Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JAGA wygrałam z Tobą! Hahahahah myślałam że faktycznie któraś mnie pobije ale bliźniaki się nie dają - w poniedziałek miałam 116 cm w pępku + ok 30cm od początku. Średnio przyrastam 2 cm w tydzień więc teraz mogę mieć ok 117-118cm. Nie mam miarki w szpitalu ale poproszę M żeby mi przywiózł bo trzeba sprawdzić jak postępy
Aguś86, Murraya, mimka84, lysinka, Jaga, Justinka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:No faktycznie naciąganie na kasę
Dobrze, że wreszcie się doczekałaś po miesiacu
Masz fotkę malej?
Zdjęcia nowego brak ostatnio telefonu nie brałam ze sobą. Jutro jej pincet zdjęc pewnie zrobięAguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela to super wieści!!!
Misia ten Twój syn jest cudny a tą jego boską stopę to bym chyba milimetr po milimetrze wycałowała
Ja nie wiem co z tymi dziecięcymi stopami jest ale one mnie najbardziej rozczulająna usg też mi się łezka pokazała właśnie jak pani nam stopę zmierzyła
Fasia, Murraya, KasiaKwiatek, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Angela to super wieści!!!
Misia ten Twój syn jest cudny a tą jego boską stopę to bym chyba milimetr po milimetrze wycałowała
Ja nie wiem co z tymi dziecięcymi stopami jest ale one mnie najbardziej rozczulająna usg też mi się łezka pokazała właśnie jak pani nam stopę zmierzyła
Ej to prawda stopki dziecięce są super ja jak mała przebieram to jej stopki za każdym razem całujemimka84, liloe, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:A ja zapytam jak facet: jaka marka i jaki silnik i jaka pojemność hihi?
Skoda Superb silnik 2.0 TDI 170 KM Start -Stop DSG 4x4 wersja Platinum
mam zapisane na kompiemąż wisi na telefonie i gada z braćmi o aucie, nie mam kogo zapytać
Aguś86, mimka84, Ewelcia, Murraya, Fasia, lysinka, KasiaKwiatek, Bambi85, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia bo ja gruba byłam
Tzn spory brzuszek
Tak na prawdę to do końca sama nie wiem ile miałam przed ciążą. Jak już wiedziałam o ciąży to zaczęłam liczyć więc to też nie do końca miarodajne
Aguś tak zastanawiałam się... cały czas z mężem myślimy który to któryAle wymyśliliśmy taką wersję że większy będzie Filipem (zakładamy że większy jest starszym a Filip miał być od samego początku), a mniejszy to Kuba. Teraz wychodzi na to że Filip jest ciut większy i bardziej ruchliwy
tyle w teorii, w praktyce wyjdzie pewnie tak że pierwszy wyjęty będzie Filipem a drugi Kubą
Aguś86, Fasia, Angela89, KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Liloe mój mąż mówi że dobry samochód żeście kupili, a on wie co gada
Na moim siedzeniu leży niezwykle wyjściowy podkład seni, żeby mi przypadkiem wody nie odeszły na nową tapicerkęmimka84, Fasia, Rudzia, Aguś86, mf, KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa, Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość