X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Hwesta martwisz mnie bardzo bo moje jeszcze mniejsze niż Twoje i może ja jestem wyrodna matka i nic z tym nie robię :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer mi sie wydaje, ze na panikarza trafilam lekarza i dlatego jestem tu gdzie jestem i sie zgodzilam na szpital, i to byl blad

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    shimmer mi sie wydaje, ze na panikarza trafilam lekarza i dlatego jestem tu gdzie jestem i sie zgodzilam na szpital, i to byl blad
    Może ale jesteś zaopiekowana i nie czujesz się wyrodnie jak ja w tej chwili. A jak już mi się taka myśl zalęgła we łbie to do kolejnego usg mi nie przejdzie :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta faktycznie na lipcowkach jest laska z takim avatarem jak Twój :) Już myślałam, że się tam wkręcilaś ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no az sama sprawdzilam te lipcowki, musze zmienic avatar :P ale cos awantury nie moge znalezc u nich ;)

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer weź Ty się ogarnij i nie wkręcaj sobie jakichś głupich myśli! :)

KasiaKwiatek, shimmer_lip lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Shimmer weź Ty się ogarnij i nie wkręcaj sobie jakichś głupich myśli! :)
    Się nie da :( już za późno :( idę se dziewczynki, może mi się za chwilę poprawi bo aktualnie to mi się ryczeć zachciało :) kochane hormony :)

ale jeszcze Wam strzelę z ucha, że w poniedziałek, wtorek powinnam mieć pościel :D Robotka szykuj się na focie :D

KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjedz Milkę Choco Jelly :D

shimmer_lip, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się szybciutko i składam serdeczne życzenia Krysi - Sto lat i lekkiego porodu :)

Jesteście nieocenione (czytaj - nocne rozmowy), zmykam jeść i dalej sprzątać. Będę doczytywać te 10 stron od rana :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciągle jestem głodna. Wciągnęłam pół słoika czereśni, będą wzdęcia :P

Aaa i jeszcze zapomniałam rano dodać, że infekcji nie mam, jak wynika z badań, więc te skurcze to tak same z siebie.

Jaką zupę mam ugotować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    27 lutego foteliki i coś koło 10.03 elita fb się alienuje :-D
    Same tematy sporów ok, rozumiem, ale poziom słownictwa miss Daisy i Mia...żenada. Ale mają poparcie swojego kółka różańcowego :-P a najśmieszniejsze, że wyrzucają innym rozchwianie emocjonalne przez hormony a same takie wstrętne rzeczy piszą... Że Ci co ich nie stać nie powinni mieć dzieci, że jak któraś kupi fotelik używany to jej dziecko zginie w wypadku albo będzie kaleką i będą sobie w brodę pluć, że zaoszczędziły na jego zdrowiu i bezpieczeństwie...
    Nie rozumiem jak można kobiecie w ciąży, już matce takie rzeczy pisać...po co? Można wszystko inaczej ująć, albo zająć się swoim dzieckiem...każda ma swoje wybory i już

Militta110816, maggie86, Rudzia, hwesta, Fasia, Amy_, Angela89, CzaryMary, Klaudia90, Agusiek89, lysinka, Lali, mimka84, Ewelcia, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Same tematy sporów ok, rozumiem, ale poziom słownictwa miss Daisy i Mia...żenada. Ale mają poparcie swojego kółka różańcowego :-P a najśmieszniejsze, że wyrzucają innym rozchwianie emocjonalne przez hormony a same takie wstrętne rzeczy piszą... Że Ci co ich nie stać nie powinni mieć dzieci, że jak któraś kupi fotelik używany to jej dziecko zginie w wypadku albo będzie kaleką i będą sobie w brodę pluć, że zaoszczędziły na jego zdrowiu i bezpieczeństwie...
    Nie rozumiem jak można kobiecie w ciąży, już matce takie rzeczy pisać...po co? Można wszystko inaczej ująć, albo zająć się swoim dzieckiem...każda ma swoje wybory i już
    ide czytac bo nie wytrzymie

KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie Kasia wydaję mi się że forum jet po to by wspierać się nawzajem a nie wrzucać sobie, niech na pudelka sie przeniosą tam ich poziom

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:47

KasiaKwiatek, shimmer_lip, Amy_, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na obiad dla całej mojej bandy mam już gotową lasagne ale zrobię sobie jeszcze makaron z jogurtem naturalnym i truskawkami bo przez Was za mną chodzi od kilku dni :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:55

haneczka, CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    To ja nie powinnam mieć dziecka. Mam fotelik od zestawu wózkowego!!! A miałam poczytać te lipcówy dla rozluźnienia :) zwłaszcza, ze tam mam jedną super dziewczynę i kilka takich, które dobrze kojarzę i je lubiłam!!!

Milka jelly była wczoraj. Wczoraj był dzień ważenia więc i dzień na jedzenie śmieci :) taka tradycja ciążowa :) a dziś powrót do chudego białka z warzywami i owocami zeby Baśka rosła.

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i jeszcze o kilogramach w ciąży było. Nie ładnie Daisy skomentowała jedną dziewczynę, która wyraziła swoje obawy o zbyt duży przybór... Ehh szkoda mi ich, że muszą znosić takie wredoty... Jak patrzyłam po nickach to sporo babek przestało się w ogóle udzielać...
    Dobrze, że u nas tak nie ma uffff strach byłoby cokolwiek napisać :-P ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:53

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer ja też mam z zestawu 3w1 i jest super. Jak Miki będzie miał 9 kg przesiadam go do nowego, który kupimy :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ja na obiad dla calej całej mojej bandy mam już gotową lasagne ale zrobię sobie jeszcze makaron z jogurtem naturalnym i truskawkami bo przez Was za mną chodzi od kilku dni :-D
    A u mnie klasyka obiadowa czyli kasza gryczona niepalona z gulaszem i ogóreczki kiszone :) i chyba zaraz męża namówię na zakupy na wolumenie bo tam jest taka babcia (albo jej syn czasami) i tylko do nich jest zawsze kolejka bo mają takie ogóry że można za nie umrzeć :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przylazłam wszystkie poszły :P no to idę se nawet makijaż w celach humorowych zrobię i jadę po kilo kiszeniaków :D

CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A u mnie klasyka obiadowa czyli kasza gryczona niepalona z gulaszem i ogóreczki kiszone :) i chyba zaraz męża namówię na zakupy na wolumenie bo tam jest taka babcia (albo jej syn czasami) i tylko do nich jest zawsze kolejka bo mają takie ogóry że można za nie umrzeć :D

Mój zawsze jeździ w soboty na bazarek na Namysłowską. Mają tam z treściami swoich stałych sprzedawców ulubionych. Mega świeże i pyszne rzeczy :) mam co tydzień świeżą dostawę

CzaryMary lubi tę wiadomość

‹‹ 3510 3511 3512 3513 3514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ