Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaż miał ze mna od połowy marca być w domu i więcej z domu pracować a tu okazuje sie ze ma poplanowane milion pincet rzeczy do końca marca... Nawet 30- czyli w dzień terminu z usg z 12 tyg ( dużo lekarzy sie mnie pytało o termin z usg z 12 tyg ze niby jest najbardziej miarodajny)
ma na tyle ważna rzecz ze mam zakaz rodzenia wtedy
zła jestem bo ile można samej siedzieć no nie?
-
Dzien dobry, ja rowniez wyspana, ale budze sie wraz ze wschodem slonca bo jak sie robi jasno to nie dam rady spac, ale ja to akurat lubie;) poranek, śpiew ptaków:) chce sie zyc;)
Sylwia powodzenia:)
Wczoraj sie dowiedziałam ze nasz typ na chrzestnego wyjezdza niespodziewanie za granice... Szczerze nie mam nikogo fajnego na jego miejsce...zla jestem:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Sylwia kciukam mocno.
Anka współczuję, bo chyba szanse duże, że urodzisz w tym czasie...
z tym Twoim rozwarciem aż do terminu dotrwać to byłby wyczyn nie lada.
Jakie plany na dziś? Ja chyba BZ
Militta110816, Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Sylvia ogroomne kciuki dlaWas
Witamy się przy śniadanku.
Dziś napięty grafik,najpierw ktg,potem jadę do Naszej fotograf odebrać foty z sesji wydrukowane i na płycie, jeszcze skoczę do Łódzkiej Manufaktury do Allesa po biustonosz a wracając jeszcze na ryneczek na drobne zakupy.
Dziś noc była bardzo spokojna i tylko jedna pobudka na siusiu.
Wczoraj byliśmy na kwalifikacji do prywatnego szpitala żeby rodzić na NFZ i mamy kwalifikację.
Miałam badanie ginekologiczne i szyjka krótka już ale zamknięta,jutro mamy jeszcze usg i ciekawa jestem jak się synuś miewa.
Do szpitala mamy się zgłosić jak się akcja rozbuja a jeśli nie urodzimy do terminu to mamy się zgłosić na test oksytocynowy 07.04 więc długa droga jeszcze przed Nami jeśli Nasz uparciuszek nie zechce wyjść w terminie.
Udanego dnia brzuszki i dla wszystkich kciuki moocne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 07:26
NY, Aguś86, Fasia, CzaryMary, Bambi85, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Anka bidulko kochana
Masakra że akurat teraz musi wyjechać
Strasznie współczuję Ci tej całej sytuacji, bo też bym była zalamana.
Hwesta ja z 12 tc mialam termin na 11.04, czyli 4 dni po terminie om. Hmmm.... Prawie, że trafia w 5 rocznice Smoleńska
Nie chcę rodzic 10 kwietnia...
-
nick nieaktualny
-
Jej aż mi się płakać chce.
Fasia usnęłam gdzieś koło 4:30 i pewnie bym pospała ale 2 h później mąż wpuścił mi do pokoju psine i mnie obudziła. A jak chciałam dospać to Marcel wstał , Lilka ma czkawke i boli mnie głowa.
Anka szkoda , że mąż musi wyjechać. Ja leżąc w nocy własnie doszłam , że mąż to musi powiedzieć szefowi , że napewno od 13 kwietnia to on ma wolne. Bo mu bedzie kazał do pracy przyjść jak ja bede na porodówce.
Hwesta współczuję samotności ale u mnie nie jest lepiej. Mąż wraca ok 19 , a spać idziemy o 21 nawet wczoraj nie porozmawiałam z nim. Ciągle jest zajęty......
Sylwia jak tam?
-
Hejka no jak można spać w takie słońce piękne,a wiecie że dziś między 9 a 12 ma być zaćmienie słońca??
Anka,hwesta,Fasia współczuję braku chłopa przy boku ale u mnie to samo, tyle że ja z córcia to nie nudzi się tak,a tak to też do 20 mojego nie ma,bo budowa żeby światło było to pewnie dłużej by siedział tamalAle w przyszłym tygodniu już chyba będzie grrrr
Ja się śmieje ze zadzwonię ze rodze to powie żeby taxi wziąść bo robotę ma hihi
Fasia jak z tym stanikiem patrzylas w sklepie bądź zamowilas przez net??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 07:46
-
nick nieaktualnyHej kobitki

Sylvia - kciuki zaciśnięte bardzo mocno. Bądź dzielna
Werka - duży brzunio, uroczy zameczek dla księżniczki Sary
U mnie znowu pięknie przespana noc !
a poniżej wklejam link do całkiem fajnego WEDŁUG MNIE tekstu :
http://www.mamwatpliwosc.pl/problematyczni-rodzice/
Miłego członka
KasiaKwiatek, weronika86, Eweliśka, maggie86, liloe lubią tę wiadomość
-
Nio ja też nie wiem czy po porodzie nie kupię bo w sumie nie wiem jak z cyckami będzie później jak się okaże ze za mały lub za duży to będę zła więc sobie dwa tygodnie po porodzie kupię i już teraz tylko ten sportowy dziś idę lukac do koleżanki do sklepu
Fasia lubi tę wiadomość