Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-

Bo jestem wkyrzona sama na siebie... Mój mógł przesunąć sobie wyjazd o tydzień w jedną albo w drugą stronę ale jechać musi. A że już trzy tygodnie temu ten lekarz mi powiedział że mam rozwarcie i na dniach urodze to ustaliliśmy ze pojedzie dopiero teraz (dzisiaj) bo nastawilismy się ze juz urodze a tu doopa... Sorry, że Wam smece...
Kurcze, jestem sama z trzylatkiem, w każdej chwili mogę rodzic i go nie ma, nie wspominając już o tym ze jutro wypada nasza 9 rocznica ;(
Dobra juz się ogarniam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia współczuję ci no ale musisz dać radę i musisz byc silna , nie dołuj się nie stresuj bedzie dobrze .Anka1501 wrote:

Bo jestem wkyrzona sama na siebie... Mój mógł przesunąć sobie wyjazd o tydzień w jedną albo w drugą stronę ale jechać musi. A że już trzy tygodnie temu ten lekarz mi powiedział że mam rozwarcie i na dniach urodze to ustaliliśmy ze pojedzie dopiero teraz (dzisiaj) bo nastawilismy się ze juz urodze a tu doopa... Sorry, że Wam smece...
Kurcze, jestem sama z trzylatkiem, w każdej chwili mogę rodzic i go nie ma, nie wspominając już o tym ze jutro wypada nasza 9 rocznica ;(
Dobra juz się ogarniam...
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w sumie przy Martynie robiłam już większość, pieluchy zmieniałam ubierałam karmiłam. Tylko ta kąpiel mnie przerażaCzaryMary wrote:Angelka - przed chwilą rozmawiałam z siostrą i jej się troszkę żaliłam, że nie będę wiedziała co z tym maluchem mam robić. ona na to : nic sie nie martw, to się wie - żadna matka swojemu dzidziusiowi krzywdy zrobić nie chce. Na początku może będzie robiła to trochę nieporadnie ale krzywda bąblowi się i tak i tak nie stanie. Jak opanuje obsługę bobasa to pieluchy z zamkniętymi oczami można zmieniać
Jakoś mnie to uspokoiło 
Ale pewnie pokażą mi jak to robić bo i tak muszą plasterki od ekg pozdejmować.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka nie martw sie do mnie podrzuc malego moja ma 3,5 roku dadza rade

a serio nie przejmuj sie zaradna jestes cos wymyslisz a moze dzieciaczek na tatusia poczeka
nie martw sie na zapas i juz 
kurna ja sie dziwie ze was pocieszam po takich wiadomosciach wczorajszych o tacie, chyba mam odwrotna reakcje ajjjjj
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja w sumie przy Martynie robiłam już większość, pieluchy zmieniałam ubierałam karmiłam. Tylko ta kąpiel mnie przeraża
Ale pewnie pokażą mi jak to robić bo i tak muszą plasterki od ekg pozdejmować.
hehehe to samo powiedziałam siostrze, że boję sie kąpieli - a ona na to jeśli nie będziesz od razu chciała go uczyć nurkować to nic się nie obawiaj
Eeee nie mam przez co patrzeć na słońce
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co to za wiadomości Kochana ?iwonka1077 wrote:Anka nie martw sie do mnie podrzuc malego moja ma 3,5 roku dadza rade

a serio nie przejmuj sie zaradna jestes cos wymyslisz a moze dzieciaczek na tatusia poczeka
kurna ja sie dziwie ze was pocieszam po takich wiadomosciach wczorajszych o tacie, chyba mam odwrotna reakcje ajjjjj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonka a unciebie co z tatą zle ( jeju trzymam kciuki mocneiwonka1077 wrote:Anka nie martw sie do mnie podrzuc malego moja ma 3,5 roku dadza rade

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 09:30
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Okulary przeciwsłoneczne

mam same szitowe za 5 zeta
boję się przez nie patrzeć .
A mi się sprzątanie włączyło. W końcu pojawi się w domu jego królewska mość
Słucham chilli zet, szoruję wannę i no teges... fajnie jest
KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość