Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:shimmer mi sie wydaje, ze na panikarza trafilam lekarza i dlatego jestem tu gdzie jestem i sie zgodzilam na szpital, i to byl blad
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Shimmer weź Ty się ogarnij i nie wkręcaj sobie jakichś głupich myśli!
już za późno
idę se dziewczynki, może mi się za chwilę poprawi bo aktualnie to mi się ryczeć zachciało
kochane hormony
ale jeszcze Wam strzelę z ucha, że w poniedziałek, wtorek powinnam mieć pościelRobotka szykuj się na focie
KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny27 lutego foteliki i coś koło 10.03 elita fb się alienuje
Same tematy sporów ok, rozumiem, ale poziom słownictwa miss Daisy i Mia...żenada. Ale mają poparcie swojego kółka różańcowegoa najśmieszniejsze, że wyrzucają innym rozchwianie emocjonalne przez hormony a same takie wstrętne rzeczy piszą... Że Ci co ich nie stać nie powinni mieć dzieci, że jak któraś kupi fotelik używany to jej dziecko zginie w wypadku albo będzie kaleką i będą sobie w brodę pluć, że zaoszczędziły na jego zdrowiu i bezpieczeństwie...
Nie rozumiem jak można kobiecie w ciąży, już matce takie rzeczy pisać...po co? Można wszystko inaczej ująć, albo zająć się swoim dzieckiem...każda ma swoje wybory i jużMilitta110816, maggie86, Rudzia, hwesta, Fasia, Amy_, Angela89, CzaryMary, Klaudia90, Agusiek89, lysinka, Lali, mimka84, Ewelcia, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:27 lutego foteliki i coś koło 10.03 elita fb się alienuje
Same tematy sporów ok, rozumiem, ale poziom słownictwa miss Daisy i Mia...żenada. Ale mają poparcie swojego kółka różańcowegoa najśmieszniejsze, że wyrzucają innym rozchwianie emocjonalne przez hormony a same takie wstrętne rzeczy piszą... Że Ci co ich nie stać nie powinni mieć dzieci, że jak któraś kupi fotelik używany to jej dziecko zginie w wypadku albo będzie kaleką i będą sobie w brodę pluć, że zaoszczędziły na jego zdrowiu i bezpieczeństwie...
Nie rozumiem jak można kobiecie w ciąży, już matce takie rzeczy pisać...po co? Można wszystko inaczej ująć, albo zająć się swoim dzieckiem...każda ma swoje wybory i jużKasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno własnie Kasia wydaję mi się że forum jet po to by wspierać się nawzajem a nie wrzucać sobie, niech na pudelka sie przeniosą tam ich poziom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:47
KasiaKwiatek, shimmer_lip, Amy_, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na obiad dla całej mojej bandy mam już gotową lasagne ale zrobię sobie jeszcze makaron z jogurtem naturalnym i truskawkami bo przez Was za mną chodzi od kilku dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:55
haneczka, CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:27 lutego foteliki i coś koło 10.03 elita fb się alienuje
Nie rozumiem jak można kobiecie w ciąży, już matce takie rzeczy pisać...po co? Można wszystko inaczej ująć, albo zająć się swoim dzieckiem...każda ma swoje wybory i jużzwłaszcza, ze tam mam jedną super dziewczynę i kilka takich, które dobrze kojarzę i je lubiłam!!!
Milka jelly była wczoraj. Wczoraj był dzień ważenia więc i dzień na jedzenie śmiecitaka tradycja ciążowa
a dziś powrót do chudego białka z warzywami i owocami zeby Baśka rosła.
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa i jeszcze o kilogramach w ciąży było. Nie ładnie Daisy skomentowała jedną dziewczynę, która wyraziła swoje obawy o zbyt duży przybór... Ehh szkoda mi ich, że muszą znosić takie wredoty... Jak patrzyłam po nickach to sporo babek przestało się w ogóle udzielać...
Dobrze, że u nas tak nie ma uffff strach byłoby cokolwiek napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:53
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Ja na obiad dla calej całej mojej bandy mam już gotową lasagne ale zrobię sobie jeszcze makaron z jogurtem naturalnym i truskawkami bo przez Was za mną chodzi od kilku dni
i chyba zaraz męża namówię na zakupy na wolumenie bo tam jest taka babcia (albo jej syn czasami) i tylko do nich jest zawsze kolejka bo mają takie ogóry że można za nie umrzeć
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A u mnie klasyka obiadowa czyli kasza gryczona niepalona z gulaszem i ogóreczki kiszone
i chyba zaraz męża namówię na zakupy na wolumenie bo tam jest taka babcia (albo jej syn czasami) i tylko do nich jest zawsze kolejka bo mają takie ogóry że można za nie umrzeć
Mój zawsze jeździ w soboty na bazarek na Namysłowską. Mają tam z treściami swoich stałych sprzedawców ulubionych. Mega świeże i pyszne rzeczymam co tydzień świeżą dostawę
CzaryMary lubi tę wiadomość