Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:heheh zwątpił by we wszystko
jakos sie ostatnio zaczal stresować. Ostatnio nóg dokladnie nie wytarłam po kapieli i widze ze sie gapi wielkimi gałami na te kropelki spływające po moich udach, ale nic nie mówi. Więc widząc jego minę nawet go nie straszyłam tylko od razu wyjaśniłam że się nie wytarłam i że to nie wody płodowe.Nie będę go wkręcać bo widze ze sie chlopak przejmuje
hehehe
mój nawet nie zwraca na nic uwagi
ciekawe jak zareaguje jak mi odejdą wody/ Pewnie zapyta: zesikałaś się??!! to czemu nie poszłaś do ubikacji?"czekam na to
Czasem dzwoni i pyta
-rodzisz?
-rodze.
-na prawdę?
-w kwietniu!
CzaryMary, Aguś86, maggie86, Ewelcia, misia83, Fasia, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Ile to jeszcze będzie bolało zanim Arturek się wykluje?! Już mi się znudziło to uczucie. grrrr
mnie zaczął dokładnie boleć 3 tygodnie temu czasem mam dzień, dwa przerwy.
Bywają te bóle znośne, ale czasem na prawdę dokuczają, ale już przywykłam -
nick nieaktualnymimka84 wrote:Wróciłam....ja pierdykam, dzięki Ci losie żem kwietniówka, bo bym tam chyba codziennie miała 200/100.
to po co tam polazła, heeeeee ??
Może to normalne grono zaprosimy do nas?? u nas rozpiętość terminowa od lutego pewnie do maja, wiec jak przeciagniemy na lipiec to chyba tez sie nic nie stanieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 15:34
mimka84, Amy_, maggie86, Jaga, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Spalam chwile i mnie sraczka dopadła.
sorry
Edit tzn nie jak spalam tylko jak wstalam juzWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 15:36
mimka84, Aguś86, maggie86, mf, haneczka, Fasia, lysinka, KasiaKwiatek, Agusiek89, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
A boli Cie Anka od czasu do czasu? U mnie na razie tylko dwa incydenty krótkiego bolu w sporym rozbiciu czasowym, ale poprzednio to w zasadzie oprocz twardego brzucha bez zadnego bolu to zadnych objawow nie mialam. Odeszly wody i tyle. Bez zapowiedzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 15:43
-
Agus boli. Różnie to bywa bo czasem to jest tylko jak na miesiączkę tylko mocniej, czasem to są twardnienia całego brzucha a czasem czuje ból podbrzusza i krzyż do tego.
Wczoraj trochę stekalam wieczorem bo miałam skurcze i klucie w szyjce... A mój się pyta
-Co się tak spinasz? chciałaś baka puścić?
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:brzuch?
mnie zaczął dokładnie boleć 3 tygodnie temu czasem mam dzień, dwa przerwy.
Bywają te bóle znośne, ale czasem na prawdę dokuczają, ale już przywykłam
A bo Ciebie nie było. Od poniedziałku wieczorem mam non stop bóle podbrzusza tak co 40 min/ godzinę. W pon w nocy na IP szyjka 35mm, w środę rano już tylko 22mm i dalej boli. W poniedziałek dowiem się co z mojej szyjki zostało.
No, ale skoro też tak masz to jest nadzieja, że donoszę małego do tego 24.03 chociaż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:00