X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ostatnio też kupiliśmy bąbelkowi sweterek i takie wdzianko polarowe w małpkę strasznie słodkie jest :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    My ostatnio też kupiliśmy bąbelkowi sweterek i takie wdzianko polarowe w małpkę strasznie słodkie jest :)
    Napewno ja przegladam tak z ciekawosci by zobaczyć co na rynku i piękne rzeczy są dla maluchów sliczne :) ja narazie weny nie mam by kupować .

Natka194916 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupuję chociażby dlatego że nie wiem co?! Nie znam się na tym w ogóle, nie wiem co będzie mi potrzebne, w jakim rozmiarze kupować, ile czego :( ale i tak prawdopodobnie dostanę całą wyprawkę po maluszku kuzynki więc na razie kupiłam parę bodziakow ot tak żeby sobie zrobić przyjemność i po prenatalnym w poniedziałek będę się umawiać na przegląd co ona tam dla mnie będzie miała.

Krysti lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jak płci nie znam nic nie kupuje ,muszę sobie nawilzacz powietrza kupic do pokoju bo suche powietrze jest juz w domku się grzeje i czuć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Hej :) Coraz bliżej do weekendu więc coraz lepiej:) Co do sprzątania to ja też lubię porządek i sprzątanie ale najzwyczajniej w świecie ostatnio nie mam na to czasu za wiele, praca, budowa domu, ciąża, przez którą nie mam dużo siły i porządki zeszły na dalszy plan. Jak byłam na zwolnieniu i siedziałam w domu to i owszem sprzątałam codziennie i łazienkę i kuchnię ale niestety jak się pracuje to nie ma na to czasu.
    Moja siostra calą ciąze pracowala caly czas w biegu bo ona ma swoj zaklad fryzjerski no taka obrotna skąd ona tyle powera miala to nie wiem , :)wracala do domu obiad ugotowala i jeszcze sprzatala prasowala :) hehe

• misia83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 08:01

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej misia:)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, kupiłam sobie wczoraj buty jesienne. Przechodziłam w nich pół dnia w pracy, po pracy złaziłam całe miasto, byłam na zakupach w markecie i było super. A dzisiaj w połowie drogi do pracy dosłownie ściągnęły mi skórę z pięt :( No jakaś masakra. Dobrze, że mam tak na wszelki wypadek schowane w szafie w biurze buty na zmianę i zaraz pójdę po plastry na otarcia ale takiego scenariusza to się po nich nie spodziewałam :( A to oznacza, że jednak mam rano spuchnięte nogi...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Natka194916 Debiutantka

Wysłany: 9 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim! Jako, że w kwietniu zostaniemy mamuskami czy juz wiecie kto mieszka w Waszym brzuszku???

Krysti lubi tę wiadomość

(*) 15.12.2013 Śpij aniołku mój kiedyś mama ukołysze Cię do snu :-*
    i81xb20145xu3prv.png
    8ib3h758kxxwj3ls.png[/url]
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dooobry:D

ja dziś w dobrym nastroju:D włosy super:D mam tego bobka tylko dłuższego:) pewnie wiecznie nie będzie wyglądał bajecznie ale ogólnie widzę że sie ładnie układają włoski, no i najważniejsze że sobie jeszcze kitkę zrobię:) hihi:)
    jestem zadowolona, dawno nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich:)

co do wystroju okien to ja mam trzy warianty(a mam ogromne okna i potrojne balkonowe.
    mam firanki makarony kremowe z brylancikami, mam firany białe gładkie takie co sie na boku do ściany je przytwierdza i środkiem powstaje taka dziura jakby:)
    no i mam całe gładkie z wzorem białym dołem. a zasłony mam stałe, czyli nie ma możliwości ich zaciągnięcia, są jedynie na ozdobę:)
    niestety nie mogę sobie pozwolić na puste okno ze względu na sąsiadów:)
    w oknach mam również czekoladowe rolety nie przepuszczające światła:) co we wieczór nadaje intymność wnętrzu:)

u mnie porządki zeszły na dalszy plan, mam w domu męża który jak nie jest na służbie to ze 3 dni w domu siedzi i sam wszystko robi:)
    niestety tak życie zweryfikowało że ja tyram za marne grosze a on w pracy jest może 8 razy w miesiącu;)

dzis odbieram córę z przedszkola i mam w planie długi spacerek:D

Justinka lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Spojzcie na moj suwaczek :) Jutro wielki dzien! Wpadam tylko sie przywitac bo nastepny raz jak tu pewnie wejde bede juz po koscielnym i weselu :)
    Trzymajcie kciuki:D
    Pogoda ma byc piekna!

Robotka1, Amy, adk_1989, Bambi85, Klaudia90, MartaAlvi, Justinka, Fasia, Angela89, Krysti lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie piękna PSOTKA zobaczysz:) no i życzę wszystkiego dobrego i trzymam kciuki:)
    powodzenia!!!! :)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, w takim razie trzymam za was kciuki, żeby wszystko udało się dokładnie tak jak sobie zaplanowaliście :*

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, będzie cudownie zobaczysz:*

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Psotka będzie cudnie :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka194916 wrote:
    Cześć wszystkim! Jako, że w kwietniu zostaniemy mamuskami czy juz wiecie kto mieszka w Waszym brzuszku???

Ja niestety nie znam płci :/ muszę być cierpliwa :)

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego! Nie stresujecie się, to będzie Wasz najpiękniejszy Dzień! :)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka194916 wrote:

U mnie wygodnie sobie leży dzidziuś ;) Niestety jeszcze nie znam płci :)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi w pracy zrobili niespodziankę. Przychodzę a tu przedstawia mi się młoda dziewczyna i mówi, że mam ją uczyć (księgowość), bo będzie mnie zastępować :O Tego nie było w planach... Czyżby szef coś kombinował? Chyba już nie może mi zrobić "niespodzianki" skoro dawno wie o ciąży i przyniosłam zaświadczenie?

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa będę z Tobą myślami :):):):):)
    Kopniak na szczęście ;) Piękny moment przed Wami :)

A mnie dziś głowa kolejny dzień napieprza :( załamana jestem :( mam przewlekłe zapalenie zatok od dawien dawna i czuję że głowa pełna jest tej ropy, po prostu mi rozsadza łeb :( kolejny już dzien!

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ