Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Haha tez widze ze sprzątać Lubicie i dobrze moim zdaniem jak i w domu taki i w życiu porządek musi być i czysto jak cię widzą tak cię piszą
Krysti lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Dlatego nigdy nie marzyłam o dużym domu z pięknym ogrodem
Tyle pomieszczeń ogarnąć, to nie dla mnie
w małym salonie mam np. tylko kominek, narożnik skórzany, ławę i szafkę rtv. W dużym salonie wielki stół i wiszący telewizor. Nie zbieram żadnych bibelotów, więc jest łatwiej.
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ja tez w sumie staram sie nie zagracac i mam malo mebli:) Mój mąż za to nie zdejmuje ciuchow tylko sie z nich chyba teleportuje albo ulatnia
i tam gdzie stal to one zostaja i leza na podlodze! Ehhh ile ja sie nagadalam juz na ten temat:D ale ogolnie jak jest w domu to pomoze w sprzataniu i w domowych czynnosciach.
Anka1501, Krysti, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ją mam duży dom, ale nie zagracony, taki nowoczesny minimalizm
w małym salonie mam np. tylko kominek, narożnik skórzany, ławę i szafkę rtv. W dużym salonie wielki stół i wiszący telewizor. Nie zbieram żadnych bibelotów, więc jest łatwiej.
Heh ja mam tak samoim mniej tym lepiej, łatwiej zadbać o czystość. U moich rodziców pełno figurek, zastawy jakieś zdobione, szkatułki, wazy... Masakra
weź to odkurzaj!
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja właśnie włączyłam tv i Tvn a tam leci "Kto poślubi mojego męża" i tak oko na tym zawiesiłam i zastanawiam się co te dziewczyny sobą prezentują ?
Druga sprawa kto takie głupie programy wymyśla ?
"Kto poslubi mojego syna"
Te laski sa mega zalosne
Angela89, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja właśnie włączyłam tv i Tvn a tam leci "Kto poślubi mojego męża" i tak oko na tym zawiesiłam i zastanawiam się co te dziewczyny sobą prezentują ?
Druga sprawa kto takie głupie programy wymyśla ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 22:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja mam mega ochote na nalesniki z dzemem ale nie ma mi kto zrobic
jutro chyba sobie zrobie na obiad
-
Hej
Coraz bliżej do weekendu więc coraz lepiej:) Co do sprzątania to ja też lubię porządek i sprzątanie ale najzwyczajniej w świecie ostatnio nie mam na to czasu za wiele, praca, budowa domu, ciąża, przez którą nie mam dużo siły i porządki zeszły na dalszy plan. Jak byłam na zwolnieniu i siedziałam w domu to i owszem sprzątałam codziennie i łazienkę i kuchnię ale niestety jak się pracuje to nie ma na to czasu.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny