Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam jakiś gorszy czas ostatnio, jest mi smutno albo mam mega wkurwa na zmianę. Jeszcze wszystko się tak dziadowo układa u mnie
nie mogę się doczekać 24.03, kiedy będę już spokojniejsza i mam nadzieję, że te fazy mi miną. Do tego śpi mi się coraz gorzej. Jeszcze dzisiaj wyjeżdżamy na wesele do brata męża, a ja najchętniej zostałabym w domu z kotem. Mam nadzieję, że jutro wykrzesam z siebie więcej radości
Chętnie wzięłabym kąpiel, ale ja uznaję tylko mega gorącą wodę, muszę być czerwona, więc na razie sobie darowałam.
Shimmer pieseczek superteż musiałam go szukać na zdjęciu
Lwica mój kot też upodobał sobie fotelik
Ide dalej się pakować na wyjazd. -
dobra jakos sie ogarnelam, chociaz latwo nie bylo, spadam wiec powoli na wizyte, trzymajcie kciuki ciotki
CzaryMary, Fasia, Aguś86, MartaAlvi, lysinka, Jaga, iwonka1077, haneczka, maggie86, misia83, Amy_, liloe, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
Natt wyrzutów sumienia mieć nie bede.
Marta ubawiłam się po pachy.
Shimmer u mnie nie ma możliwości na sterylne warunki , bo mam psa i kocice. Wychodzę z założenia ze nie mozna ograniczać drobnoustrojów dzieciom. Śmieję się do dzisiaj jak złapałam mpją już uśpioną co prawda sunie zjadającą z jednego talerza z moim Marcelem zupe pomidorową. Umawiali się chyba we dwoje bo ja się zawsze cieszyłam ze młodemu ta zupa tak bardzo smakuje a on psa łyżką karmił w stylu jedna dla ciebie trzy dla mnie :DDDDDDDDD
Zjadanie chrupek z psem , czy lizanie lizaków na spółke norma. Zresztą mieszkam na wsi , syn kamienie z piaskownicy wylizywał do czysta i żyje.
I cieszy mnie , że coraz więcej matek zaprzestaje chuchania i dmuchania na dzieci bo to nic dobrego z tego nie wynikało.
Jeszcze , żeby były takie chętne do szczepienia dzieciątek to byłabym prze szczęśliwa.lysinka, maggie86, MartaAlvi, Fasia, haneczka, KasiaKwiatek, Agusiek89, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁoooooo Mimka tylko nie szalej za bardzo bo jak się dobrze rozbujasz to jeszcze się na piątek trzynastego załapiesz.
Wyobraźcie sobie jakby tak naszą Amy wpuścić na lipcówki z tą jej niewyparzoną...Fasia, haneczka, mimka84, Ewelcia, KasiaKwiatek, Agusiek89, Angela89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:maggie - kąpałaś już bobasa??
CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
Łysinka, na samą myśl o weselu z takim dużym brzuszkiem straciłabym humor, bo teraz ledwo się ruszam, więc nuda, bo z tańców nici. Życzę Ci lepszego samopoczucia, wytrwałości i nie zmuszaj się do niczego
Jakby co, uciekaj! :*
Ja też czekam do 24.04.Czyli co? Do zobaczenia w Trzebnicy po 37 tygodniu!
lysinka lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Shimmer ja też mam z zestawu 3w1 i jest super. Jak Miki będzie miał 9 kg przesiadam go do nowego, który kupimy
haneczka, Fasia, CzaryMary, misia83, liloe, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłody dostał czkawki. Czy ja zawsze muszę ją czuć w ..dupie ?
Zbieram się - jadę po oryginał Dżi-Bi-Esa i zawieźć zwolnienie do roboty. Może jakaś pizzzzza po drodze?? To juz nasze ostatnie "samotne" podryginatt, Aguś86, mimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Mary a nie powiedziałaś mężowi że czop Ci odszedł 3 tygodnie temu?
ciekawe jaka wtedy była by mina
heheh zwątpił by we wszystko
jakos sie ostatnio zaczal stresować. Ostatnio nóg dokladnie nie wytarłam po kapieli i widze ze sie gapi wielkimi gałami na te kropelki spływające po moich udach, ale nic nie mówi. Więc widząc jego minę nawet go nie straszyłam tylko od razu wyjaśniłam że się nie wytarłam i że to nie wody płodowe.Nie będę go wkręcać bo widze ze sie chlopak przejmujeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 15:24
Amy_, mimka84, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
lipcówki so mega
ktoś czytał od początku bo nie wiem czy mam dalej szukać rozrywki?
a kiedyś czytałam też wrześniówki ale jak doszło do tematów "przestałam rzygać - to na pewno coś złego!!!" "rzygam - więc na pewno wszystko z dzidzią okej" to aż z litości dla siebie przestałąm je czytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 15:27
haneczka, KasiaKwiatek, Angela89 lubią tę wiadomość