zacząć grzebać w bożenie
KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Liloe muszę stwierdzic z przykrością , że moje dziecko nie cierpi na mojej głupocie. Pomimo , że na syna wydawałam krocie teraz już mam inny przelicznik i tak mam uzywany fotelik. I nie uważam abym zrobiła tym dziecku krzywde. I tak niestety nie stać mnie na wyjeb.... teraz tysiaka na wypasiony 4* fotelik samochodowy i tak jeżdzę gruchotem ponad 15 letnim. Mam inne priorytety niżeli wywalanie kasy na to by być trendy i n topie bo chyba szacowna Daisy ma takie poczucie humoru ze zwala z nóg.
Juz pisałam , że życie jej jeszcze poglądy zweryfikuje. Tak jak i mojej siostrze, tez tak świat postrzegała jak i ona.
Edit wywaliłam elaborat i sama nie wiem po co???????Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:48
Amy_, liloe, KasiaKwiatek, maggie86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:A ja się muszę przyznać że w ciągu 2 tygodni przybrałam prawie 3kg i jestem przerażona, to przez truskawki chyba. Dobrze że u nas mogę to napisać, na lipcówkach bym się bała
DzołkPomyślam że jak zacznę ojebywać wszystkich to ta pieprzona produkcja stron zmaleje
Jaga, haneczka, Fasia, iwonka1077, KasiaKwiatek, maggie86, MartaAlvi, Aguś86, CzaryMary, mimka84, lysinka, Gosha, Auro lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:no co za nudy na kwietniówkach! trzymajciemnie!
Czy ktoś ma jakieś przeczucia co do porodu? Bo terminy przeczuć mijają i nic się nie sprawdza. Trzeba zreobić nowe zestawienie.. oprócz tego że czuję że urodzę 5 kwietnia to jeszcze czuję, że urodzę w tą niedzielę
Amy, widzisz?Żadnego wywoływania porodu nie będzie:P Niedziela Boży
dzień, w sam raz na powitanie Olka
PS. KasiaKwiatek miała rodzić na 3000stronie, i co?!Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Amy, widzisz?
Żadnego wywoływania porodu nie będzie:P Niedziela Boży
dzień, w sam raz na powitanie Olka
PS. KasiaKwiatek miała rodzić na 3000stronie, i co?!
to musi być niedziela - ja w niedziele ślub brałam !!!to je znak!
A KWIATEK dała doopyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:51
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy wal się na dzioba:DDDDDDDD
Teraz wjebawszy mnie w depresje bo czuję się do dupy i gówniano wszytsko widzę będziesz żyła w poczucie winy i świadomości , że Jaga czuje sie z tego powodu okropnie.
Ale w sumie nie czuje się zajebiście bo pomimo , że nie zarabiam kroci , nie wypierdalam kasy w błoto to mój syn codziennie przychodzi do mnie z całuskiem i mówi mi , że mnie kocha i jestem najlepsiejszą mamą pod księzycem.Amy_, liloe, iwonka1077, Fasia, Ewelcia, maggie86, CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość
-
Malinka, super wieści z wizyty
Misia, trzymam kciuki, czekamy na dobre wieści:)
Liloe, co to było?! To ja nie będę lepiej czytać tych popieprzonych kobiet, bo mi ciśnienie wzrosło po 1. poście, a co dopiero po całej dyskusji.Tragedia
misia83 lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Amy wal się na dzioba:DDDDDDDD
Teraz wjebawszy mnie w depresje bo czuję się do dupy i gówniano wszytsko widzę będziesz żyła w poczucie winy i świadomości , że Jaga czuje sie z tego powodu okropnie.
Ale w sumie nie czuje się zajebiście bo pomimo , że nie zarabiam kroci , nie wypierdalam kasy w błoto to mój syn codziennie przychodzi do mnie z całuskiem i mówi mi , że mnie kocha i jestem najlepsiejszą mamą pod księzycem.
Jaga - mogę się walić bo muszę do niedzieli wywołać poród - boże gdzie mąż mój/ w sumie to nie musi być mąż - ważne żeby miał spermę
CZUJ SIĘ OKROPNIE! tak powinno być! używany fotelik? stary fotelik? stary samochód? używany samochód??? to przechodzi ludzkie pojęcie!
i zapomniałąm dopisać - synioWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:58
-
nick nieaktualnyDzięki, że Wy jesteście nienormalne w inny sposób, niż niektóre lipcówki. Przeczytałam 2 strony lipcówek i czuję, że Was chyba kocham
Amy_, KasiaKwiatek, Ewelcia, haneczka, Fasia, maggie86, Aguś86, Angela89, mimka84, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość