Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymf wrote:Fasia - będzie dobrze, grunt, że jesteś pod opieką dobrej lekarki
Krysti - Tobie tak się te skurcze uaktywniają, jak któraś na forum zaczyna rodzić, może zbyt empatycznie do tego podchodzisz i się wczuwasz, co?
Mąż uruchomił ponownie router i już działacie na kompjutrzegdybym wiedziała, że to taki banał, to nie męczyłabym się na fonie ciągle
Ja mam już od 3 tyg kłucie w szyjce, ale do wczoraj było sporadyczne, a od wczoraj prawie non stop i tak mocne, że aż nogi zaciskam :PP Ale jakoś nie wiem, niby z jednej strony chcę żeby Julka jeszcze trochę posiedziała w brzuchu, a z drugiej chciałabym ją już tulić... sama nie wiem czego chcę
Przekonam się w czw jak tam moja szyjka, ostatnio jak miałam między wizytami 1,5tyg to nie drgnęła - zobaczymy teraz
Wszystkie dziewczyny szpitalne - trzymam za Was kciuki moje drogie!! nie dajcie tam się!! a jak coś, to relacja na żywo proszę - jak u Goshy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 23:10
-
nick nieaktualny
-
Po tablecie rozwarcie większe, szyjka mięciutka, wiec podali oxy ktore sie wlasnie kończy...
Da sie przeżyć... JeszczeLali, Rudzia, Krysti, Fasia, Justinka, Ulka84, weronika86, Murraya, Agusiek89, mantissa, Aguś86, KasiaKwiatek, Bambi85, sylvia007, misia83, kluska, Amy_, Lwica, maggie86, Militta110816, liloe, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krysti mf napisala do ciebie z troska a nie chamsko...czytaj ze zrozumieniem! kazda z nas empatycznie tu podchodzi..po co od razu psuc atmosfere takim tekstami? ty jestes uczuciowa wiec nawet jesli to co z tego? to nie powod zeby tak dziwnie z pretensjami pisac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 00:00
Bambi85, mf, misia83, Amy_, maggie86, Militta110816, liloe lubią tę wiadomość
-
Pytają sie o imię... A ja nadal nie jestem pewna. Zaraz sie urodzi mój syn a ja mowię ze nie wiem
Chyba zostanie Jakub Krzysztof czyli po ich Jakob CristóbalRudzia, hwesta, Fasia, Krysti, Murraya, mantissa, weronika86, Aguś86, KasiaKwiatek, Bambi85, misia83, Amy_, mimka84, NY, CzaryMary, maggie86, Militta110816, liloe, haneczka, Ida, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny