Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziewczyny jeśli lekarza nie martwi waga czy wymiary dziecka to czym Wy się przejmujecie ?? Olać to - małe, duże nie ważne - ważne aby było zdrowe! Jedne dzieci rodzą się ważąc 2 kg a inne 5 kg .. Ja w ogóle nie wiem nic o Julku..
Lubię bardzo
Fasia lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:A tak moje psisko pilnuje każdej rzeczy Baśki do której ma dostęp
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6df821e79cae.jpgładnie się wkomponowała w kombinezonik
hehe FASIU n Shimmer ma rację
ja tez nie mam humoru ostatnio ale staram się jakoś funkcjonować
jeszcze troszeczkę-dasz radę,nie zostało dużo:)
u mnie też już tak wyraźnie czuję kończyny mojego dziecka że aż się czasem dziwię, przy młodej tego nie było, ale za to były rytuały z akrobacjami o ustaonej godzinie, natomiast teraz jest odwrotnie:) ma charakterek ta moja gwiazdapo mamusi
a ja mam dziś łazanki!!! własnie się gotuje makaron a farsz wykorzystam z ostatnich krokietów bo mi dużo zostało
mniam 100 lat nie jadłam łazanek:D
Klaudia jestem z Ciebie dumna:DFasia, Klaudia90, Murraya lubią tę wiadomość
-
Fasia dobrze mówi - polać jej
Ja też ostatnie USG miałam na początku stycznia (28 tc) i to jeszcze po pytaniu czy wsio w porządku otrzymałam odpowiedź "jak się urodzi to będzie wiadomo"
od tamtej pory tylko słucham serducha na wizytach. Nie przejmujcie się - małe jest piękne, najważniejsze zdrówko
Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:A tak moje psisko pilnuje każdej rzeczy Baśki do której ma dostęp
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6df821e79cae.jpg
Myślałam, że to maskotka dla Baśki na wyjście ze szpitalaCzaryMary, Fasia, shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość
-
Wiem Dziewczyny, że jeszcze troszkę i dzieciaczki będą z nami. Mi został dokładnie miesiąc do terminu wg OM
Ogólnie jestem mega szczęśliwa, że dotrwałam prawie do 36tc a wróżono mi (jeszcze przed szwem) poród w lutym. Póki co dajemy radę z Julkiem
chyba dołują mnie te ciężkie noce, coraz cięższe ciało, brak energii mimo ogromnych chęci aby coś zrobić. Dodatkowo coś mi się z palcami stało - rano są spuchnięte tzn tak mi się wydaje, bo jak probuję je zgiąć to nie mogę, czuję ogromny ból w palcach. teraz też tak mam - jak są wyprostowane to jest ok a przy zginaniu mega ból - to wina puchnięcia czy czegoś innego?
-
A tak nasza kotka juz na stałe wkomponowała sie do Nikosiowego fotelika samochodowego
Dobrze ze mamy drugi schowany przed nia:)-czysty i wyprany
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/22a0a192183a.jpgKlaudia90, CzaryMary, shimmer_lip, KasiaKwiatek, Jaga, lysinka, MartaAlvi, mimka84, misia83, Amy_, Krysti, Murraya lubią tę wiadomość
-
Fasia, na deprechę najlepsza jest ROBOTA:D A lenistwo tylko pogłębia smutne odczucia.
Przynajmniej ja tak mam. Już się dziś czułam jak zmokły pies w budzie, ale wzięłam się za porządki, obiad i pranie i od razu odżyłam.
Bierz się za szykowanie Julkowego królestwa i sama zobaczysz jak Ci się humor poprawi.A ciężko jest już chyba nam wszystkim. Ja w nocy czuję jakby mi ktoś siedział na brzuchu, taki ciężar, wstać się nie da, a ciągle czuję napieranie na pęcherz i te moje bóle. Mąż mnie ubiera, rozbiera, a wczoraj chciał stawać na miejscu dla niepełnosprawnych pod ZUSem
CzaryMary, KasiaKwiatek, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
Klaudia dzięki, czyli jednak puchnięcie, bo już się bałam że coś mi się ze stawami dzieje
LWICA moja kotka śpi w łóżeczku i na przewijakufotelik schowaliśmy, bo męża bardzo irytuje jak kot śpi w rzeczach Julka. Do łóżeczka włożyliśmy kocyk zeby pościeli nie zasierściła
Lwica lubi tę wiadomość
-
Haneczka tylko mi ta robota nie służy. Nawet prasowanie ma dla mnie złe skutki .. Nie wolno mi odkurzać, myć podłóg, stać zbyt długo przy obiedzie lub myciu naczyń. Ogólnie to powinnam właśnie leżeć i odpoczywać ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia - wydaje mi się, że to od puchnięcia. Dzisiaj mam tak samo...
stopy jak golonki prosiaczka, dłonie - baloniki, usta - Pamela Anderson może się schować... O całkowitym zginaniu palców moge zapomnieć. ale nic to - Damy radę!! Kwietniówki są nie do zdarcia !!
powiem Wam jeszcze o smiesznej sytuacji z wczorajszego wieczoru.
Leżymy sobie z chłopem w wyrku. Ja nasmarowałam się balsamem i trochę poleciało mi na prześcieradło ( konsystencja balsamu taka żelowa) wstałam z łożka, umyć ręce, wracam - a mój mąż blady na twarzy - przypatruje się temu balsamowi na prześcieradle i mówi "kochanie, nie chce cie straszyć ale chyba odszedl ci czop" hahahahaha wariat !!Lwica, Fasia, Robotka1, Aguś86, maggie86, natt, Justinka, hwesta, KasiaKwiatek, lysinka, haneczka, Agusiek89, MartaAlvi, Eklerka, mimka84, misia83, Amy_, mf, Ewelcia, Angela89, Murraya, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
hahah myślałam że tylko ja mam problem z noclegownią kota
Lwica Twój wygląda słodko:D
ja zamykam pokój małej bo ten drań jak tylko wyczuje uchylone drzwi to wskakuje do gondoli albo do łóżeczka i śpi:D
w gondoli wygląda prześmiesznie bo mam zabudowaną i położoną w łóżeczku:D czasem wchodzę do pokoju i wkładam tam rękę na czuja czy może go tam nie ma:D
FASIA opuchlizna:) u mnie też rano, przez dzień zdzierżę ale rano jest kosmicznie:D
Mary szacun dla męża że w ogóle zna takie słowo jak czop śluzowy i wie jak mniej więcej wygląda:P mój by pomyślał że kisiel rozlałam
dobra idę leżakować
bo niebawem trzeba się na wizytę zbieraćna 15.55
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 14:02
Lwica, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Murraya lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Leżymy sobie z chłopem w wyrku. Ja nasmarowałam się balsamem i trochę poleciało mi na prześcieradło ( konsystencja balsamu taka żelowa) wstałam z łożka, umyć ręce, wracam - a mój mąż blady na twarzy - przypatruje się temu balsamowi na prześcieradle i mówi "kochanie, nie chce cie straszyć ale chyba odszedl ci czop" hahahahaha wariat !!
Ahh ci mężowie dobre:))
Moj sobie kupił zegarek z licznikiem i gadżetami do liczenia skurczów:))CzaryMary, Fasia, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mary wyobraziłam sobie minę Twojego męża jak się wpatruje w ta galaretkę
buahahahahha
mi się go trochę szkoda zrobiło bo minę miał przerażoną. Jak mu powiedziałam, że przecież to balsam to nie wierzył i zaczął wąchać dla upewnieniaLwica, Fasia, natt, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość