Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:mam same szitowe za 5 zeta
boję się przez nie patrzeć .
A mi się sprzątanie włączyło. W końcu pojawi się w domu jego królewska mość
Słucham chilli zet, szoruję wannę i no teges... fajnie jest
No wicie gniazda pełną gębą ! W niedziele będziemy z Martynką trzymać kciuki za WasCzaryMary, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Iwonka to trzymam kciuki za tatę, żeby było lepiej. Mój tez choruje ale leczyć się nie będzie "bo chce jeszcze pozyc "
no nic zobaczymy.....
Mimka no moj tata niby mowi ze sie nie da ale nie wiem czy jak przyjdzie co do czego czy nie oleje tego on ma slaby charakter no zobaczymy....
no nie patrze na slonce na razie bo sie nie da tak swieci, podobno przez maski spawalnicze najlepiej patrzecchyba do garazu zaraz pojde po takowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 09:54
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwonka bardzo mi przykro, trzymaj się...Mój tata niestety odszedł 9 lat temu, udar... Mama też miała 5 lat temu, ale jest ok. Ehh życie nas doświadcza niestety nie tylko dobrze...
Mary ale jak to tak??? Że od niedzieli prawie Cię tu nie będzie?no i kto będzie jaja sobie robił i rozsmieszal kwietniówki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 09:57
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Iwonka bardzo mi przykro, trzymaj się...Mój tata niestety odszedł 9 lat temu, udar... Mama też miała 5 lat temu, ale jest ok. Ehh życie nas doświadcza niestety nie tylko dobrze...
Mary ale jak to tak??? Że od niedzieli prawie Cię tu nie będzie?no i kto będzie jaja sobie robił i rozsmieszal kwietniówki?
Przykro mi Kasiu z powodu tatusia
a co do mojej obecności na forum.... to powoli pakuję manatkiale obiecuję zaglądać w miarę możliwości
Głupot będę pisać mniej no bo pełnoetatowej matce to chyba już nie wypada ...
AKURAT...!!
KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość
-
Moje dziecie prężnie obija mi dzisiaj wszystko co tylko możliwe. Wygina śmiało ciało!!!!
Edit: A mojemu synowi włączył się syndrom wicia gniazda- ROBI PORZĄDKI W ZABAWKACH- szok poprostuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 10:22
Fasia, CzaryMary, natt, maggie86, Murraya, KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość