Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też się witam:) w spóźnionym rozpoczynającym sie 38 tc
nie mam na nic czasu, korzystam z pogody ile się da:) dziś prace w ogrodzie:) będę podcinać róże i takie tam wykopki:P
dziewczyny gratuluję nowych tygodni i życzę powodzenia Tym co spodziewają się na dniach rozwiązania:)
Malinka 7 kwietnia? toż to moja data porodu:)
u mnie bez zmian, czuję się świetnie, nie mam dolegliwości i przesypiam praktycznie całe noce:) no mam syndrom niespokojnych nóg ale to zdzierżę jakoś
buziaki wszystkim i słonecznego dnia życze kobitki:)
lysinka, Krysti, Aguś86, Fasia, Angela89, weronika86, mimka84, Justinka, CzaryMary, iwonka1077, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Agusiek89, Jaga, maggie86, liloe, Murraya, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy znad śniadanka
U mnie znowu przerwa w spaniu między 3 a 4:30masakra, mam nadzieję, że niedługo mi to minie. I też mnie denerwują te teksty wszystkich, że teraz muszę być wyspana i wypoczęta, skoro w domu siedzę.
SYLVIA trzymam kciukiżeby szybko poszło
Gratki nowych tygodni i trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj
WERA, ROBOTKA brzuszki super
Muszę się teraz zebrać na zakupy i odebrać wyniki z diagnostyki, bo w południe wizyta u endo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się
Gratki z nowych tygodni
Sylwia trzymam mocniutko kciuki !
Ja dziś stwierdziłam że dobrze wyszło że u mnie poród wyszedł tak nagle i niespodziewanie bo bym pewnie chodziła i się denerwowała/stresowała blisko terminu.
Dziś mam takiego stresa jakbym szła na jakiś egzamin, nie mogę nic przełknąć obudziłam się o 5 i stwierdziłam że nie muszę już spać. Mąż zmusił mnie uświadamiając mnie że już dziś się nie wyspię - pocieszenie
Dobra matki ! przyznawać się gdzie dziecko ma na sobie instrukcje obsługi ! Szukałam w każdym zakamarku na moim dziecku i nic nie widzę !weronika86, mimka84, CzaryMary, Robotka1, iwonka1077, Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, Eweliśka, Agusiek89, Jaga, maggie86, liloe, Ida, Nadzieja84, lysinka, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość
-
kliemt odmowil wizyte hurrraaaa! ogromnie niefajny klient wiec mi ma reke
hehe jade po jakies plastiki na narzedzia..muszw ogranac patio troche! o 2.30 wizyta odnosnie domku! trzymajcie kciuki!
lysinka, mimka84, Krysti, Aguś86, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Eweliśka, Murraya lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Witam się
Gratki z nowych tygodni
Ja dziś stwierdziłam że dobrze wyszło że u mnie poród wyszedł tak nagle i niespodziewanie bo bym pewnie chodziła i się denerwowała/stresowała blisko terminu.
Dziś mam takiego stresa jakbym szła na jakiś egzamin, nie mogę nic przełknąć obudziłam się o 5 i stwierdziłam że nie muszę już spać. Mąż zmusił mnie uświadamiając mnie że już dziś się nie wyspię - pocieszenie
Dobra matki ! przyznawać się gdzie dziecko ma na sobie instrukcje obsługi ! Szukałam w każdym zakamarku na moim dziecku i nic nie widzę !CzaryMary, Krysti, Fasia, Agusiek89, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:haha angela ale ekscytacja!! dziecku wyrasta metka z instrukcja obslugi po jakichs 4 latach hahaha
eksytacja chodzę jak na kręcona i tylko patrze kiedy będzie 13Stresa mam jakbym miała rodzić zaraz
mimka84, weronika86, lysinka, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek, adk_1989, Agusiek89, maggie86, haneczka, Murraya, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w lipcu w pl bede huraaaa! Hihi wakacje w Polsce jedziemy wczesniej bo okna wstawiamy i witryny zamiast rolet od środka zamykane
kamien wysypać i brukarza zamowic :)drzewek posadzić. Tez
Tata moj ocieplac bedzie domWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 09:16
Ewelcia, haneczka, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:To ja chyba spędzę zaćmienie w centrum handlowym, bo się powolutku szykujemy
Od 10 otwierają.
Liloe, Murraya trzymam kciuki za wizyty!ale wyleze na dwór zobaczyc chyba ze nie zagnam córci do 10 zeby wyjsc z domu
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Witam się
Gratki z nowych tygodni
Dobra matki ! przyznawać się gdzie dziecko ma na sobie instrukcje obsługi ! Szukałam w każdym zakamarku na moim dziecku i nic nie widzę !
kochana dasz radę naprawdę póżniej sama powiesz ze nie było czego
będziesz wiadomo musiałam byc wyczulona na inne rzeczy niż mamy dzieci donoszonych ale to juz wiesz więc nie będzie żle glowa do góry
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Jeju ale Ci zazdroszczę Angela, jak sobie pomyślę że już będziesz z małą w domu to mi się papa jarzy
Na to ja oczywiście że tak. Powiedział że w poniedziałek/ wtorek mała będzie do wypisu. Że wypis już jest przygotowany
Zaczęłam płakać jak dziecko że to już.. Bałam się mała wziąć na ręce bo tak mi się łapy trzesły
Później pięknie z cyca zjadła że nawet butelki nie chciała normalnie tyle niespodzianek że nie wierze
Krysti, Fasia, CzaryMary, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Eweliśka, mimka84, weronika86, Agusiek89, Jaga, Justinka, maggie86, liloe, Ida, Nadzieja84, Robotka1, haneczka, Murraya, Aguś86, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mamcia mówisz że to instynktownie wychodzi ? Uff to jestem uratowana
Angelka - przed chwilą rozmawiałam z siostrą i jej się troszkę żaliłam, że nie będę wiedziała co z tym maluchem mam robić. ona na to : nic sie nie martw, to się wie - żadna matka swojemu dzidziusiowi krzywdy zrobić nie chce. Na początku może będzie robiła to trochę nieporadnie ale krzywda bąblowi się i tak i tak nie stanie. Jak opanuje obsługę bobasa to pieluchy z zamkniętymi oczami można zmieniaćJakoś mnie to uspokoiło
Fasia, iwonka1077, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość