X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:58

Robotka1, lysinka, Krysti, weronika86, mimka84, iwonka1077, MartaAlvi, Agusiek89, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się witam:) w spóźnionym rozpoczynającym sie 38 tc :P
    nie mam na nic czasu, korzystam z pogody ile się da:) dziś prace w ogrodzie:) będę podcinać róże i takie tam wykopki:P

dziewczyny gratuluję nowych tygodni i życzę powodzenia Tym co spodziewają się na dniach rozwiązania:)

Malinka 7 kwietnia? toż to moja data porodu:)

u mnie bez zmian, czuję się świetnie, nie mam dolegliwości i przesypiam praktycznie całe noce:) no mam syndrom niespokojnych nóg ale to zdzierżę jakoś:P

buziaki wszystkim i słonecznego dnia życze kobitki:)

e2aa0e4b000582eamed.jpg

lysinka, Krysti, Aguś86, Fasia, Angela89, weronika86, mimka84, Justinka, CzaryMary, iwonka1077, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Agusiek89, Jaga, maggie86, liloe, Murraya, Amy_ lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia ja rownież kciuki trzymam !:******

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka twój tez się brzUszek obniżył :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    U pańci na kolanach najlepiej :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e47ef3c6d2c.jpg
    Tego kota masz pociesznego hihi :D

Fasia lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja chyba spędzę zaćmienie w centrum handlowym, bo się powolutku szykujemy :) Od 10 otwierają.
    Liloe, Murraya trzymam kciuki za wizyty!

liloe, Murraya lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • lysinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy znad śniadanka :)

U mnie znowu przerwa w spaniu między 3 a 4:30 :/ masakra, mam nadzieję, że niedługo mi to minie. I też mnie denerwują te teksty wszystkich, że teraz muszę być wyspana i wypoczęta, skoro w domu siedzę.

SYLVIA trzymam kciuki :) żeby szybko poszło :)

Gratki nowych tygodni i trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj :)

WERA, ROBOTKA brzuszki super :)

Muszę się teraz zebrać na zakupy i odebrać wyniki z diagnostyki, bo w południe wizyta u endo.

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zaćmienie chmurzyste:D ale moze się wy pogodzi to zobacze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 09:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się

Gratki z nowych tygodni

Sylwia trzymam mocniutko kciuki !

Ja dziś stwierdziłam że dobrze wyszło że u mnie poród wyszedł tak nagle i niespodziewanie bo bym pewnie chodziła i się denerwowała/stresowała blisko terminu.
    Dziś mam takiego stresa jakbym szła na jakiś egzamin, nie mogę nic przełknąć obudziłam się o 5 i stwierdziłam że nie muszę już spać. Mąż zmusił mnie uświadamiając mnie że już dziś się nie wyspię - pocieszenie

Dobra matki ! przyznawać się gdzie dziecko ma na sobie instrukcje obsługi ! Szukałam w każdym zakamarku na moim dziecku i nic nie widzę !

weronika86, mimka84, CzaryMary, Robotka1, iwonka1077, Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, Eweliśka, Agusiek89, Jaga, maggie86, liloe, Ida, Nadzieja84, lysinka, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kliemt odmowil wizyte hurrraaaa! ogromnie niefajny klient wiec mi ma reke :-) hehe jade po jakies plastiki na narzedzia..muszw ogranac patio troche! o 2.30 wizyta odnosnie domku! trzymajcie kciuki!

lysinka, mimka84, Krysti, Aguś86, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Eweliśka, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Witam się

Gratki z nowych tygodni

Ja dziś stwierdziłam że dobrze wyszło że u mnie poród wyszedł tak nagle i niespodziewanie bo bym pewnie chodziła i się denerwowała/stresowała blisko terminu.
    Dziś mam takiego stresa jakbym szła na jakiś egzamin, nie mogę nic przełknąć obudziłam się o 5 i stwierdziłam że nie muszę już spać. Mąż zmusił mnie uświadamiając mnie że już dziś się nie wyspię - pocieszenie

Dobra matki ! przyznawać się gdzie dziecko ma na sobie instrukcje obsługi ! Szukałam w każdym zakamarku na moim dziecku i nic nie widzę !
    haha angela ale ekscytacja!! dziecku wyrasta metka z instrukcja obslugi po jakichs 4 latach hahaha

CzaryMary, Krysti, Fasia, Agusiek89, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:20

Angela89, weronika86, lysinka, Aguś86, CzaryMary, hwesta, Krysti, iwonka1077, Fasia, KasiaKwiatek, adk_1989, Agusiek89, Jaga, maggie86, liloe, Ewelcia, Murraya lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    haha angela ale ekscytacja!! dziecku wyrasta metka z instrukcja obslugi po jakichs 4 latach hahaha
    Ta jak już samo będzie umiało powiedzieć o swoich potrzebach ! to nie sprawiedliwe :(

eksytacja chodzę jak na kręcona i tylko patrze kiedy będzie 13 :D Stresa mam jakbym miała rodzić zaraz :D

mimka84, weronika86, lysinka, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek, adk_1989, Agusiek89, maggie86, haneczka, Murraya, mf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Angela....do penisa i do dziecka instrukcji nie ma :P A i tak wiemy co się robi hahahha.
    Mamcia mówisz że to instynktownie wychodzi ? Uff to jestem uratowana :)

mimka84, mf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w lipcu w pl bede huraaaa! Hihi wakacje w Polsce jedziemy wczesniej bo okna wstawiamy i witryny zamiast rolet od środka zamykane :) kamien wysypać i brukarza zamowic :)drzewek posadzić. Tez
    Tata moj ocieplac bedzie dom :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 09:16

Ewelcia, haneczka, Aguś86 lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:20

Angela89, CzaryMary, Krysti, Agusiek89, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    To ja chyba spędzę zaćmienie w centrum handlowym, bo się powolutku szykujemy :) Od 10 otwierają.
    Liloe, Murraya trzymam kciuki za wizyty!
    ja tez sie wybieram :) ale wyleze na dwór zobaczyc chyba ze nie zagnam córci do 10 zeby wyjsc z domu :)

Aguś86 lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Witam się

Gratki z nowych tygodni

kochana dasz radę naprawdę póżniej sama powiesz ze nie było czego :)
    będziesz wiadomo musiałam byc wyczulona na inne rzeczy niż mamy dzieci donoszonych ale to juz wiesz więc nie będzie żle glowa do góry :)

Angela89 lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Jeju ale Ci zazdroszczę Angela, jak sobie pomyślę że już będziesz z małą w domu to mi się papa jarzy :)
    Mi jak ordynator powiedział pierw o krwi to stwierdziłam taa pewnie wyjdziemy za tydzień, po chwili pyta czy mogę się położyć ja na to ale co teraz a on niee no jutro :D Na to ja oczywiście że tak. Powiedział że w poniedziałek/ wtorek mała będzie do wypisu. Że wypis już jest przygotowany :) Zaczęłam płakać jak dziecko że to już.. Bałam się mała wziąć na ręce bo tak mi się łapy trzesły :) Później pięknie z cyca zjadła że nawet butelki nie chciała normalnie tyle niespodzianek że nie wierze

Krysti, Fasia, CzaryMary, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Eweliśka, mimka84, weronika86, Agusiek89, Jaga, Justinka, maggie86, liloe, Ida, Nadzieja84, Robotka1, haneczka, Murraya, Aguś86, mf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mamcia mówisz że to instynktownie wychodzi ? Uff to jestem uratowana :)

Angelka - przed chwilą rozmawiałam z siostrą i jej się troszkę żaliłam, że nie będę wiedziała co z tym maluchem mam robić. ona na to : nic sie nie martw, to się wie - żadna matka swojemu dzidziusiowi krzywdy zrobić nie chce. Na początku może będzie robiła to trochę nieporadnie ale krzywda bąblowi się i tak i tak nie stanie. Jak opanuje obsługę bobasa to pieluchy z zamkniętymi oczami można zmieniać:) Jakoś mnie to uspokoiło :)

Fasia, iwonka1077, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 3685 3686 3687 3688 3689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ