SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Hwesta martwisz mnie bardzo bo moje jeszcze mniejsze niż Twoje i może ja jestem wyrodna matka i nic z tym nie robię :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer mi sie wydaje, ze na panikarza trafilam lekarza i dlatego jestem tu gdzie jestem i sie zgodzilam na szpital, i to byl blad

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    shimmer mi sie wydaje, ze na panikarza trafilam lekarza i dlatego jestem tu gdzie jestem i sie zgodzilam na szpital, i to byl blad
    Może ale jesteś zaopiekowana i nie czujesz się wyrodnie jak ja w tej chwili. A jak już mi się taka myśl zalęgła we łbie to do kolejnego usg mi nie przejdzie :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta faktycznie na lipcowkach jest laska z takim avatarem jak Twój :) Już myślałam, że się tam wkręcilaś ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no az sama sprawdzilam te lipcowki, musze zmienic avatar :P ale cos awantury nie moge znalezc u nich ;)

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer weź Ty się ogarnij i nie wkręcaj sobie jakichś głupich myśli! :)

KasiaKwiatek, shimmer_lip lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Shimmer weź Ty się ogarnij i nie wkręcaj sobie jakichś głupich myśli! :)
    Się nie da :( już za późno :( idę se dziewczynki, może mi się za chwilę poprawi bo aktualnie to mi się ryczeć zachciało :) kochane hormony :)

ale jeszcze Wam strzelę z ucha, że w poniedziałek, wtorek powinnam mieć pościel :D Robotka szykuj się na focie :D

KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjedz Milkę Choco Jelly :D

shimmer_lip, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się szybciutko i składam serdeczne życzenia Krysi - Sto lat i lekkiego porodu :)

Jesteście nieocenione (czytaj - nocne rozmowy), zmykam jeść i dalej sprzątać. Będę doczytywać te 10 stron od rana :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciągle jestem głodna. Wciągnęłam pół słoika czereśni, będą wzdęcia :P

Aaa i jeszcze zapomniałam rano dodać, że infekcji nie mam, jak wynika z badań, więc te skurcze to tak same z siebie.

Jaką zupę mam ugotować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    27 lutego foteliki i coś koło 10.03 elita fb się alienuje :-D
    Same tematy sporów ok, rozumiem, ale poziom słownictwa miss Daisy i Mia...żenada. Ale mają poparcie swojego kółka różańcowego :-P a najśmieszniejsze, że wyrzucają innym rozchwianie emocjonalne przez hormony a same takie wstrętne rzeczy piszą... Że Ci co ich nie stać nie powinni mieć dzieci, że jak któraś kupi fotelik używany to jej dziecko zginie w wypadku albo będzie kaleką i będą sobie w brodę pluć, że zaoszczędziły na jego zdrowiu i bezpieczeństwie...
    Nie rozumiem jak można kobiecie w ciąży, już matce takie rzeczy pisać...po co? Można wszystko inaczej ująć, albo zająć się swoim dzieckiem...każda ma swoje wybory i już

Militta110816, maggie86, Rudzia, hwesta, Fasia, Amy_, Angela89, CzaryMary, Klaudia90, Agusiek89, lysinka, Lali, mimka84, Ewelcia, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Same tematy sporów ok, rozumiem, ale poziom słownictwa miss Daisy i Mia...żenada. Ale mają poparcie swojego kółka różańcowego :-P a najśmieszniejsze, że wyrzucają innym rozchwianie emocjonalne przez hormony a same takie wstrętne rzeczy piszą... Że Ci co ich nie stać nie powinni mieć dzieci, że jak któraś kupi fotelik używany to jej dziecko zginie w wypadku albo będzie kaleką i będą sobie w brodę pluć, że zaoszczędziły na jego zdrowiu i bezpieczeństwie...
    Nie rozumiem jak można kobiecie w ciąży, już matce takie rzeczy pisać...po co? Można wszystko inaczej ująć, albo zająć się swoim dzieckiem...każda ma swoje wybory i już
    ide czytac bo nie wytrzymie

KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie Kasia wydaję mi się że forum jet po to by wspierać się nawzajem a nie wrzucać sobie, niech na pudelka sie przeniosą tam ich poziom

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:47

KasiaKwiatek, shimmer_lip, Amy_, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na obiad dla całej mojej bandy mam już gotową lasagne ale zrobię sobie jeszcze makaron z jogurtem naturalnym i truskawkami bo przez Was za mną chodzi od kilku dni :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:55

haneczka, CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    To ja nie powinnam mieć dziecka. Mam fotelik od zestawu wózkowego!!! A miałam poczytać te lipcówy dla rozluźnienia :) zwłaszcza, ze tam mam jedną super dziewczynę i kilka takich, które dobrze kojarzę i je lubiłam!!!

Milka jelly była wczoraj. Wczoraj był dzień ważenia więc i dzień na jedzenie śmieci :) taka tradycja ciążowa :) a dziś powrót do chudego białka z warzywami i owocami zeby Baśka rosła.

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i jeszcze o kilogramach w ciąży było. Nie ładnie Daisy skomentowała jedną dziewczynę, która wyraziła swoje obawy o zbyt duży przybór... Ehh szkoda mi ich, że muszą znosić takie wredoty... Jak patrzyłam po nickach to sporo babek przestało się w ogóle udzielać...
    Dobrze, że u nas tak nie ma uffff strach byłoby cokolwiek napisać :-P ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:53

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer ja też mam z zestawu 3w1 i jest super. Jak Miki będzie miał 9 kg przesiadam go do nowego, który kupimy :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ja na obiad dla calej całej mojej bandy mam już gotową lasagne ale zrobię sobie jeszcze makaron z jogurtem naturalnym i truskawkami bo przez Was za mną chodzi od kilku dni :-D
    A u mnie klasyka obiadowa czyli kasza gryczona niepalona z gulaszem i ogóreczki kiszone :) i chyba zaraz męża namówię na zakupy na wolumenie bo tam jest taka babcia (albo jej syn czasami) i tylko do nich jest zawsze kolejka bo mają takie ogóry że można za nie umrzeć :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przylazłam wszystkie poszły :P no to idę se nawet makijaż w celach humorowych zrobię i jadę po kilo kiszeniaków :D

CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A u mnie klasyka obiadowa czyli kasza gryczona niepalona z gulaszem i ogóreczki kiszone :) i chyba zaraz męża namówię na zakupy na wolumenie bo tam jest taka babcia (albo jej syn czasami) i tylko do nich jest zawsze kolejka bo mają takie ogóry że można za nie umrzeć :D

Mój zawsze jeździ w soboty na bazarek na Namysłowską. Mają tam z treściami swoich stałych sprzedawców ulubionych. Mega świeże i pyszne rzeczy :) mam co tydzień świeżą dostawę

CzaryMary lubi tę wiadomość

‹‹ 3510 3511 3512 3513 3514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ