X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te chłopy to tylko udają twardzieli. że niby ich sprawy okołoporodowe mało interesują. a jak przychodzi co do czego to nawet wiedzą co to czop :)

KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woda do wanny się nalała - czeka mnie druga kąpiel w wannie od sierpnia :D idę doprowadzić nogi i bobra do stanu żeby można było je pokazać lekarzowi w razie wu :P

CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Te chłopy to tylko udają twardzieli. że niby ich sprawy okołoporodowe mało interesują. a jak przychodzi co do czego to nawet wiedzą co to czop :)

Mój wcale twardziela nie udaje :) pyta mnie o wszystko, bardzo dużo wie. Mnie to cieszy :)

CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Woda do wanny się nalała - czeka mnie druga kąpiel w wannie od sierpnia :D idę doprowadzić nogi i bobra do stanu żeby można było je pokazać lekarzowi w razie wu :P

Tylko nie leż długo. 15 minut i wyłaź!

Gosha się meldowała dzisiaj ?

Gosha lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka
    ale drukujecie :)
    to z facetami tak jest moj woli nawet zebym miala umówioną cesarke wtedy by sie mniej stresowal, jak bym skurczy dostala czy cos to by chyba na zawal zszedl hehe

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i powodzenia na wizytach dzisiejszych meldujcie co i jak :)
    nie rodzcie dzisiaj tylko, bo to piątek 13 :D :D

natt lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary ja ogólnie nie lubię leżeć w wannie także 15 minut i wychodzę :D

Goshy dziś nie widziałam właśnie :>

Iwonka mój mnie od kilku dni codziennie pyta - czy wole cc czy sn? gdzie chcę rodzić? gdzie chcę aby mi zdjęli szew? 100000 pytań do :P a ja na żadne nie znam odpowiedzi hehe :D

Ok idę walczyć :D trzymajcie kciuki!

shimmer_lip, Lwica, iwonka1077, natt, MartaAlvi lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja tam trochę tym naszym chłopom współczuję...
    Większość z nich zrobiłaby wszystko gdyby tylko mogli żeby nam ulżyć ale mogę bardzo niewiele i ta niemoc musi być dla nich strasznie męcząca.

Pamiętam jak na początku ciąży zaczęłam krwawić i wylądowałam w szpitalu i mój mąż był ze mną przy badaniu. Siedział jak taki skarcony pięciolatek w kącie i patrzył na mnie tymi wielkimi ślepiami w których widać było taką bezradność. Strasznie mi się go wtedy szkoda zrobiło i powiedziałam, że jeśli nie chce być przy porodzie to ja zrozumiem i nie będę go zmuszać.

KasiaKwiatek, CzaryMary, mf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha a ja całą ciążę kąpiele w wannie...zawsze wolałam szybki prysznic a teraz codziennie prawie kąpiel ciepła i siedzę...po 45-60 minut :-D

Mój też już zaczyna stres przedstartowy przejawiać od dwóch nocy jak wstanę na siku to wstaje i idzie za mną :-P coś stęknę od razu pytanie co jest? :-D

haneczka, CzaryMary lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Haneczka tylko mi ta robota nie służy. Nawet prasowanie ma dla mnie złe skutki .. Nie wolno mi odkurzać, myć podłóg, stać zbyt długo przy obiedzie lub myciu naczyń. Ogólnie to powinnam właśnie leżeć i odpoczywać ...
    To dupka blada :P Bo taki marazm dobija.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tylko prysznic :) ja mam trochę schizę wannową, jestem ogólnie obrzydliwa i jak mam wziąć kąpiel to najpierw się muszę opłukać pod prysznicem żeby się nie moczyć z brudem a potem po się też muszę opłukać żeby te wszystkie płyny i piany do konca zmyć :D taki trochę Monk ze mnie :D ale tylko czasem :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ha a ja całą ciążę kąpiele w wannie...zawsze wolałam szybki prysznic a teraz codziennie prawie kąpiel ciepła i siedzę...po 45-60 minut :-D

Mam to samo! Dzień bez wanny dniem straconym :) to mnie odpręża i jest lepsze niż jedzenie :D

Aguś86, KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale żeby nie było, że u mnie sterylnie to codziennie pies mi mordę liże :D i Baśce też będzie lizać kończyny, bo uwielbia zlizywać kremy, jak się posmaruję oliwką to nie mam życia :D

natt, lysinka, KasiaKwiatek, CzaryMary, Aguś86, Fasia, haneczka, Amy_, Lali, Agusiek89, Robotka1, Murraya lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam te lipcówki i wsunęłam przy tym całą tabliczke czekolady bo mnie kurwica strzeliła. Gdybym stała na wprost tych owych Księzniczek co to morde maja od ucha do ucha a w rzeczywistości w dupie były gówno widziały to mnie naprawde trafia. Sposób wypowiedzi jest na tyle błyskotliwy , ze stojąc obok nich zapewne moja mina byłaby bezcenna ( gdyby były to dojrzałe kobiety) a tak poprostu można jedynie spojrzeć na nie z politowaniem , że młode jeszcze i życie im wszystko zweryfikuje. Bo wybaczcie ale wątpię by 30 letnia kobieta taki spoób wypowiedzi używała.
    Co do fotelików to mam przerypane na całej lini bo mam używany.
    A i w czasie wychowawczego które należało mi się jak psu zupa do Opieki społecznej musiałam się zgłosić:( Kurwa jaka jestem nieporadna a i w ogóle w takim wypadku to dziecka posiadac nie powinnam. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaażżżżżż mam ochote rzucic czymś w ściane.
    Współczuje tym lipcówką , ze muszą to znosić. Pewnie bym napisała co swoje i poszła w pizdu od nich bo tam to tylko wyższa pierdolęcja ma prawo bytu. Koszmar

maggie86, KasiaKwiatek, lysinka, natt, MartaAlvi, shimmer_lip, Aguś86, Amy_, mf, Agusiek89, Angela89, Robotka1, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie za 100 pkt
    Gdzie Wera i Gosha? Dzisiaj ich nie zarejestrowałam.

Aguś86 lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga też po pierwszym takim tekście jak u lipcówek wybyłabym z forum...

Dziewczyn nie było ale obie na pewno dałyby znać w razie Wu, obiecały. Pewno swoimi synkami-ozdrowieńcami się zajmują :-D

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga dzięki lipcówkom mogłaś bez wyrzutów sumienia opędzlować całą czekoladę. :D Jednak na coś się ten wątek przydał. :D :D :D

Jaga, CzaryMary, MartaAlvi, shimmer_lip, maggie86, lysinka, Fasia, haneczka, KasiaKwiatek, Agusiek89, Angela89 lubią tę wiadomość

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umówiłam się na wizyte do innego gina.. w poniedziałek na 18:50.
    niech strace.. gdybym miała jakoś po 20 marca wizyte u swojej ginki to bym sie nie umawiała ale ze dopiero 3 kwietnia to pojde w poniedzialek do innego i zobacze co on powie na temat mojej budowy bo moja lekarka pow ze bd mi ciezko urodzic dziecko powyzej 3,5 kg bo mam waskie biodra itp.. zobacze co on powie na ten temat i temat malutkiej :)
    przynajmniej bede spac ze spokojna głowa.

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ale żeby nie było, że u mnie sterylnie to codziennie pies mi mordę liże :D i Baśce też będzie lizać kończyny, bo uwielbia zlizywać kremy, jak się posmaruję oliwką to nie mam życia :D

Haha u mnie to samo :) Tylko że lizanie po twarzy odpada booo tego nie zdzierżę. Czuję, że Natala będzie miała "najczystsze" ręce na świecie :P - ku przerażeniu mojej rodzinki zapewne. Już się nie mogę doczekać tych wszystkich komentarzy rodziców i dziadków moich <3 :D

Jaga widzę, że się dobrze bawiłaś na lipcówkach. Też w końcu nie wytrzymałam i poczytałam... ale masakra. żenuła max :]

shimmer_lip, lysinka, Jaga, Amy_, mf lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie - kąpałaś już bobasa??

‹‹ 3514 3515 3516 3517 3518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ