X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka ja pojutrze slubuje :))

Justinka, Krysti lubią tę wiadomość

• NY Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta Ty też ? coś mi umknęło ;) Powodzenia :*

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    A mi w pracy zrobili niespodziankę. Przychodzę a tu przedstawia mi się młoda dziewczyna i mówi, że mam ją uczyć (księgowość), bo będzie mnie zastępować :O Tego nie było w planach... Czyżby szef coś kombinował? Chyba już nie może mi zrobić "niespodzianki" skoro dawno wie o ciąży i przyniosłam zaświadczenie?

Nie wiem jak jest u Was w pracy ale u mnie też szef kogoś znalazł na moje zastępstwo, musiałam dziewczynę przeszkolic i tak samo miałam z pierwszą ciąża. Wiem, że to tylko chwilowe rozwiązanie i po urlopie macierzyńskim moje stanowisko będzie na mnie czekało. Szef się zabezpiecza na jakiś czas a potem wszystko wróci do normy. :)

• misia83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:14

NY lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! :)
    Psotka powodzenia!! Piękny dzień Cię czeka :) Ale nie ukrywam po Twoim wpisie przestraszyłam się że dziś piątek :D a ja przygotowuję dekoracje na ślub w tą sobotę... ufff ciśnienie podskoczyło hehe bo właśnie w piątek popołudniu mają wszystko odebrać ;)
    Hwesta za Ciebie też będziemy trzymać kciuki :) ach jak bym chciała jeszcze raz przeżyć ten dzień :)
    Czekamy oczywiście na zdjęcia! :)
    Robotka super że humor nadal dopisuje i że fryzura udana :)
    Ja też mam jakiegoś powera... ale co lepsze zazwyczaj do południa go mam, później co raz gorzej ;) chociaż wczoraj wieczorem mnie roznosiło, ale to może z powodu bardzooo pozytywnego dnia :)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, Hwesta wszystko się uda, to będzie piękny dzień zobaczycie. Aż Wam trochę zazdroszczę, że macie to jeszcze przed sobą, super.
    A próbowałyście na te zatoki soli morskiej w sprayu do nosa- mnie bardzo pomogło kiedyś.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ale wam zazdroszczę ślubu! :D
    życzę aby wszystko się udało!!
    Ja też mam dobry humor, bo ból kręgosłupa mi jeszcze nie dokucza! Dzidzia jest od wczoraj jakoś pobudzona bo długo i często wczoraj fikał/a. Dzisiaj zresztą też od samego rana czuję smyranie :) Jest to takie uspakajające...

• Lali Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka i Hwesta zycze powodzenia:)

Justinka pochwal się swoimi pracami:) masz jakies zdjecia tych ozdób ktore wykonujesz?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis zaczelam 13 tydzien a jutro usg genetyczne:)

Amy, Angela89, Krysti lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:14

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia nie martw się:) u mnie też przyjdzie ktoś za mnie na zastępstwo kogo będę musiała przeszkolić:)
    na koniec upewnię się że ta osoba jest tylko na ten czas kiedy mnie nie ma i pójdę spokojnie na urlop:) zdresztą szef mnie pytał czy chcę wrócić więc chyba nie planuje mnie wykopać:)
    fajny gość to mu ufam:)

JUSTINKA mam podobnie do Ciebie:) do południa power a popołudniu zmęczenie;)
    w pracy dziś już dwie osoby mi powiedziały że tryskam energią i ciąża mi służy:D
    hehe bo nie mają ze mną wspólnego za wiele popołudniu chyba;)

dziewczyny powodzenia na ślubach:D

a ja bym nie powtórzyła swojego wesela:D
    było superowskie:) małe:) ale nie powtórzyłabym hihi:) wystarczą mi teraz piękne zdjęcia i wspomnienia:)

ja swoją suknię trzymam:) jesteśmy po cywilnym tylko a jak poukładamy swoje sprawy to mam nadzieję że założę tą samą suknię i pójdę przed ołtarz:) marzy mi się cichutki kościelny:) wieczorem, ze świadkami i rodzicami:) a potem podróż poślubna:) do jakiegoś super hoteliku na weekend:)
    tak mialo być na cywilnym ale mój tato.....tylko ze względu na niego zrobiłam imprezę, inaczej bym jej na pewno nie zrobiła:)
    nie wiem czy to skrzywienie zawodowe ale ja z mężem już tyle lat obsługujemy wesela że one nam się zwyczajnie przejadły:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • iwonka1077 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki z rana ja sobie dziś pospałam trochę dziecko ma katar i nie dało mi spać w nocy;)
    wczoraj na genetycznym wszystko ok ale jakbym przeczuwała bo wczoraj wcale sie nie denerwowalam:) nt 1,9 więc w normie z krwi wyniki za tydzień, 68,4 dzidziuś mierzy, niestety płci jeszcze nie widać ale serducho bije pieknie 164 na min więc też jest ok, jestem mega zadowolona że wszystko jest dobrze jak na razie:)

dziewczyny biorące ślub powodzenia i nie denerwujcie się:)
    bym wam zarzuciła zdjęcie dzidziola ale nie wiem jak wrzucić fotkę, pomożecie??

Justinka lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka zrobisz mi ozdoby na chrzciny??:D

Justinka lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Hej dziewczyny. Spojzcie na moj suwaczek :) Jutro wielki dzien! Wpadam tylko sie przywitac bo nastepny raz jak tu pewnie wejde bede juz po koscielnym i weselu :)
    Trzymajcie kciuki:D
    Pogoda ma byc piekna!

Zapowiadają piękną pogodę na weekend więc na pewno się uda :) widzę, że ślub w piątek? Ja też ślubowałam w ten dzień :) kościelny bierzecie? potrzebowaliście zgody biskupa, dyspensy czy coś takiego?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    Psotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa będę z Tobą myślami :):):):):)
    Kopniak na szczęście ;) Piękny moment przed Wami :)

A mnie dziś głowa kolejny dzień napieprza :( załamana jestem :( mam przewlekłe zapalenie zatok od dawien dawna i czuję że głowa pełna jest tej ropy, po prostu mi rozsadza łeb :( kolejny już dzien!

Ja mam to samo z zatokami! Ratowałam się sterydami których teraz brać nie mogę ... idzie jesień i zima, a to dla mnie najgorsze miesiące jeśli chodzi o zatoki i jestem przerażona, bo woda morska guzik pomaga :((( stosujesz coś na te zatoki ???

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam w piątek nei chcieli dać ślubu ;) i mieliśmy w niedzielę :) W większych miastach podobno nie ma większego problemu z piątkowym ślubem :)

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Nie wiem jak jest u Was w pracy ale u mnie też szef kogoś znalazł na moje zastępstwo, musiałam dziewczynę przeszkolic i tak samo miałam z pierwszą ciąża. Wiem, że to tylko chwilowe rozwiązanie i po urlopie macierzyńskim moje stanowisko będzie na mnie czekało. Szef się zabezpiecza na jakiś czas a potem wszystko wróci do normy. :)

dzięki Anka, uspokoiłaś mnie ;) Myślałam przez chwilę, że szef chce się mnie pozbyć

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta za Ciebie też będziemy trzymać kciuki w sobotę ! Wszystko się uda na pewno :))

Robotka zazdroszczę fajnie układających się włosów. Z moimi są wieczne problemy ..
    My nie mieliśmy wesela. Mąż ich nie cierpi ja też jakoś super nie przepadam więc mieliśmy elegancki bankiet ślubny na, którym wszyscy się fajnie bawili :) wszystko zorganizowałabym identycznie gdybym się hajtała raz jeszcze :D

KLAUDIA podejrzewam, że szef szuka kogos na zastępstwo, bo przecież firma musi jakoś funkcjonować jak Ciebie nie będzie. To częsta praktyka w firmach, ze jest ktoś na czas gdy Ty jesteś z maleństwem. Także chyba nie masz się o co martwić :)

Klaudia90 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Nam w piątek nei chcieli dać ślubu ;) i mieliśmy w niedzielę :) W większych miastach podobno nie ma większego problemu z piątkowym ślubem :)

A czemu nie chcieli ? My musieliśmy mieć zgodę biskupa i od razu dyspensę dla nas i dla gości na potrawy mięsne. Więcej przeszkód nie było :)
    Ale w sumie chyba troszkę racji masz, że w mniejszych miejscowościach i na wioskach śluby w piątek są źle odbierane. Wiem po swojej rodzinie, która nie przyjechała właśnie dlatego, że to był piątek ... zaściankowość straszna ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 10:15

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zakochałam się w wózku!
    http://www.dudekdladzieci.pl/pl/p/-FYN-4DS-JEDO-oferta-specjalna-czerwono-czarny/311

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
‹‹ 376 377 378 379 380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ