X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ostatnio też kupiliśmy bąbelkowi sweterek i takie wdzianko polarowe w małpkę strasznie słodkie jest :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    My ostatnio też kupiliśmy bąbelkowi sweterek i takie wdzianko polarowe w małpkę strasznie słodkie jest :)
    Napewno ja przegladam tak z ciekawosci by zobaczyć co na rynku i piękne rzeczy są dla maluchów sliczne :) ja narazie weny nie mam by kupować .

Natka194916 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupuję chociażby dlatego że nie wiem co?! Nie znam się na tym w ogóle, nie wiem co będzie mi potrzebne, w jakim rozmiarze kupować, ile czego :( ale i tak prawdopodobnie dostanę całą wyprawkę po maluszku kuzynki więc na razie kupiłam parę bodziakow ot tak żeby sobie zrobić przyjemność i po prenatalnym w poniedziałek będę się umawiać na przegląd co ona tam dla mnie będzie miała.

Krysti lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jak płci nie znam nic nie kupuje ,muszę sobie nawilzacz powietrza kupic do pokoju bo suche powietrze jest juz w domku się grzeje i czuć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Hej :) Coraz bliżej do weekendu więc coraz lepiej:) Co do sprzątania to ja też lubię porządek i sprzątanie ale najzwyczajniej w świecie ostatnio nie mam na to czasu za wiele, praca, budowa domu, ciąża, przez którą nie mam dużo siły i porządki zeszły na dalszy plan. Jak byłam na zwolnieniu i siedziałam w domu to i owszem sprzątałam codziennie i łazienkę i kuchnię ale niestety jak się pracuje to nie ma na to czasu.
    Moja siostra calą ciąze pracowala caly czas w biegu bo ona ma swoj zaklad fryzjerski no taka obrotna skąd ona tyle powera miala to nie wiem , :)wracala do domu obiad ugotowala i jeszcze sprzatala prasowala :) hehe

• misia83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 08:01

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej misia:)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, kupiłam sobie wczoraj buty jesienne. Przechodziłam w nich pół dnia w pracy, po pracy złaziłam całe miasto, byłam na zakupach w markecie i było super. A dzisiaj w połowie drogi do pracy dosłownie ściągnęły mi skórę z pięt :( No jakaś masakra. Dobrze, że mam tak na wszelki wypadek schowane w szafie w biurze buty na zmianę i zaraz pójdę po plastry na otarcia ale takiego scenariusza to się po nich nie spodziewałam :( A to oznacza, że jednak mam rano spuchnięte nogi...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Natka194916 Debiutantka

Wysłany: 9 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim! Jako, że w kwietniu zostaniemy mamuskami czy juz wiecie kto mieszka w Waszym brzuszku???

Krysti lubi tę wiadomość

(*) 15.12.2013 Śpij aniołku mój kiedyś mama ukołysze Cię do snu :-*
    i81xb20145xu3prv.png
    8ib3h758kxxwj3ls.png[/url]
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dooobry:D

ja dziś w dobrym nastroju:D włosy super:D mam tego bobka tylko dłuższego:) pewnie wiecznie nie będzie wyglądał bajecznie ale ogólnie widzę że sie ładnie układają włoski, no i najważniejsze że sobie jeszcze kitkę zrobię:) hihi:)
    jestem zadowolona, dawno nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich:)

co do wystroju okien to ja mam trzy warianty(a mam ogromne okna i potrojne balkonowe.
    mam firanki makarony kremowe z brylancikami, mam firany białe gładkie takie co sie na boku do ściany je przytwierdza i środkiem powstaje taka dziura jakby:)
    no i mam całe gładkie z wzorem białym dołem. a zasłony mam stałe, czyli nie ma możliwości ich zaciągnięcia, są jedynie na ozdobę:)
    niestety nie mogę sobie pozwolić na puste okno ze względu na sąsiadów:)
    w oknach mam również czekoladowe rolety nie przepuszczające światła:) co we wieczór nadaje intymność wnętrzu:)

u mnie porządki zeszły na dalszy plan, mam w domu męża który jak nie jest na służbie to ze 3 dni w domu siedzi i sam wszystko robi:)
    niestety tak życie zweryfikowało że ja tyram za marne grosze a on w pracy jest może 8 razy w miesiącu;)

dzis odbieram córę z przedszkola i mam w planie długi spacerek:D

Justinka lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Spojzcie na moj suwaczek :) Jutro wielki dzien! Wpadam tylko sie przywitac bo nastepny raz jak tu pewnie wejde bede juz po koscielnym i weselu :)
    Trzymajcie kciuki:D
    Pogoda ma byc piekna!

Robotka1, Amy, adk_1989, Bambi85, Klaudia90, MartaAlvi, Justinka, Fasia, Angela89, Krysti lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie piękna PSOTKA zobaczysz:) no i życzę wszystkiego dobrego i trzymam kciuki:)
    powodzenia!!!! :)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, w takim razie trzymam za was kciuki, żeby wszystko udało się dokładnie tak jak sobie zaplanowaliście :*

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, będzie cudownie zobaczysz:*

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Psotka będzie cudnie :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka194916 wrote:
    Cześć wszystkim! Jako, że w kwietniu zostaniemy mamuskami czy juz wiecie kto mieszka w Waszym brzuszku???

Ja niestety nie znam płci :/ muszę być cierpliwa :)

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego! Nie stresujecie się, to będzie Wasz najpiękniejszy Dzień! :)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka194916 wrote:

U mnie wygodnie sobie leży dzidziuś ;) Niestety jeszcze nie znam płci :)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi w pracy zrobili niespodziankę. Przychodzę a tu przedstawia mi się młoda dziewczyna i mówi, że mam ją uczyć (księgowość), bo będzie mnie zastępować :O Tego nie było w planach... Czyżby szef coś kombinował? Chyba już nie może mi zrobić "niespodzianki" skoro dawno wie o ciąży i przyniosłam zaświadczenie?

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa będę z Tobą myślami :):):):):)
    Kopniak na szczęście ;) Piękny moment przed Wami :)

A mnie dziś głowa kolejny dzień napieprza :( załamana jestem :( mam przewlekłe zapalenie zatok od dawien dawna i czuję że głowa pełna jest tej ropy, po prostu mi rozsadza łeb :( kolejny już dzien!

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ