Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:My ostatnio też kupiliśmy bąbelkowi sweterek i takie wdzianko polarowe w małpkę strasznie słodkie jest
ja narazie weny nie mam by kupować .
Natka194916 lubi tę wiadomość
-
Ja nie kupuję chociażby dlatego że nie wiem co?! Nie znam się na tym w ogóle, nie wiem co będzie mi potrzebne, w jakim rozmiarze kupować, ile czego
ale i tak prawdopodobnie dostanę całą wyprawkę po maluszku kuzynki więc na razie kupiłam parę bodziakow ot tak żeby sobie zrobić przyjemność i po prenatalnym w poniedziałek będę się umawiać na przegląd co ona tam dla mnie będzie miała.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Hej
Coraz bliżej do weekendu więc coraz lepiej:) Co do sprzątania to ja też lubię porządek i sprzątanie ale najzwyczajniej w świecie ostatnio nie mam na to czasu za wiele, praca, budowa domu, ciąża, przez którą nie mam dużo siły i porządki zeszły na dalszy plan. Jak byłam na zwolnieniu i siedziałam w domu to i owszem sprzątałam codziennie i łazienkę i kuchnię ale niestety jak się pracuje to nie ma na to czasu.
hehe
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, kupiłam sobie wczoraj buty jesienne. Przechodziłam w nich pół dnia w pracy, po pracy złaziłam całe miasto, byłam na zakupach w markecie i było super. A dzisiaj w połowie drogi do pracy dosłownie ściągnęły mi skórę z pięt
No jakaś masakra. Dobrze, że mam tak na wszelki wypadek schowane w szafie w biurze buty na zmianę i zaraz pójdę po plastry na otarcia ale takiego scenariusza to się po nich nie spodziewałam
A to oznacza, że jednak mam rano spuchnięte nogi...
-
dzień dooobry:D
ja dziś w dobrym nastroju:D włosy super:D mam tego bobka tylko dłuższego:) pewnie wiecznie nie będzie wyglądał bajecznie ale ogólnie widzę że sie ładnie układają włoski, no i najważniejsze że sobie jeszcze kitkę zrobięhihi:)
jestem zadowolona, dawno nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich:)
co do wystroju okien to ja mam trzy warianty(a mam ogromne okna i potrojne balkonowe.
mam firanki makarony kremowe z brylancikami, mam firany białe gładkie takie co sie na boku do ściany je przytwierdza i środkiem powstaje taka dziura jakby:)
no i mam całe gładkie z wzorem białym dołem. a zasłony mam stałe, czyli nie ma możliwości ich zaciągnięcia, są jedynie na ozdobę
niestety nie mogę sobie pozwolić na puste okno ze względu na sąsiadów:)
w oknach mam również czekoladowe rolety nie przepuszczające światła:) co we wieczór nadaje intymność wnętrzu:)
u mnie porządki zeszły na dalszy plan, mam w domu męża który jak nie jest na służbie to ze 3 dni w domu siedzi i sam wszystko robi:)
niestety tak życie zweryfikowało że ja tyram za marne grosze a on w pracy jest może 8 razy w miesiącu;)
dzis odbieram córę z przedszkola i mam w planie długi spacerek:DJustinka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Spojzcie na moj suwaczek
Jutro wielki dzien! Wpadam tylko sie przywitac bo nastepny raz jak tu pewnie wejde bede juz po koscielnym i weselu
Trzymajcie kciuki:D
Pogoda ma byc piekna!Robotka1, Amy, adk_1989, Bambi85, Klaudia90, MartaAlvi, Justinka, Fasia, Angela89, Krysti lubią tę wiadomość
-
A mi w pracy zrobili niespodziankę. Przychodzę a tu przedstawia mi się młoda dziewczyna i mówi, że mam ją uczyć (księgowość), bo będzie mnie zastępować
Tego nie było w planach... Czyżby szef coś kombinował? Chyba już nie może mi zrobić "niespodzianki" skoro dawno wie o ciąży i przyniosłam zaświadczenie?
-
Psotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa będę z Tobą myślami
Kopniak na szczęściePiękny moment przed Wami
A mnie dziś głowa kolejny dzień napieprzazałamana jestem
mam przewlekłe zapalenie zatok od dawien dawna i czuję że głowa pełna jest tej ropy, po prostu mi rozsadza łeb
kolejny już dzien!