Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
T
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:05
mimka84, Fasia, natt, Rudzia, CzaryMary, iwonka1077, Ewelcia, maggie86, Jaga, Nadzieja84, lysinka, Justinka, weronika86, Murraya, KasiaKwiatek, MartaAlvi, haneczka, Aguś86, Krysti, Ulka84, mf, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Witam! Wpadłam się pochwalić moim zamówieniem od Natali. Kto ma fb to ostatnie zdjęcia - miętowo-szare
Kurier będzie za godzinę
Widziałam je ostatnio, sliczny komplet! Bardzo mi sie podoba zestawienie kokorystyczne -
Witajcie! Jeszcze Was nie nadrobilam dopiero wstalam i przezylam szok! Brzuch mi sie calkiem zmienil! Wyglada tak jak by Mala byla na samej gorze, po obu stronach nad pepkiem i jego wysokisci mam twarde i bardzo napiete a od pepka w dol brzuch jest bardzo miekki i sflakowaly doslownie jak po ciazy! Nawt wygodniej mi sie siedzi brzuch nie przeszkadza.. martwie sie czyzby mogla zmienic pozycje?!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was kochane, wybaczcie, że wtracam sie Wam w wątek, ale chyba jestescie na etapie kompletowania rzeczy dla siebie i malucha wiec moge Wam co nie co zaoferować.
Sprzedam:
-3 x podpaski bella mama
-2 x liglina
-podpaski duże z rossmana 12 i 20szt
-laktator baby ono naturell
-nakładki na brodawki
-tomme tippe wkładki laktacyjne
-6szt majtek jednorazowych
-wałeczki niebieskie welurowe do układania bobasa na boczku
-65szt pampersów zielonych nr 2
-14szt pampersów z rossmana nr 1.
Za całość oczekuję 120zł już z przesyłką. Zestaw +/- jest wart 200-250zł. Kontakt na pw.
Życzę pozytywnych chwil w "ostatkach" ciąży no i dobrych porodów! -
Iwona niech się tata trzyma dzielnie
KasiaKwiatek ja mogę z balkonu zaćmienie oglądać ale i tak mi się nie chce
Gratki nowych tygodni
Robotka ale masz już niziutko brzucholauuu
się będzie niedługo działo
Współczuję wszystkim bez mężów ale ja też całe życie sama co drugi dzień więc rozumiem
Czary ja rozumiem, ze Ty będziesz się zajmować dzieckiem ale jak ciotki nie dostaną zdjęcia to Ci te czary mary nie pomogąFasia, KasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się po kolejnej zarwanej nocce. Nie wiem co się dzieje, w nocy z środy na czw spałam od 5 do 8, wczoraj byłam dosłownie PADNIĘTA. Położyłam się i co...do 2.30 spać nie mogłam, jak zasnęłam wybudzałam się co 40 min. Ciężko mi się oddycha przed snem, mam jakieś kołatanie serca. Nie wiem co się dzieje. Ciśnienie w normie 110/70. Chodzę jak zoombie, a jak się położę, to nie umiem zasnąć. Wkurzam się sama na siebie, bo boję się być taka piekielnie zmęczona jakby się zaczęło
Rudzia Alicja też mi siedzi jakoś w górze znowu, ona mi zmienia pozycję jakoś chyba dość diametralnie 2-3 razy na dobę. Wczoraj w nocy mi siedziała właśnie jakby w górze brzucha, musiałam pannę obudzić żeby się trochę przelokowała.
Sylwia trzymam nieustannie kciuki! Powodzenia
Amy ale Ci się wkręciło z tym parterem. W sumie każdy, kto mieszka w domu/szeregowcu jest na to teoretycznie narażony. My mamy rolety i ogródek zamykany na kluczyk, póki co schizy nie mamzresztą to taka dość zaciszna okolica, wszystko widać z okien, nie wiem czy znalazłby się śmiałek wynoszący meble ogrodowe
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A w moczu mi ketony wyszły. Więc pierdolę i tych markerów nowotworowych dziś nie odbieram tylko w poniedziałek. Nie będę sobie psuła weekendu
Dużo tych ketonów? Mi też wyszły jak miałam badanie moczu w pierwszy dzień po trafieniu na na IP robione, ale to wynikało z "niedożywienia". Poprzedniego dnia jadłam tylko owsiankę o 9 i jogurt o 11. Potem zaczęło się dziać i nie myślałam o jedzeniu. Trafiłam na oddział i nie miałam nic do jedzenia i musiałam tak dotrwać do śniadania...