Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O super temat, tez szukam pomysłu na aranzacje duzego balkonowego okna w salonie w nowym domu. Nie chciałabym wieszać typowych firanek bo tez nie lubię, ale tez nie chce zostawić całkiem bez nieczego. Salon ma prawie białe ściany ( zlamana biel), brązową podłogę i szare akcenty. I też nie mam pomysłu.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie z tarasowym oknem mam problem bo na sasiedniej dzialce buduja sie i pelno chlopa tam codziennie:) wiec puste bez firan nie wchodza w gre:( na 3 oknach mam rolety rzymskie ale na taras to jakas kosmiczna kwota by wyszla za rolete rzymska.
-
nick nieaktualnyJa uwielbiam taki styl sypialnie tez mam pod jeden wzór pościel zasłony poduszeczki bajery akcenty jak sobie juz po układam wsio to wstawie fotę muszę wszystko odświeżyć bo remont był i kurzu pełno wszędzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d120dded89c8.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:10
Lali lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Ja wlasnie z tarasowym oknem mam problem bo na sasiedniej dzialce buduja sie i pelno chlopa tam codziennie:) wiec puste bez firan nie wchodza w gre:( na 3 oknach mam rolety rzymskie ale na taras to jakas kosmiczna kwota by wyszla za rolete rzymska.
-
A ja na okno tarasów planuje rolety day&night kojarzycie takie? Dzień jasno, ale sąsiedzi Cię nie podejrzą, w nocy zasłonięte całkiem. Jak dla mnie fajny wynalazek, ale na salon to też nie mam pomysłu na razie pusto zupełnie
Krysti, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ja tez wlasnie urzadzam sypialnie, czekam na meble i jak wszystko zrobie to wrzuce fote, teraz jestem taka szczesliwa na L4 bo mam czas na takie rzeczy w domu:)
Krysti wiem jak to jest po remoncie, masakra z kurzem.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A ja na okno tarasów planuje rolety day&night kojarzycie takie? Dzień jasno, ale sąsiedzi Cię nie podejrzą, w nocy zasłonięte całkiem. Jak dla mnie fajny wynalazek, ale na salon to też nie mam pomysłu na razie pusto zupełnie
)
-
sylvia007 wrote:A ja na okno tarasów planuje rolety day&night kojarzycie takie? Dzień jasno, ale sąsiedzi Cię nie podejrzą, w nocy zasłonięte całkiem. Jak dla mnie fajny wynalazek, ale na salon to też nie mam pomysłu na razie pusto zupełnie
Krysti, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Ja tez wlasnie urzadzam sypialnie, czekam na meble i jak wszystko zrobie to wrzuce fote, teraz jestem taka szczesliwa na L4 bo mam czas na takie rzeczy w domu:)
Krysti wiem jak to jest po remoncie, masakra z kurzem.nie muwię ze w szafie się nakrurzylo mimo ze zamknięta była szook piore powoli i susze wszystko pościele krochmale i prasuje ale zrobie sobie porządek raz a porZadnie po resztą ja to jestem pedantka straszna a moj się cieszy
bo w domu wszystko lśni
haha i w łazience co dziennie kabina przetarta i zlew i toaleta to to lubi
moi znajomi mówią ze jestem uzależniona juz
ja nawet widelce z suszarki przecieram i potem wkładam do szuflady
haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja codziennie po 2razy odkurzam, a mam 12 pomieszczeń w domu i korytarz
i wannę i kabinę też codziennie myje
my jak juz skączymy się budować to ja sobie wyobrażam co ja bede miec dom juz stoi elewacje trza zrobić i ocieplić i tynk od środka zarZucic potem gładź szpachlowanie to ja juz sobie wyobrażam co tam bedzie haha wynajmę firmę sprzatającą
potem juz sama bede wszystko aranżować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:30