X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

Bo jestem wkyrzona sama na siebie... Mój mógł przesunąć sobie wyjazd o tydzień w jedną albo w drugą stronę ale jechać musi. A że już trzy tygodnie temu ten lekarz mi powiedział że mam rozwarcie i na dniach urodze to ustaliliśmy ze pojedzie dopiero teraz (dzisiaj) bo nastawilismy się ze juz urodze a tu doopa... Sorry, że Wam smece...
    Kurcze, jestem sama z trzylatkiem, w każdej chwili mogę rodzic i go nie ma, nie wspominając już o tym ze jutro wypada nasza 9 rocznica ;(

Dobra juz się ogarniam...

• iwonka1077 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ide sie ogarnac :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AndZela ale super mała w domku bedzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    :(

Bo jestem wkyrzona sama na siebie... Mój mógł przesunąć sobie wyjazd o tydzień w jedną albo w drugą stronę ale jechać musi. A że już trzy tygodnie temu ten lekarz mi powiedział że mam rozwarcie i na dniach urodze to ustaliliśmy ze pojedzie dopiero teraz (dzisiaj) bo nastawilismy się ze juz urodze a tu doopa... Sorry, że Wam smece...
    Kurcze, jestem sama z trzylatkiem, w każdej chwili mogę rodzic i go nie ma, nie wspominając już o tym ze jutro wypada nasza 9 rocznica ;(

Dobra juz się ogarniam...
    Ania współczuję ci no ale musisz dać radę i musisz byc silna , nie dołuj się nie stresuj bedzie dobrze .

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Angelka - przed chwilą rozmawiałam z siostrą i jej się troszkę żaliłam, że nie będę wiedziała co z tym maluchem mam robić. ona na to : nic sie nie martw, to się wie - żadna matka swojemu dzidziusiowi krzywdy zrobić nie chce. Na początku może będzie robiła to trochę nieporadnie ale krzywda bąblowi się i tak i tak nie stanie. Jak opanuje obsługę bobasa to pieluchy z zamkniętymi oczami można zmieniać:) Jakoś mnie to uspokoiło :)
    Ja w sumie przy Martynie robiłam już większość, pieluchy zmieniałam ubierałam karmiłam. Tylko ta kąpiel mnie przeraża :) Ale pewnie pokażą mi jak to robić bo i tak muszą plasterki od ekg pozdejmować.

mimka84 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre matki nigdy takiej instrukcji nie dostaną do dziecka nawet jak będzie miało 5 czy 10 lat ale to na pewno nie dotyczy kwietniowek :D

Angela89, mimka84, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz czekam na poród jak na zbawienie juz bym chciała rodzic i byc po :)

• iwonka1077 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka nie martw sie do mnie podrzuc malego moja ma 3,5 roku dadza rade :)
    a serio nie przejmuj sie zaradna jestes cos wymyslisz a moze dzieciaczek na tatusia poczeka :D nie martw sie na zapas i juz :)

kurna ja sie dziwie ze was pocieszam po takich wiadomosciach wczorajszych o tacie, chyba mam odwrotna reakcje ajjjjj :(

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja w sumie przy Martynie robiłam już większość, pieluchy zmieniałam ubierałam karmiłam. Tylko ta kąpiel mnie przeraża :) Ale pewnie pokażą mi jak to robić bo i tak muszą plasterki od ekg pozdejmować.

hehehe to samo powiedziałam siostrze, że boję sie kąpieli - a ona na to jeśli nie będziesz od razu chciała go uczyć nurkować to nic się nie obawiaj :)

Eeee nie mam przez co patrzeć na słońce :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka ja ze spania soni zadowolona :) fajowe jest juz nigdy materiowowego nie kupie w zyciu ona słodko spi sobie w nim ze się napatrzec nie mogę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    a serio nie przejmuj sie zaradna jestes cos wymyslisz a moze dzieciaczek na tatusia poczeka :D nie martw sie na zapas i juz :)

kurna ja sie dziwie ze was pocieszam po takich wiadomosciach wczorajszych o tacie, chyba mam odwrotna reakcje ajjjjj :(
    A co to za wiadomości Kochana ? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    hehehe to samo powiedziałam siostrze, że boję sie kąpieli - a ona na to jeśli nie będziesz od razu chciała go uczyć nurkować to nic się nie obawiaj :)

Eeee nie mam przez co patrzeć na słońce :(
    Okulary przeciwsłoneczne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:

Iwonka a unciebie co z tatą zle ( jeju trzymam kciuki mocne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 09:30

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poniedziałek idę na wizytę to składam reklamacje i poproszę o korek jakiś duży do szyjki

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka a co z tatą bo wczoraj nie czytałam

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:27

Krysti lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:27

weronika86, Angela89, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek, Krysti, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od jutra rozpocznie sie zodiakalny baranek :-) od jutra moge rodzic :-)

CzaryMary, mimka84, Anka1501, KasiaKwiatek, Murraya, haneczka, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Okulary przeciwsłoneczne :)

mam same szitowe za 5 zeta :) boję się przez nie patrzeć .

A mi się sprzątanie włączyło. W końcu pojawi się w domu jego królewska mość :)

Słucham chilli zet, szoruję wannę i no teges... fajnie jest :)

KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka ja wiem, że damy rade. Nie ma po prostu innego wyjścia tylko smutno mi przez to wszystko :/

Musze się ogarnąć i iść odebrać wyniki.

‹‹ 3686 3687 3688 3689 3690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ