Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam jakiegoś doła od wczoraj .. Tzn bardziej wewnętrzną obawę że zaraz urodzę
Widzę, że Julkowi jest już ciężko w moim mało pojemnym brzuchu, wierci się całymi dniami odpychając rączkami w lewej pachwinie i nóżkami pod prawymi żebrami. Czasem są to bardzo gwałtowne ruchy, że zaczynam panikować że coś mu się dzieje .. Dodatkowo od wczoraj ciągle podczas tych ruchów kłuje mnie w szyjce, jakby mi ktoś igły wkładał .. Boję się, że nie dotrwam do kwietnia. NIE CHCĘ RODZIĆ w marcu. Wiem, że to moje chcenie to nikogo nie interesuje .. Jakiś mam gorszy czas .. chciałabym ogarnąć pranie, prasowanie, porządkowanie ciuszków w komodzie, zakup koszyczków na komodę, spakowanie torby do szpitala jakoś na dniach, najlepiej do końca tygodnia ale mam takiego leeeeenia że szok! Poza tym trochę się boję cokolwiek robić żeby mi się akcja porodowa nie zaczęła. Do tego dochodzą nieprzespane noce. Ból w pachwinach .. wszystko jest na nie ..
To se pomarudziłam. Dziękuję za uwagę. -
Mam pytanie do dziewczyn mieszkających w anglii albo do kogoś kto zamawiał coś kiedyś z tamtąd
Zamawiam dziś wózek, niestety przesyłka z anglii ale nie wiem dokładnie skąd. Ile mniej więcej idzie taka paka?Nigdy nie zamawiałam ani nie dostałam nic z za granicy i nie wiem czego się spodziewać
Narazie przeraził mnie koszt 140 zł no ale cóż
[/url]
-
Fasia wrote:Mam jakiegoś doła od wczoraj .. Tzn bardziej wewnętrzną obawę że zaraz urodzę
Widzę, że Julkowi jest już ciężko w moim mało pojemnym brzuchu, wierci się całymi dniami odpychając rączkami w lewej pachwinie i nóżkami pod prawymi żebrami. Czasem są to bardzo gwałtowne ruchy, że zaczynam panikować że coś mu się dzieje .. Dodatkowo od wczoraj ciągle podczas tych ruchów kłuje mnie w szyjce, jakby mi ktoś igły wkładał .. Boję się, że nie dotrwam do kwietnia. NIE CHCĘ RODZIĆ w marcu. Wiem, że to moje chcenie to nikogo nie interesuje .. Jakiś mam gorszy czas .. chciałabym ogarnąć pranie, prasowanie, porządkowanie ciuszków w komodzie, zakup koszyczków na komodę, spakowanie torby do szpitala jakoś na dniach, najlepiej do końca tygodnia ale mam takiego leeeeenia że szok! Poza tym trochę się boję cokolwiek robić żeby mi się akcja porodowa nie zaczęła. Do tego dochodzą nieprzespane noce. Ból w pachwinach .. wszystko jest na nie ..
To se pomarudziłam. Dziękuję za uwagę.
czekaj jak to było...
FASIA weź Ty się ogarnij i nie wkręcaj sobie jakichś głupich myśli!
Idź se makeup zrób czy co tam Ci humor poprawiKasiaKwiatek, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia spoko. Mój leży identycznie, cały czas z prawej strony, wypycha mi się na maksa pod żebrami i w płuca wali i przeponę. Kopie nogami po lewej i gmera rękami przy spojeniu. Głową tak mi czasem napiera na szyjkę, że kuje i boli niemiłosiernie... damy radę matka zobaczysz
-
A ja się przespałam i układam plan jakby tu bobra ogolić.
jeszcze mąż mi rzucił pytanie przed wyjściem do pracy: na którym piętrze jest porodówka!!! I jak ja mam mieć ciśnienie w normie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:18
CzaryMary, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ej dalej ktoś usuwa posty
Kasia Kwiatek myśli ze jak pousuwa posty to do 4000 str nie dobijemyAgusiek89, KasiaKwiatek, CzaryMary, shimmer_lip, Aguś86, Fasia, sylvia007, maggie86, liloe, haneczka, lysinka, misia83, Amy_, Murraya, Gosha, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ej dalej ktoś usuwa posty
Ja nieeeAnka1501, CzaryMary, shimmer_lip, sylvia007, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:No mogę Ci dziś podać łapkę
czekaj jak to było...
FASIA weź Ty się ogarnij i nie wkręcaj sobie jakichś głupich myśli!
Idź se makeup zrób czy co tam Ci humor poprawi
Buahahahhanic mi się nie chce robić ... a bobrem się muszę zająć, już po 13 ..
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
haha SHIMMER zrobimy sesję niebawem pościelowa:D
FASIA skąd wiesz że Julkowi jest nie wygodnie:D przecież on nie wie jak to jest jak nie jest się skrępowanym ruchowo:D całe życie się tam gniecie to na pewno jest mu dobrze:D
oj złe samopoczucia widzę że się udzielają, ja sobie dziś odkurzałam i szlochałam ale nie wiem o co
hahaha a niech kasują posty:P wolno im nie ??shimmer_lip, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Hmm podejrzewam, że to któraś co się zarzekła, że będzie rodzić na którejś ze stron i jak się zbliża to kasuje posty żeby odciągnąć to w czasie ...
Ja nieeei to nie ja usuwam
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Kasia a jak Ci się funkcjonuje na co dzień ? Chodzi mi o kondycję tzn czy możesz chodzić ? Bo ja ledwie wyjdę z domu to zaczyna mnie kłuć po lewej lub prawej stronie brzucha, ciągnie mnie w pachwinie, mam nogi ciężkie jak kamienie, brzuch jest już oooogromny .. Zjadę windą na parter, dojdę do samochodu pod blokiem i już mam dość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia no słabo ... jak siedzę w domu oki, jak wyjdę to czlapie...w sklepie jak mnie czasem uciśnie to nie wiem czy się łapać za pipke czy kucac. Jak idę też mnie po bokach kuje jakbym kolke miała ale to ewidentnie Miki i macica. A na koniec 3 piętro po schodach...wchodzę na raty... a w sklepach nie mogę też stać w kolejce bo od razu mi słabo i pot mnie zlewa. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:29