X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha tez widze ze sprzątać Lubicie i dobrze moim zdaniem jak i w domu taki i w życiu porządek musi być i czysto jak cię widzą tak cię piszą :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Haha tez widze ze sprzątać Lubicie i dobrze moim zdaniem jak i w domu taki i w życiu porządek musi być i czysto jak cię widzą tak cię piszą :)
    Ją nienawidzę sprzątać, dosłownie!!! Ale u mnie najbardziej bałaganie mąż, po pracy przemienia się w stolarza i robi różne meble drewniane, podłogi schody,a jak wraca do domu to zostawia za sobą ścieżkę z trocin i pyłu i potrafi mi tak kilka razy dziennie. Do tego mam bardzo zlosliwą świnkę morska, która ciągle wysypuje wiórki z klatki.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Dlatego nigdy nie marzyłam o dużym domu z pięknym ogrodem ;) Tyle pomieszczeń ogarnąć, to nie dla mnie :P
    Ją mam duży dom, ale nie zagracony, taki nowoczesny minimalizm :-) w małym salonie mam np. tylko kominek, narożnik skórzany, ławę i szafkę rtv. W dużym salonie wielki stół i wiszący telewizor. Nie zbieram żadnych bibelotów, więc jest łatwiej.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w sumie staram sie nie zagracac i mam malo mebli:) Mój mąż za to nie zdejmuje ciuchow tylko sie z nich chyba teleportuje albo ulatnia :D i tam gdzie stal to one zostaja i leza na podlodze! Ehhh ile ja sie nagadalam juz na ten temat:D ale ogolnie jak jest w domu to pomoze w sprzataniu i w domowych czynnosciach.

Anka1501, Krysti, sylvia007 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ją mam duży dom, ale nie zagracony, taki nowoczesny minimalizm :-) w małym salonie mam np. tylko kominek, narożnik skórzany, ławę i szafkę rtv. W dużym salonie wielki stół i wiszący telewizor. Nie zbieram żadnych bibelotów, więc jest łatwiej.

Heh ja mam tak samo ;) im mniej tym lepiej, łatwiej zadbać o czystość. U moich rodziców pełno figurek, zastawy jakieś zdobione, szkatułki, wazy... Masakra ;) weź to odkurzaj!

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:59

Krysti lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja właśnie włączyłam tv i Tvn a tam leci "Kto poślubi mojego męża" i tak oko na tym zawiesiłam i zastanawiam się co te dziewczyny sobą prezentują ?:| Druga sprawa kto takie głupie programy wymyśla ?

"Kto poslubi mojego syna" :P

Te laski sa mega zalosne :D

Angela89, Krysti lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja właśnie włączyłam tv i Tvn a tam leci "Kto poślubi mojego męża" i tak oko na tym zawiesiłam i zastanawiam się co te dziewczyny sobą prezentują ?:| Druga sprawa kto takie głupie programy wymyśla ?
    No a ja dzis widzialam noc poslubną na ktorą pary się zgadzają i kamerują ich intymne nawet zblienie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 22:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny są nie dojrzale po prostu haha nic ja takich glupot nie ogladam szkoda czasu a tv robi juz z ludzi wariatów mają swoje chwyty :) rzadko tv ogladam prawie wogóle .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 22:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam teraz w sklepie kupilam ananasa i lody waniliowe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Krysti lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z zakupów. Nabyłam 2 sukienki w Happymum a na stronie smyka parę rzeczy dla fasola- zawsze 30% taniej:)

Klaudia90, Krysti lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mega ochote na nalesniki z dzemem ale nie ma mi kto zrobic :( jutro chyba sobie zrobie na obiad :)

Krysti lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak co rano rytualnie chleb z dżemem i mleko cieple :) juz tak jem 4 dzień i zawsze rano :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek kochane mam nadzieje ze się super macie dziś ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja mam mega ochote na nalesniki z dzemem ale nie ma mi kto zrobic :( jutro chyba sobie zrobie na obiad :)
    Ja naleśników nie zrobie bo muszę kupić nową patelnie i dopiero a zresztą ja lubie mojej mamy sama jak robie to mi takie dobre nie wychodzą i tylko się wkurzam :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Coraz bliżej do weekendu więc coraz lepiej:) Co do sprzątania to ja też lubię porządek i sprzątanie ale najzwyczajniej w świecie ostatnio nie mam na to czasu za wiele, praca, budowa domu, ciąża, przez którą nie mam dużo siły i porządki zeszły na dalszy plan. Jak byłam na zwolnieniu i siedziałam w domu to i owszem sprzątałam codziennie i łazienkę i kuchnię ale niestety jak się pracuje to nie ma na to czasu.

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Właśnie wróciłam z zakupów. Nabyłam 2 sukienki w Happymum a na stronie smyka parę rzeczy dla fasola- zawsze 30% taniej:)
    Fajnie ci powoli juz kupujesz :)

‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ