Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa to się ciesze,chociaz stresik się wlacza powoli no,ale księżna Kate nie jestem i dziennikarzy nie będzie
postanowiłam założyć szpilki nude do białej sukni. Robie paznokcie nude i bukiet będzie rozowo- ecru
Amy, iwonka1077, Krysti lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja jak zwykle od dwóch tygodni zapchałam się pastą serową na śniadanie, nie wiem jak to będzie, jak mi ta zachcianka nie przejdzie, a skończą się krajowe pomidorki i rzodkiewki
Co do zatok, to mi niestety od lat pomagają jedynie antybiotyki i to w końskich dawkach, teraz męczą mnie okrutnie, bo paracetamol tylko łagodzi na chwilę ból.
Psotka, Hwesta trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło super i żebyście zapamiętały ten dzień do końca życia.
Ja ślub brałam w sobotę, wesele na 200 osób było, tylko nie mam pamiątki w postaci filmu, bo nasz kamerzysta coś zepsuł i nagrania brak -
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Justinka superowo:)
a więc zaproszenia na pewno będę potrzebowała jakieś fajne orginalne:) i może coś na stoły?jakieś upomineczki? nie wiem co się robi na chrzcinach:)
Z zaproszeniami nie ma problemuco do tego co na stół, zależy jak duże przyjęcie
ale oczywiście w modzie są winietki, kto gdzie siedzi
oraz pudełeczka z drobiazgiem np z czymś słodkim lub czymś na pamiątkę... robi się tzw piki patyczki z napisem które wbijamy w ciasto, muffinki
również tzw banery, girlandy z napisem które wieszamy, lub wersje mini na torta, ale wtedy bez napisu
etykiety na butelki z napojami itp ogólnie jest tego dużo
wszystko najlepiej w tej samej kolorystyce z tym samym motywem
i tak na prawdę zaczyna się od zaproszeń a później do nich robi się komplet tych dekoracji
-
Justinka wrote:Mi mój oświadczył się 23.07.2010 a 11.09.2010 mieliśmy cywilny
więc też ekspresowe tempo, a parą byliśmy od 28.11.2009
ale nie żałuję ani trochę, to był strzał w dziesiątkę
Nam się tak bardzo nie śpieszyłoAle fajnie u nas wyszło bo 17 kwietnia 2009 się oświadczył (w piątek) a 17 kwietnia 2010 r. wzięliśmy ślub (w sobotę). Szkoda, że tydzień po katastrofie Smoleńskiej. Pamiętam, że w piątek 9 kwietnia miałam wieczór panieński a mąż kawalerski i w sumie jak się rano obudziałam i włączyłam telewizor to myślałam, że nadal jestem pijana bo nie bardzo wierzyłam w to co widzę.
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:ADK widzę że JEDO u Ciebie zostanie:D hihi:) fajnie:)
Iwonka Amy ma rację ja też lubię przez fotosik wstawiać
nie za duże nie za małe:) take w sam raz:)
Justinka superowo:)
a więc zaproszenia na pewno będę potrzebowała jakieś fajne orginalne:) i może coś na stoły?jakieś upomineczki? nie wiem co się robi na chrzcinach:)
No u mnie Jedo króluje ale mąż kręci nosem. Jak mu nawet Jedo za drogi to ja już nie wiem sama. Najchętniej to by kupił rozklekotaną używkę za 300 zł bo to nie on będzie musiał się z tym bujać dzień w dzień tylko ja.
-
super Justinka:) to jestem w przyszłości Twoim klientem:D zaraz lukam na stronkę którą podałaś
a ja nie miałam kamerzysty i nie żałuję
mój się w moje urodziny oswiadczył 1 września a w grudniu był już ślub:)
HWESTA też miałam buty Ecru:D i kwiaty pomarańczowe:)
poradziła mi koleżanka florystka żebym przy zamawianiu bukietu powiedziała że to dla drużki:) połowę tańszy i tak samo piękny:DJustinka lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Temat chrzcin mnie jeszcze przeraża ;P
ale to pewnie dlatego, że u mnie w domu chrzciny to jest mała rodzinna imprezka. Zaprasza się tylko bardzo bliską rodzinę na obiad w domu więc ogólnie jest miło i bez spinki
Komunie też są takie same bo to jednak religijne uroczystości i rodzinne właśnie
-
adk_1989 wrote:A mnie nie bo nie mam zamiaru ich organizować
w sumie szwagierka ma termin dwa dni po mnie więc temat chrzcin u nas podwójnie.
myśleliśmy żeby zrobić razem w lokalu ale to sępy i się nie zgodzą, zrobią w domu.
a ja chcę w lokalu, będzie nas ponad 30 osób, z mojej strony tylko 5 osób, reszta ze strony męża.
nie zbyt przepadam za takimi uroczystościami no ale.... -
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:My też chcieliśmy mieć wyjątkowe zaproszenia, takie, których nikt nie ma
wymyśliliśmy projekt i mieliśmy zaproszenia ze swoim zdjęciem
był to super pomysł, każdemu się podobał i na chrzciny chyba też z tego skorzystamy
Justinka lubi tę wiadomość