Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka laski
Nie wiem czy gratulowalam Miśia dzidziusia slicznego
Gratki rozpoczętych tygodni i dziewczyny które w szpitalu powodzenia i szybkiego powrotu do domu
Po wizycie ok ktg mi zrobiła zapisał się jeden skurcz na 15 minut więc ok ale ja go nie czułam tylko brzuch mi lekko stwardnial, poza tym tętno skakalo jak trzeba od 135 do 150 max więc ok kolejne za tydzień ktg, w wampirowni zostawilam 160 zł grrrr jeszcze tylko gbs mi w poniedziałek pobierze w klinice i wsioAmy_, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
zjadłąm kiszoną idę sobie zrobic kanapkę z gulaszem angielskim - mniam mniam!! szkoda, że tak się zjebały te konserwy i nie ma na nich słynnej galaretki
ale nadal uwielbiam
szczególnie latem jak są pomidorki słodkie i soczyste do tego
mniam!
Angela89, CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Ja też wsio na NFZ zawsze ale do kliniki chcą powtórzyć huu niech mają
ja płącę za badania, bo ja prywatnie chodzę, ale zawsze byla to krew i mocz i czasem coś dodatkowego, ale 150 zł nie przekroczylam na pewno
pierwsze badania mialam tylko na nfz bo ja od 2 wizyty prywatnie chodzę, więc mi się fuksnelo na pocżatku -
Dziewczyny, ale mam mega stresa przed jutrem!!! Trzymajcie proszę kciuki żeby poszło szybko i gładko
mantissa, Ulka84, Justinka, Fasia, Rudzia, Nadzieja84, Aguś86, lysinka, Agusiek89, Murraya, Anka1501, mf, NY, CzaryMary, KasiaKwiatek, malinka1984, Amy_, Bambi85, mimka84, Eweliśka, Krysti, liloe, maggie86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny