X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zasłony szare grube, takie story teatralne prawie :-) bez firanek bo jak Krysti lubię światło w domu. Oprócz tego stoją 3 kwitnące storczyki

Krysti, Lali lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie jasne grube we wzory :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:42

Lali lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O super temat, tez szukam pomysłu na aranzacje duzego balkonowego okna w salonie w nowym domu. Nie chciałabym wieszać typowych firanek bo tez nie lubię, ale tez nie chce zostawić całkiem bez nieczego. Salon ma prawie białe ściany ( zlamana biel), brązową podłogę i szare akcenty. I też nie mam pomysłu.

Krysti lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się to spodobało ostatnio :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2af15769c7c7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:02

• Lali Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie z tarasowym oknem mam problem bo na sasiedniej dzialce buduja sie i pelno chlopa tam codziennie:) wiec puste bez firan nie wchodza w gre:( na 3 oknach mam rolety rzymskie ale na taras to jakas kosmiczna kwota by wyszla za rolete rzymska.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam taki styl sypialnie tez mam pod jeden wzór pościel zasłony poduszeczki bajery akcenty jak sobie juz po układam wsio to wstawie fotę muszę wszystko odświeżyć bo remont był i kurzu pełno wszędzie :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d120dded89c8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:10

Lali lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Ja wlasnie z tarasowym oknem mam problem bo na sasiedniej dzialce buduja sie i pelno chlopa tam codziennie:) wiec puste bez firan nie wchodza w gre:( na 3 oknach mam rolety rzymskie ale na taras to jakas kosmiczna kwota by wyszla za rolete rzymska.
    No własnie mam analogiczną sytuację. Nad roletami rzymskimi też się zastanawialam, no zobaczę, może się skuszę.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na okno tarasów planuje rolety day&night kojarzycie takie? Dzień jasno, ale sąsiedzi Cię nie podejrzą, w nocy zasłonięte całkiem. Jak dla mnie fajny wynalazek, ale na salon to też nie mam pomysłu na razie pusto zupełnie

Krysti, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wlasnie urzadzam sypialnie, czekam na meble i jak wszystko zrobie to wrzuce fote, teraz jestem taka szczesliwa na L4 bo mam czas na takie rzeczy w domu:)
    Krysti wiem jak to jest po remoncie, masakra z kurzem.

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    A ja na okno tarasów planuje rolety day&night kojarzycie takie? Dzień jasno, ale sąsiedzi Cię nie podejrzą, w nocy zasłonięte całkiem. Jak dla mnie fajny wynalazek, ale na salon to też nie mam pomysłu na razie pusto zupełnie
    Wiem które fajne są :))

• Lali Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Moja kolezanka ma te rolety i mowi, ze sa super i jest bardzo zadowolona z efektu, ja mam akurat zewnetrzne to juz o takich roletach nie myslalam. Ale fakt, ze sa swietne.

Krysti, sylvia007 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Ja tez wlasnie urzadzam sypialnie, czekam na meble i jak wszystko zrobie to wrzuce fote, teraz jestem taka szczesliwa na L4 bo mam czas na takie rzeczy w domu:)
    Krysti wiem jak to jest po remoncie, masakra z kurzem.
    Ja juz i tak ogarnelam sporo ale jak chłopak pracownik nasz zacierał ściany papierem ściennym to biało :D nie muwię ze w szafie się nakrurzylo mimo ze zamknięta była szook piore powoli i susze wszystko pościele krochmale i prasuje ale zrobie sobie porządek raz a porZadnie po resztą ja to jestem pedantka straszna a moj się cieszy :D bo w domu wszystko lśni :) haha i w łazience co dziennie kabina przetarta i zlew i toaleta to to lubi ;) moi znajomi mówią ze jestem uzależniona juz :) ja nawet widelce z suszarki przecieram i potem wkładam do szuflady :) haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:21

• Lali Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti Ty jestes perfekcyjna Pani Domu:)

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama znów firaniara haha lubi strasznie jak dzwonię do niej to zawsze pochwali się ze firanke sobie super kupiła i opowiada jakie falbany i wogóle ona lubi krótkie ,ale rolety tez ma ;)

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh... mój mąż pracuje przy wykończeniach mieszkań i wiem co to znaczy kurz. Mamy mieszkanko od roku i już 3 raz się remontujemy ;p Co chwilę R ma nowy pomysł, ciągle by coś zmieniał...

Krysti lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja codziennie po 2razy odkurzam, a mam 12 pomieszczeń w domu i korytarz :-) i wannę i kabinę też codziennie myje :-)

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Krysti Ty jestes perfekcyjna Pani Domu:)
    Ja się na hotelach na sprzatalam w życiu i mi tak zostało ta dokladnosc :D

• Lali Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez odkurzam codzinnie bo przy dziecku i psie to wiadomo, a to piach a to chrupki itd:)

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja codziennie po 2razy odkurzam, a mam 12 pomieszczeń w domu i korytarz :-) i wannę i kabinę też codziennie myje :-)
    Niezle :) my jak juz skączymy się budować to ja sobie wyobrażam co ja bede miec dom juz stoi elewacje trza zrobić i ocieplić i tynk od środka zarZucic potem gładź szpachlowanie to ja juz sobie wyobrażam co tam bedzie haha wynajmę firmę sprzatającą :) potem juz sama bede wszystko aranżować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:30

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:

Dlatego nigdy nie marzyłam o dużym domu z pięknym ogrodem ;) Tyle pomieszczeń ogarnąć, to nie dla mnie :P

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ