Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCitroen C4, srebrny, 1.4 benzyna, mój K renault megan kombi, diesel.
Stan kup na dziś x 2, konsystencja zwarta, barwa brązowa.
MF dobre wieści, gratki, dzidziol słusznej wagi, odsuwanie główki...meeegaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 20:30
mimka84, liloe, Aguś86, Fasia, lysinka, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Bambi jesteś już po ktg?
Czy ktoś jeszcze dziś miał wizytę oprócz mf?
Ja mam jutro i jak pomyślę, to mnie znów na dwójkę ciśnie...
Moja hemoglobina 12,5 o jaaaaaa!!! ostatnio miałam taką na początku wrześniawarto było walić kasę w to żelazo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 20:33
Fasia, mimka84, lysinka, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No dobra to ja tez
mąż mercedes c klasa benzyna + gaz. Ja audi a4 benzyna (auto taty). Stan kup na dzis - zero
Fasiula obijasz się, ja zaraz pójdę na trzecią dwójeczkę
Właśnie pisałam ze znajomą z BBF, która urodziła 05.12. Ciążę prowadziła u mojej doktor. Jej córcia w 38+4 ważyła 3670g, dziecko urodziło się w terminie czyli dokładnie 40+0 z wagą 4120g.KasiaKwiatek, Aguś86, Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Liloe zazdroszczę, ja bym chociaż na jedna chciala isc.. ale spoko jutro tez jest dzien. Do tej pory mialam zastoje tygodniowe wiec czymże jest przy nich jeden dzien
Ja czuję, że pójdzie jeszcze seria cała do wizyty jutrzejszej, wyrobię normę za Ciebie, spoko looozwłaśnie dostałam smsa i już myślę BAMBI, ale na szczęście to nie ona
EDIT już lajkuje posty, czyli chyba wszystko okzaraz nam skrobnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 20:50
Aguś86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie :
Ja: hulajnoga
Maz: autobus 186
Syncio: riko nano
Kupy : 8 od poczatku ciąży. W lato żółte, jesienią brązowe, zima bezbarwne i bezwonneAguś86, Fasia, Murraya, Bambi85, KasiaKwiatek, iwonka1077, Gosha, Justinka, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mary co ćpiesz?
Właśnie Mary, pamiętaj że przed cesarką trzeba wszelkie zioła odstawićco by Iwo halucynacji przez matkę nie miał na operacyjnej i się w obcego cyca nie wtulił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 20:56
CzaryMary, Murraya, Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny