Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella są proste więc można je bardziej na dupsko podsunąć albo dwie zasadzić (bez kitu ja tak właśnie robiłam na noc przy okresie) a canpol jest profilowany więc za bardzo nie przesuniesz bo między nogami będzie lipa a mi jeden nie sięga od dupska do brochy (ja z przodu też sobie tak trochę na kłaki naciągałam zawsze bo jak się przekręcałam na brzuch przez sen to ciekło w drugą stronę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5670ca43f41d.jpgKrysti, Fasia, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Bella są proste więc można je bardziej na dupsko podsunąć albo dwie zasadzić (bez kitu ja tak właśnie robiłam na noc przy okresie) a canpol jest profilowany więc za bardzo nie przesuniesz bo między nogami będzie lipa a mi jeden nie sięga od dupska do brochy (ja z przodu też sobie tak trochę na kłaki naciągałam zawsze bo jak się przekręcałam na brzuch przez sen to ciekło w drugą stronę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5670ca43f41d.jpg -
O czyli jak mi te 4 paki nie wystarczą to sobie te teny dokupię. Ja bardzo lubię mieć olbrzymiaste podpachy zapakowane na noc
czuję się wtedy sucho i pewnie
chłechłechłe
a mąż mnie zawsze klepie jak się układam w łóżku po tym pakunie i się śmieje, że mam materac między nogami
Fasia, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:Ja muszę pomyśleć czym pozabezpieczać łożko po porodzie , bo podkłady poporodowe mogą mi się zsunąć a wolałabym nie zalać nowego łóżka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 16:04
-
Witajcie pisze co u mnie cisnienie powinno byc leczone polozna w szoku byla ze nie dali mi recepty a ja poczulam sie jak zla matka ze nic nie zapytalam
ktg wyszlo ok cos tam sie zapisalo jakies gorki wlasnie w tych momentach wypiec bolesnych ale lekarka nic nie gadala. Na usg wyszlo ze wazy 2600gram no i w karte wpisala podejrzenie hipotrofii ale nic szczególnego nie gadala na to powiedziala ze moze byc ze po prostu będzie okruszek. Wypisala recepte na dopegyt 3x1. Mam sobie kontrolowac cisnienie i zapisywac i za tydzien mam wizyte z ktg i pokazac jak to wyglada. Badala szyjke bez zmian a jak wyjela palucha to byl z krwi ale mowila ze to z szyjki i mam sie nie martwic. Wrocilam do domu ide do wc a tam wieeelka plama czystej krwi a potem jeszcze plamilam brazowymi uplawami z jakimis skrzepkami ale niedlugo. Strach sie bac czemu tak. Co sie stalo hehe. Co do mojej wagi mam 15+ .Tyle ode mnie.
Ja kupilam sobie bella mama ale obawiam sie czy beda wygodne jak cos to widziałam ze w szpitalu daja absorgyn.
Aaa dzisiaj robie salatke owocowa hihi mmm na obiad zjadlam teraz kurczaka z rozna hihi i leze juz w lozeczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 16:07
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja to myślę, że za jakiś tydzień zacznę pod prześcieradło z gumką wkładać te podkłady higieniczne zeby w razie odejścia wód nie zalać całego łóżka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 16:07
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny