Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
HWESTA powodzenia! Masz co chcialas!
WERKA super wiadomosc!!Az zazdroszcze ze juz wiesz na czym stoisz
my musimy poczwkac jeszcze na odpowiedz pewnie z tydzien
a ja jutro z siostra wyruszam na ostatnia wyprawe po sklepachbyc moze juz ostatni weekend bez Sofii przed Nami
jutro mam zamiar odqiedzic NEXTa
ale nie bede za duzo kupowac, Mala ma juz wszystko poki co
weronika86, Murraya, maggie86, Nadzieja84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
WERONIKA!!!!!! co za cudowna wiadomość
prawie tak samo radosna jak dwie kreski na teście
mega gratulację z okazji niedalekiej przeprowadzki!!
aż we mnie energia wbiła
Cieszę się razem z wami
Hwesta ja Ci powiem ze swojego doświadczenia mialam skurcze ostatnio od 20 do 2.30 chyba co 10 min jak zobaczyłam męża w drzwiach który się zwolnił z pracy wszystko ustałoadrenalina chyba podskoczyła i jużnie chialam jechac do szpitala - w szpitalu wyszly no jak pisalam 100-110 ale ja już bólu nie czułam i pytam ich co z takimi bolesnymi skurczami co 10 min... czy pakować się i jechać? Ordynator mnie akurat badał i mówił, ze jeśli się czas między nimi nie skraca do np 5 min to nie ma co panikować, bo to raczej przepowiadające nie porodowe. Oni każą czekać bo odprawiają po prostu z kwitkiem
Ale przejechać się zawsze możesz jak masz blisko
ja zrobilam 60 km na darmo
ale teraz już wiem że nawet jakby się paliło i waliło przy 10 minutówkach dupy z domu nie ruszam
choć nie powiem są to dość mocne skurcze, a to dopiero przepowaidające
strach się bać
Kwiatek - mam nadzieję, że jak już mam 2.5 cm rozwarcia to przy skurczach porodowych pójdzie migusiemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 17:51
KasiaKwiatek, iwonka1077, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w sumie martus faktycznie tylko tydzien i bedzie kwiecien..cholera ale czas zaoierdzielil co? przez pierwsze 12 tyg do pierwszego usg strasznie mi sie ciagnelo ale po usg jak z bicza strzelil....
aaaa druga dobra wiadomosc! mam juz kotki porezerwowane i nawet 3 osoby zapasowe jakby ktos nie wypalil...jutro z rana do oddaniaw uk to nawet dachowce sie sprzeda...dalam taka symboliczna cene 20f za kociaka a po godziniemod ogloszenia mialam juz komplet ludzi...zawsze to dodatkowa stowka nie? bedzie na farby
kiedys dawalam za darmo ale przychodzilo duzo mlodziezy a pozniej zwrot kociaka bo mama nie pozwolila nie chce sienteraz w to bawic...a jesli przychodzi mi po kotka starsza pani czy ktos z dzieciaczkiem to oddaje za darmo bo wiem ze w dobre rece
Rudzia, KasiaKwiatek, maggie86, Amy_, mantissa, MartaAlvi, Gosha, lysinka, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis po sklepach po chodzilam i kupilam Ignaśiowi Album na zdjecia pierwszy i dwa jeszcze reczniki bambusowe są extra
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/609a3a9bb327.jpgweronika86, Murraya, maggie86, mantissa, MartaAlvi, Gosha, lysinka, Nadzieja84, Justinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
no dziewczyny jestem mega podjarana...jesli daliby nam klucze teraz to przez 7,8tyg musielibysmy oplacac dwa domy bo nie wyrobilibysmy sie z przeprowadzka jak porod tak bliski a odmawiajac wiecej bysmy oferty nie dostali... a dzieki temu ze musza wstawic nowy bojler i cos dorobic aby spelnialo warucnki wynajmu to mamy kilkantyg czasu
chata jest ale placic niebtrzeba
ogolnien wypas...2 razynwiecej miejsca...200f taniej miesiecznie, okolica cudowna..idealna dla dzieci i zwierzakow...no i niby czynsz jest ale to tak jakbysmy splacali juz ten dom..co jakis czas mozemy placicnwieksza kwote zeby splacic szybciej..to taka opcja RENT TO BUY z gmina zamiast z bankiem
no i nikt nas nie wyrzuci jesli noga sie poslizgnie i np opoznie sie z czynszem
Rudzia, Murraya, KasiaKwiatek, Amy_, maggie86, iwonka1077, MartaAlvi, Krysti, lysinka, Nadzieja84, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:A ja dzis po sklepach po chodzilam i kupilam Ignaśiowi Album na zdjecia pierwszy i dwa jeszcze reczniki bambusowe są extra
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/609a3a9bb327.jpgmatka zwatiowala przez synka
Krysti, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ok porobiłam zdjęcia.
jak to mówi mój mąż - koło domu bedziedoopy nie urywa, jest milion takich wózków na rynku
Oto ŁÓZEK
on ma tą budkę wysuwaną jeszcze - to takie kremowe co schowałąm pod spód i zapomniałam wyciągnąć
kołą takie - wieś tańczy i śpiewaale ciul już w doopie mam
a i stelaż jest kremowy, nie białyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 18:05
Rudzia, Murraya, KasiaKwiatek, Krysti, Ewelcia, mf, maggie86, mantissa, iwonka1077, Aguś86, MartaAlvi, Gosha, lysinka, Nadzieja84, Jaga, gosia86, Justinka, kluska, Bambi85, Fasia, weronika86, Agusiek89, Robotka1, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Ja bym jechała do szpitala jak skurcze będą co 5 min przynajmniej. Ale ja to ja. Mogę się męczyć kolejne kilkanaście godzin ale dupy z domu nie rusze puki nie poczuje, że rodze.
Amy_, KasiaKwiatek, mantissa, iwonka1077, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerka zazdroszczę domku
ale fajnie macie, na prawdę gratuluję i cieszę się z Tobą
A propos będziesz gdzie miała namioty rozłożyć jak do Ciebie przyjedziemy
Amy zajebisty ten wózek! Wygooglałam sobie bo nie mogłam się doczekać Twoich zdjęćsuper kolor i prześliczny kształt, aż mnie ściska, że ja nie mam nowego jaki bym sobie wybrała... No ale dobra wyżyję się na wypasionej spacerówce
Amy_, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja bym jechała do szpitala jak skurcze będą co 5 min przynajmniej. Ale ja to ja. Mogę się męczyć kolejne kilkanaście godzin ale dupy z domu nie rusze puki nie poczuje, że rodze.
me too
ale my przynajmniej wiemy że te 10 minutówki to u nas ciula warte -
nick nieaktualnyJa juz lipa kondycja pada totalnie juz niewiem jak siedziec to okrakiem bo brzuch wadzi mi ,wstaje z wyra jak kulka się obtaczam z boku na bok cizas bobra ledwo gole
nogi porazka nie mowię juz o stopach tylko patrzec jak orla wypierdole pod prysznicem ,ale moj mnie się zaoferowal ze mi nogi bedzie myl stopy i golil .Plecy wysiadajà brzuch boli nawet leząc na boku musze odpowiednio podlozyc koldre pod brzuch i z dupą na wierchu spie calą nic bo mnie gorąco
KasiaKwiatek, Nadzieja84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny