Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Woda do wanny się nalała - czeka mnie druga kąpiel w wannie od sierpnia
idę doprowadzić nogi i bobra do stanu żeby można było je pokazać lekarzowi w razie wu
CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Te chłopy to tylko udają twardzieli. że niby ich sprawy okołoporodowe mało interesują. a jak przychodzi co do czego to nawet wiedzą co to czop
Mój wcale twardziela nie udajepyta mnie o wszystko, bardzo dużo wie. Mnie to cieszy
CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Woda do wanny się nalała - czeka mnie druga kąpiel w wannie od sierpnia
idę doprowadzić nogi i bobra do stanu żeby można było je pokazać lekarzowi w razie wu
Tylko nie leż długo. 15 minut i wyłaź!
Gosha się meldowała dzisiaj ?Gosha lubi tę wiadomość
-
Mary ja ogólnie nie lubię leżeć w wannie także 15 minut i wychodzę
Goshy dziś nie widziałam właśnie :>
Iwonka mój mnie od kilku dni codziennie pyta - czy wole cc czy sn? gdzie chcę rodzić? gdzie chcę aby mi zdjęli szew? 100000 pytań doa ja na żadne nie znam odpowiedzi hehe
Ok idę walczyćtrzymajcie kciuki!
shimmer_lip, Lwica, iwonka1077, natt, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co ja tam trochę tym naszym chłopom współczuję...
Większość z nich zrobiłaby wszystko gdyby tylko mogli żeby nam ulżyć ale mogę bardzo niewiele i ta niemoc musi być dla nich strasznie męcząca.
Pamiętam jak na początku ciąży zaczęłam krwawić i wylądowałam w szpitalu i mój mąż był ze mną przy badaniu. Siedział jak taki skarcony pięciolatek w kącie i patrzył na mnie tymi wielkimi ślepiami w których widać było taką bezradność. Strasznie mi się go wtedy szkoda zrobiło i powiedziałam, że jeśli nie chce być przy porodzie to ja zrozumiem i nie będę go zmuszać.KasiaKwiatek, CzaryMary, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa a ja całą ciążę kąpiele w wannie...zawsze wolałam szybki prysznic a teraz codziennie prawie kąpiel ciepła i siedzę...po 45-60 minut
Mój też już zaczyna stres przedstartowy przejawiać od dwóch nocy jak wstanę na siku to wstaje i idzie za mnącoś stęknę od razu pytanie co jest?
haneczka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Haneczka tylko mi ta robota nie służy. Nawet prasowanie ma dla mnie złe skutki .. Nie wolno mi odkurzać, myć podłóg, stać zbyt długo przy obiedzie lub myciu naczyń. Ogólnie to powinnam właśnie leżeć i odpoczywać ...
Bo taki marazm dobija.
-
To ja tylko prysznic
ja mam trochę schizę wannową, jestem ogólnie obrzydliwa i jak mam wziąć kąpiel to najpierw się muszę opłukać pod prysznicem żeby się nie moczyć z brudem a potem po się też muszę opłukać żeby te wszystkie płyny i piany do konca zmyć
taki trochę Monk ze mnie
ale tylko czasem
-
KasiaKwiatek wrote:Ha a ja całą ciążę kąpiele w wannie...zawsze wolałam szybki prysznic a teraz codziennie prawie kąpiel ciepła i siedzę...po 45-60 minut
Mam to samo! Dzień bez wanny dniem straconymto mnie odpręża i jest lepsze niż jedzenie
Aguś86, KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Ale żeby nie było, że u mnie sterylnie to codziennie pies mi mordę liże
i Baśce też będzie lizać kończyny, bo uwielbia zlizywać kremy, jak się posmaruję oliwką to nie mam życia
natt, lysinka, KasiaKwiatek, CzaryMary, Aguś86, Fasia, haneczka, Amy_, Lali, Agusiek89, Robotka1, Murraya lubią tę wiadomość
-
Poczytałam te lipcówki i wsunęłam przy tym całą tabliczke czekolady bo mnie kurwica strzeliła. Gdybym stała na wprost tych owych Księzniczek co to morde maja od ucha do ucha a w rzeczywistości w dupie były gówno widziały to mnie naprawde trafia. Sposób wypowiedzi jest na tyle błyskotliwy , ze stojąc obok nich zapewne moja mina byłaby bezcenna ( gdyby były to dojrzałe kobiety) a tak poprostu można jedynie spojrzeć na nie z politowaniem , że młode jeszcze i życie im wszystko zweryfikuje. Bo wybaczcie ale wątpię by 30 letnia kobieta taki spoób wypowiedzi używała.
Co do fotelików to mam przerypane na całej lini bo mam używany.
A i w czasie wychowawczego które należało mi się jak psu zupa do Opieki społecznej musiałam się zgłosićKurwa jaka jestem nieporadna a i w ogóle w takim wypadku to dziecka posiadac nie powinnam. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaażżżżżż mam ochote rzucic czymś w ściane.
Współczuje tym lipcówką , ze muszą to znosić. Pewnie bym napisała co swoje i poszła w pizdu od nich bo tam to tylko wyższa pierdolęcja ma prawo bytu. Koszmarmaggie86, KasiaKwiatek, lysinka, natt, MartaAlvi, shimmer_lip, Aguś86, Amy_, mf, Agusiek89, Angela89, Robotka1, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
umówiłam się na wizyte do innego gina.. w poniedziałek na 18:50.
niech strace.. gdybym miała jakoś po 20 marca wizyte u swojej ginki to bym sie nie umawiała ale ze dopiero 3 kwietnia to pojde w poniedzialek do innego i zobacze co on powie na temat mojej budowy bo moja lekarka pow ze bd mi ciezko urodzic dziecko powyzej 3,5 kg bo mam waskie biodra itp.. zobacze co on powie na ten temat i temat malutkiej
przynajmniej bede spac ze spokojna głowa. -
shimmer_lip wrote:Ale żeby nie było, że u mnie sterylnie to codziennie pies mi mordę liże
i Baśce też będzie lizać kończyny, bo uwielbia zlizywać kremy, jak się posmaruję oliwką to nie mam życia
Haha u mnie to samoTylko że lizanie po twarzy odpada booo tego nie zdzierżę. Czuję, że Natala będzie miała "najczystsze" ręce na świecie
- ku przerażeniu mojej rodzinki zapewne. Już się nie mogę doczekać tych wszystkich komentarzy rodziców i dziadków moich
Jaga widzę, że się dobrze bawiłaś na lipcówkach. Też w końcu nie wytrzymałam i poczytałam... ale masakra. żenuła max :]shimmer_lip, lysinka, Jaga, Amy_, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny