WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha tez widze ze sprzątać Lubicie i dobrze moim zdaniem jak i w domu taki i w życiu porządek musi być i czysto jak cię widzą tak cię piszą :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Haha tez widze ze sprzątać Lubicie i dobrze moim zdaniem jak i w domu taki i w życiu porządek musi być i czysto jak cię widzą tak cię piszą :)
    Ją nienawidzę sprzątać, dosłownie!!! Ale u mnie najbardziej bałaganie mąż, po pracy przemienia się w stolarza i robi różne meble drewniane, podłogi schody,a jak wraca do domu to zostawia za sobą ścieżkę z trocin i pyłu i potrafi mi tak kilka razy dziennie. Do tego mam bardzo zlosliwą świnkę morska, która ciągle wysypuje wiórki z klatki.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Dlatego nigdy nie marzyłam o dużym domu z pięknym ogrodem ;) Tyle pomieszczeń ogarnąć, to nie dla mnie :P
    Ją mam duży dom, ale nie zagracony, taki nowoczesny minimalizm :-) w małym salonie mam np. tylko kominek, narożnik skórzany, ławę i szafkę rtv. W dużym salonie wielki stół i wiszący telewizor. Nie zbieram żadnych bibelotów, więc jest łatwiej.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w sumie staram sie nie zagracac i mam malo mebli:) Mój mąż za to nie zdejmuje ciuchow tylko sie z nich chyba teleportuje albo ulatnia :D i tam gdzie stal to one zostaja i leza na podlodze! Ehhh ile ja sie nagadalam juz na ten temat:D ale ogolnie jak jest w domu to pomoze w sprzataniu i w domowych czynnosciach.

Anka1501, Krysti, sylvia007 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ją mam duży dom, ale nie zagracony, taki nowoczesny minimalizm :-) w małym salonie mam np. tylko kominek, narożnik skórzany, ławę i szafkę rtv. W dużym salonie wielki stół i wiszący telewizor. Nie zbieram żadnych bibelotów, więc jest łatwiej.

Heh ja mam tak samo ;) im mniej tym lepiej, łatwiej zadbać o czystość. U moich rodziców pełno figurek, zastawy jakieś zdobione, szkatułki, wazy... Masakra ;) weź to odkurzaj!

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:59

Krysti lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja właśnie włączyłam tv i Tvn a tam leci "Kto poślubi mojego męża" i tak oko na tym zawiesiłam i zastanawiam się co te dziewczyny sobą prezentują ?:| Druga sprawa kto takie głupie programy wymyśla ?

"Kto poslubi mojego syna" :P

Te laski sa mega zalosne :D

Angela89, Krysti lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja właśnie włączyłam tv i Tvn a tam leci "Kto poślubi mojego męża" i tak oko na tym zawiesiłam i zastanawiam się co te dziewczyny sobą prezentują ?:| Druga sprawa kto takie głupie programy wymyśla ?
    No a ja dzis widzialam noc poslubną na ktorą pary się zgadzają i kamerują ich intymne nawet zblienie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 22:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny są nie dojrzale po prostu haha nic ja takich glupot nie ogladam szkoda czasu a tv robi juz z ludzi wariatów mają swoje chwyty :) rzadko tv ogladam prawie wogóle .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 22:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam teraz w sklepie kupilam ananasa i lody waniliowe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Krysti lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z zakupów. Nabyłam 2 sukienki w Happymum a na stronie smyka parę rzeczy dla fasola- zawsze 30% taniej:)

Klaudia90, Krysti lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mega ochote na nalesniki z dzemem ale nie ma mi kto zrobic :( jutro chyba sobie zrobie na obiad :)

Krysti lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak co rano rytualnie chleb z dżemem i mleko cieple :) juz tak jem 4 dzień i zawsze rano :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek kochane mam nadzieje ze się super macie dziś ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja mam mega ochote na nalesniki z dzemem ale nie ma mi kto zrobic :( jutro chyba sobie zrobie na obiad :)
    Ja naleśników nie zrobie bo muszę kupić nową patelnie i dopiero a zresztą ja lubie mojej mamy sama jak robie to mi takie dobre nie wychodzą i tylko się wkurzam :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Coraz bliżej do weekendu więc coraz lepiej:) Co do sprzątania to ja też lubię porządek i sprzątanie ale najzwyczajniej w świecie ostatnio nie mam na to czasu za wiele, praca, budowa domu, ciąża, przez którą nie mam dużo siły i porządki zeszły na dalszy plan. Jak byłam na zwolnieniu i siedziałam w domu to i owszem sprzątałam codziennie i łazienkę i kuchnię ale niestety jak się pracuje to nie ma na to czasu.

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Właśnie wróciłam z zakupów. Nabyłam 2 sukienki w Happymum a na stronie smyka parę rzeczy dla fasola- zawsze 30% taniej:)
    Fajnie ci powoli juz kupujesz :)

‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ