Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie chce rodzic 23! Napisałam tylko ze mam durne przeczucie i ze nie się tej daty.
JA RODZE NAJWCZEŚNIEJ 2 KWIETNIA. Ogólnie to jestem z Amy umowiona na 5.04Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:literki sliczne a ty posciel mialas szyc chyba cos mi sie przypomnialo to uszylas juz????????????? czy poległaś w tym temacie????
Uszyta
Mam tu takie kijowe zdjęcie no ale je
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/45e603b4c7c0.jpg
Będzie szaro-żółto-zygzakowa kaszanaAmy_, KasiaKwiatek, Ewelcia, Fasia, iwonka1077, haneczka, maggie86, Agusiek89, mf, Aguś86, Jaga, Klaudia90, Angela89, CzaryMary, mimka84, misia83, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:BOŻE NIE umiecie się bawić w przeczucia
ja czuję ze to już za dwa dni
EDIT: a i dzięki za te cyckiUlżyło mi! Chyba opitole w takim razie jeszcze jedną bo mi smakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:14
Amy_, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Amy u ciebie najwyzszy czas juz rodzic to sie szykuj ile ty myslisz z tym brakiem czopa chodzic
ja bym chciala 2 kwietnia urodzic jak da rade tak mnie zapisac a jak nie to 8 kwietnia po swietach zaraz
Amy_, Jaga lubią tę wiadomość
-
A ja czuję że urodzę po terminie czego boję się jak cholera
Czuję że doktorek tak mnie skutecznie zakorkował, że jak już wyciagnie to ustrojstwo to szyjka powie że teraz to ma w dupie rodzenieFasia, KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Amy a czy Twoje przeczucie mówi coś o pakowaniu torby?
EDIT: a i dzięki za te cyckiUlżyło mi! Chyba opitole w takim razie jeszcze jedną bo mi smakuje
:P:P
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta ja też się trochę boje ze przenoszę. Jak byłam teraz w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna, której zdjeli pessar i była już tydzień po terminie i miała wywołany poród, bo mała nie chciała wyjść. Położna tez mi mówiła, że ona miała krążek i rodziła 2 tyg po terminie o wywołaniu. Ciekawe jak będzie u nas
ja chętnie urodze w terminie tj 13.04 lub 15.04