Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:zamknięte osiedle, ale co z tego skoro wjazd jest blokowany w tej chwili barierką a nie bramą...
Już wolę ten taras niż wciąganie za każdym razem mebli ogrodowych do mieszkania jak będziemy jechać do pracy, my jeszcze zagospodarowanego ogrodka nie mamy , ale saiedzi nic tam nie sprzatają i chyba nikomu nic nie zginelo jeszcze
,
-
nick nieaktualnyAmy pater fajna sprawa ale tak jak piszesz za każdym razem musisz chowac rzeczy, moja przyjaciółka mieszka na parterze wyjechali w góry i dostali informacje że im sie do domu włamali, weszli przez okno, ale to w sumie na każdym pietrze mogło sie stać
-
Agusiek89 wrote:A kaczuszkę długo będziesz tak trzymała? Wpuść ją chociaż na "swój nowy ogródek/taras"
To stworzenie też chce normalnych warunków
O Boże Boże Boże Bożenko,
Jak mogłaś to robić z Cyganem?
O Boże Boże Boże Bożenko,
W czym jestem od niego gorszy?
I Jezu Jezu Jezus Maria,
Pękłaś serce moje.
O ja pier... ja pier... ja pier....
...dolejcie mi wódki,
W szklance utopię smutki.
Nic tak nie boli jak zdrada
Zdrada z Cyganem.
Baby trzeba pilnować,
Albo się nie denerwować.
taka mi się piosenka przypomnialakolega mi ją w pracy puszczał. hahahahaha
Bambi85, Gosha, maggie86, KasiaKwiatek, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no co Ty myslisz ze meble tez by ukradli
, my jeszcze zagospodarowanego ogrodka nie mamy , ale saiedzi nic tam nie sprzatają i chyba nikomu nic nie zginelo jeszcze
,
no na osiedlu mojej szwagierki byly dwa włamania na ogródki i do domui osiedle zamniete na bramę nei na szlaban..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 21:42
-
Angela89 wrote:Amy pater fajna sprawa ale tak jak piszesz za każdym razem musisz chowac rzeczy, moja przyjaciółka mieszka na parterze wyjechali w góry i dostali informacje że im sie do domu włamali, weszli przez okno, ale to w sumie na każdym pietrze mogło sie stać
no ja myślę, tak samo że włamania są na każdych piętrach, ale po co ktoś ma się wspinać na piętro skoro wysrczy przejść przez barierkę? Te mieszkania są centralnie na poziomie chodnika, nie są to partery podwyższone... ale jak nie będzie tego mieszkania na 1 pietrze to już zostanie to, tylko kolejny koszt bo rolety antywłamaniowe będziemy musieli zamontować -
Amy Ty weź wydłuż jej trasę na te pińcet dni niespełna jeszcze
A nawiasem mówiąc właśnie zaglądnęłam na naszą startową listę na 1 stronie i wiesz że aktualnie jesteś druga w kolejce do rozpakowania?to zobowiązuje
Poza tym dzieje się w tym momencie:
Moje starsze dziecię spało od 18. A że nie dała się dobudzić to przeniosłam do łóżka. TO mi 5 min temu przyczłapała i mówi "mamo kocham Cię - już się wyspałam wiessss? " NoszzzzzzWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 21:45
Bambi85, Amy_, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:o kurcze, ja to chyba w zbyt wyidealizowanym świecie żyje
ja nie zakładam, że mnie zaraz ktoś okradnie, tylko wiem, że będę się denerwować jak będę jechać do pracy, czy komuś nie odbiło. Wcale nie musi być inaczej na piętrze bo tam też się ktoś może włamać, ale aż tak nie będę myśleć -
Agusiek89 wrote:Amy Ty weź wydłuż jej trasę na te pińcet dni niespełna jeszcze
A nawiasem mówiąc właśnie zaglądnęłam na naszą startową listę na 1 stronie i wiesz że aktualnie jesteś druga w kolejce do rozpakowania?to zobowiązuje
tam są stare danei widnieje na 29 bo taki mialam wiek ciąży, wq okresu jestem na 27 marca
więc generalnie powinnam być przed młodą
ale jakoś bliższy mi termin 5 kwietnia
więc mam jeszcze dużo osób przed sobą
Agusiek89, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:dobra ale w cholere droga, tam są okna takie jak drzwi balkonowe czyli duże.. i min. 10 tys nie moje, już wole za to 10 tys położyć płytki i panele na 1 piętrze
liloe lubi tę wiadomość