Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no jestem jestem...juz po ktg, pojechalamm tam z walizką- wiedzialam , ze to pomoze mi wrocic do domu i na szczescie sie udalo
A co w ktg hmmm...jak to moj doktor powiedzial- piekna czynność serca płodu, a macica szalona jak zwykle - fale, pare domkow, ale nieregularne, ide znowu w poniedzialek. A wiec lezymy, bierzemy leki i krzyzujemy nogi. Jak skoncze 37tc troche bardziej mi ulzy, tylko nie moge sie zdecydowac, czy to bedzie w pon czy w środę- a co tam, bede oczekiwac gratulacji 2 razy:P
aha u mnie dwojki tez nie bylo
EDIT
nie sadzilam , ze az tak tesknilyscieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 21:08
CzaryMary, Fasia, liloe, Murraya, Aguś86, Rudzia, Agusiek89, Amy_, KasiaKwiatek, lysinka, mantissa, Justinka, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze Sylwia mogłaby dać znać, ale chyba nie mam już siły czekać - ona pewnie nie ma teraz głowy do pisania na forum. Spałam w nocy 2h, pora męża poprzytulać i odcineczek Breaking Bad zapodać
Dobranoc i nie rodzić - apel do tych, które nie skończyły 37tcBambi85, Fasia, Aguś86, CzaryMary, lysinka, Murraya, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Dobrze, że dobrze Bambi
Martwiłyśmy się. Odpoczywaj cały czas.
Ja od poniedziałku już nie daję mamie corci. Muszę się nią w końcu nacieszyć póki jest samaPrzy przymusie leżenia to nie dalabym z nią rady, bo co chwilę by było coś, a teraz damy radę
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe ja Ci powiem, że mnie ślub tak nie ucieszył jak poślubny zakup salonowego auta
wybór podobnie trudny co do wyboru mieszkania
uwaga zmieniła się koncepcja co do piętra! Bo przecież mi strach zaglądnął do doopy i pomyślalam, że jak Olka wypuszcze na ogródek i pojde do kibla to mi dziecko ktoś może zajebaćże parter to nie jest takie dobre wyjście, skoro jest na równi z chodnikami... mam nadzieję, że jest jeszcze takie samo mieszkanie na 1 piętrze z 30 metrowym tarasem bo będzie lipa
elektryczny pastuch kraty a może dwa dwa lwy?
Agusiek89, Gosha, Murraya, liloe lubią tę wiadomość
-
Agusiek89 wrote:Amy Ty już byś zajęła kolejkę a nie ustępowała każdej
ja mam kolejkę cały czas swoją. A nawet dwie27 marca 5 kwietnia, to te wszystkie wredne baby się wpychają przed nie swoje terminy
Bambi85, Agusiek89, Angela89, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:to jak bedziesz szla do kibla, wozek bedziesz wciagac do srodka
, mpim zdaniem lepszy ogrodek. A to nie jest jakies zamkniete osiedle?
Już wolę ten taras niż wciąganie za każdym razem mebli ogrodowych do mieszkania jak będziemy jechać do pracy