Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka oczywiście się nabijam. :D
    Ja mam wszystko nowe oprócz kosza mojżeszowego ale to tylko dlatego, że koleżanki same mają małe dzieci albo dopiero się ich spodziewają a nie dlatego, że brzydzę się używanego.
    Poza tym wszystko co kupuję to z myślą, że jeszcze co najmniej raz mi się samej przyda w przyszłości... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 10:22

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    hehe u nas w pozniejszych latach to bylo niezle, trzaskanie drzwiami wypadajace szyby, bicie sie jak najgorsze lobuzy itd.... :) ojj matka miala sie z nami :)
    no ja siostra po scianach rzucalam a menda nadal z pazurami wstawala :D pewnie to przeczyta i sie ze mna zgodzi bo tez na belly o ovu byla :D hahha ale ja wygrywalam.bylam wieksza :D :D :D

iwonka1077, Murraya, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lysinka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Werka oczywiście się nabijam. :D
    Ja mam wszystko nowe oprócz kosza mojżeszowego ale to tylko dlatego, że koleżanki same mają małe dzieci albo dopiero się ich spodziewają a nie dlatego, że brzydzę się używanego.
    Poza tym wszystko co kupuję to z myślą, że jeszcze co najmniej raz mi się samej przyda w przyszłości... :)
    wiem wiem :D
    ja odkupilam np zestaw laktacyjny..oryginalnie zapakowany, nawet nie otwarty jeszcze a zamiast 130f dalam 30...a tam po 6 butelek kazdej wielkosci, 300 wkladek laktacyjnych, sterylizator, podgrzewacz do butelek, smoczki na butelki, szczotka do czyszczenia, laktator reczny...i duzo innych pierdziolek....wszytsko noweczka...lozeczko i przebierak dalam 70f..w mothercare identyczny za 580! nie ma ani jednego drasniecia..bo mala znajomej w tym nie spala wogole :D
    nabiegalam sie troche, naszukalam ale spokojnie moge napisac ze rzeczy sa nowe i nieuzywane.

Murraya, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no ja siostra po scianach rzucalam a menda nadal z pazurami wstawala :D pewnie to przeczyta i sie ze mna zgodzi bo tez na belly o ovu byla :D hahha ale ja wygrywalam.bylam wieksza :D :D :D
    hehe werka ja nie zawsze wygrywalam ale gebe mialam zawsze ostrzejszą gadką nadrabiałam :P :P

weronika86, Murraya, nick nieaktualny, misia83 lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wozek z fotelikiem 3 w 1 za 70f? tez nowka, nieuzywany....na waznych rzeczach dla dziecka nie oszczedzam, tylko na tym co moge :D stac mnie na nowe, ale wiecej radosci mialam na poszukiwaniach :D hehhe

iwonka1077, nick nieaktualny, liwi, Murraya, nick nieaktualny, Fasia, Gosha, misia83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    hehe werka ja nie zawsze wygrywalam ale gebe mialam zawsze ostrzejszą gadką nadrabiałam :P :P
    a jaka roznica wieku byla?..u mnie spora..majac 16, kaska miala 9 wiec moglam nia rzucac ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 10:28

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    a jaka roznica wieku byla.. mnie spora..majac 16, kaska miala 9 wiec moglam nia rzucac ;D
    hehe u nas rok i 3 mies ale ja drobniejsza pomimo że starsza od niej :) po scianie bym raczej nie rzucila ale kopa w dupe owszem :D

osz ty na mlodszej tak sie wyzywac :D :D :P hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 10:29

weronika86 lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello
    Kto urodził bobaska? :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/837050f21a1c.jpg

"A teraz drogie dzieci pocałujcie misia w dupę" :D

Kiedyś był taki niefortunny odcinek:D

Jaga, weronika86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia, misia83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    hehe u nas rok i 3 mies ale ja drobniejsza pomimo że starsza od niej :) po scianie bym raczej nie rzucila ale kopa w dupe owszem :D

osz ty na mlodszej tak sie wyzywac :D :D :P hehe
    wiesz jakie to wredne bylo jak bylo male ?hahah teraz dorosla kobietka...ma coreczke nadie 3 latka i urodzil jej sie synek we wrzesniu ;D niesttey nie widzialam ich na zywo ale jestesmy w kontakcie non stop na fb. szkoda ze nasze drogi sie tak porozchodzily, ale same sie znalazlysmy..i to znalazlysmy sie na ovufriendzie kumacie ? :D

nick nieaktualny, mf lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Hello
    Kto urodził bobaska? :)
    niesttey nuda i dupa..moglby ktos juz zaczac :p

nick nieaktualny, haneczka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

hahahhahahha je jebie :D :D haneczka :D

haneczka lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

Hahahahaaaaa:) serio był Hahaha niezle kuzwa :) cosik mnie sie kiedyś obilo o uszy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 10:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyspałam się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek kwietniówki :)

Murraya lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Niestety nie nadrobie, muszę ogarnąc chałupę, bo po miesiącu mojej nieobecnosci i zmianie pokoi, nic nie jest na swoim miejscu. :/

Wercia, snu nie zazdroszczę, ale nieładnie się tak z syna nabijac. :,P

To żelazo jest bez recepty, sprawdzilam. Lekarz mnie kurczę e błąd wprowadzil, bo coś wspominal, ze jakaś będzie.

Sayonara, ruszam ogarniac. :)

weronika86, nick nieaktualny, iwonka1077, Aguś86, Murraya, nick nieaktualny, Gosha, misia83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki :)

Hwesta ja sie z Tobą czopkowo łącze :) ja nigdy nie sądziłam, że taka prosta sprawa jak zrobienie kupy może przynieść człowiekowi tyle przyjemności :P

Weronika ten twój sen to typowo z przeżywania tego co na jawie. Niestety tak to jest, że nawet jak się człowiek stara nie przejmować to w nocy jednak wychodzi na to że nie przeżywa.
    A i moja ciążowa siostro - teraz ja dostalam zastrzyk energii :) wczoraj poszłam na piechotkę do miasta, po powrocie posprzątałam łazienki i kuchnię na błysk, gdyby mnie mąż nie powstrzymał to bym jeszcze okna umyła :D ale nic straconego, właśnie się biorę za sypialnię, zmieniłam pościel, potem umyję okno i mam zamiar umyć podłogę taki specjalnym płynem czyszczącym a potem nałożyć wosk do paneli. Zobaczymy ile uda mi się z tego zrealizować :)

weronika86, Murraya, nick nieaktualny, shimmer_lip, haneczka, misia83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się zastanawiam czy piłkę gumową wziąsc do szpitala na poród bo niewiem czy tam są! Jak co to zabiorę w auto włożę wrazie W

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Cześć laseczki :)

Hwesta ja sie z Tobą czopkowo łącze :) ja nigdy nie sądziłam, że taka prosta sprawa jak zrobienie kupy może przynieść człowiekowi tyle przyjemności :P

Weronika ten twój sen to typowo z przeżywania tego co na jawie. Niestety tak to jest, że nawet jak się człowiek stara nie przejmować to w nocy jednak wychodzi na to że nie przeżywa.
    A i moja ciążowa siostro - teraz ja dostalam zastrzyk energii :) wczoraj poszłam na piechotkę do miasta, po powrocie posprzątałam łazienki i kuchnię na błysk, gdyby mnie mąż nie powstrzymał to bym jeszcze okna umyła :D ale nic straconego, właśnie się biorę za sypialnię, zmieniłam pościel, potem umyję okno i mam zamiar umyć podłogę taki specjalnym płynem czyszczącym a potem nałożyć wosk do paneli. Zobaczymy ile uda mi się z tego zrealizować :)
    no niestety tak jest...no to teraz ciazowa siostro, tydzien energii i sprzatania jak nic :D mi wczoraj spadla energia ale chyba ze stresu dzisiaj znowu oki :D
    ps tez patrze na okna, ale obiadek musze przygotowac zanim wyjedziemy do pracy...chyba sie zabiore za prasowanie 60 pieluch :D :D
    robie dzisiaj schaboszczaka jak na zydow przystalo heheheheh a nie chce ich bic zanim mezu sie obudzi..tez biedaczysko nie spal w nocy...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti mi się wydaje ze piłki to podstawa na każdej porodówce. Ale mozesz zadzwonić i zapytać.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
‹‹ 3542 3543 3544 3545 3546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ