Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liloe wrote:Dużo tych ketonów? Mi też wyszły jak miałam badanie moczu w pierwszy dzień po trafieniu na na IP robione, ale to wynikało z "niedożywienia". Poprzedniego dnia jadłam tylko owsiankę o 9 i jogurt o 11. Potem zaczęło się dziać i nie myślałam o jedzeniu. Trafiłam na oddział i nie miałam nic do jedzenia i musiałam tak dotrwać do śniadania...
liloe lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Jest zacmienie ale super widok widac u mnie tez
polmrok się zrobil
No u mnie w pokoju w pełnym słońcu zawsze jest tak mega jasno, a dzisiaj jakbym miała przyciemniane szyby.Przez 2 pary okularów przeciwsłonecznych udało mi się zobaczyć zaćmione słońce w kształcie rogala
Super widok. Kolejny taki za 300 lat.
Krysti lubi tę wiadomość
-
A mnie jakoś tak nie ciągnie do oglądania tego zaćmienia.
Zastanawiam się co zrobić na obiadek bo nic mi się nie chce ale dzieku zrobić obiad trzeba.
Syyyyyyyylwia jak tam u Ciebie?
Edit: Widzę ze przesyłke odebrał kurier z Łodzi o 7 rano , ciekawa jestem októrej mi przywiezie paczke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:27
-
Cześć Mamuśki:)
Obcięłam włoski moocnoMam takiego krótkiego loba na długość szyi, ale wywija się do środka, więc włosy są jakby jeszcze krótsze.
Teściowa pożyczyła mi 3 pary fajowych butów o rozmiar większych i prochowiec, w którym mieszczę swój brzuszek.Nie muszę zatem nic kupować. Uczciłam to dzisiaj spacerkiem z mężem. Zaczyna się dobry dzień.
A co u Was? Czujecie zbliżającą się wiosnę?To już jutro!
Justinka, lysinka, Jaga, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida pościel piękna! Widziałam na fb:)
Shimmer tylko jak ten mój niby niski brzuch ma się do długiej szyjki?nijak haha.
Krysti masz dość ciąży? Ja wręcz przeciwnie:) kocham ten stan, nie myślę wiele o porodzie, jest mi po prostu dobrze:) nie ma we mnie zniecierpliwienia ale za to jest spokój i ekscytacja:)
Oglądałam zaćmienie bo jestem w ogrodzie i robię porządki:) fajny półmrok i efekt:) ale już jest po i jest zdecydowanie jaśniej i cieplej:)Ida, Lwica, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Witam! Wpadłam się pochwalić moim zamówieniem od Natali. Kto ma fb to ostatnie zdjęcia - miętowo-szare
Kurier będzie za godzinęjuż zarzuciłam wszystko na łóżeczko by zobaczyć efekt
Fasia, Ida, Murraya, Aguś86, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No moja jest zdecydowanie INNA niż te co robiła
i stwierdzam, że pasuje również dla chłopca hehe taka uniwersalna jakby była szansa na 3 bobo
No i tu na szybko rzucone, bez prania i prasowaniaPrześcieradło mam jeszcze szare w białe gwiazdki... ale je zamawiałam na allegro...
A i dostałam w gratisie taki jakby worek na zabawki czy cuś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa2c01a56408.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0665ee6da6c.jpgshimmer_lip, Eweliśka, Fasia, Ida, natt, Murraya, MartaAlvi, haneczka, Aguś86, NY, KasiaKwiatek, Gosha, lysinka, Jaga, Robotka1, iwonka1077, Amy_, Auro, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Tak tylko sie przypominam jakby co
-
Ida wrote:Ja już wrzuciłam do prania
Tylko jak zwykle mam przed takim praniem obawy
żeby mi się nic nie podziało z ochraniaczem czy też tą poduszką-gwiazdką ech
Ida lubi tę wiadomość
-
A ja nie brałam pościeli, tylko płaską poduszkę i kocyk... syn do tej pory jakoś za typową poduszką i kołderką nie przepada, woli kocyk i pod głowę swojego pieska
a myślę, że za rok też takie cuda będzie można kupić
Na szczęście synek na paczkę dobrze zareagował i pomagał w odpakowaniu, ale wspomniał że tam coś dla niego będzie i że autkana szczęście nie było jakiejś akcji, że nic dla niego, ale wszystko zostało przez niego dokładnie przeglądnięte i przetestowane przez jego pluszowego pieska hehe
hwesta, haneczka, Angela89, Fasia, Murraya, Aguś86, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość