Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HWESTA powodzenia! Masz co chcialas! :)

WERKA super wiadomosc!! :) Az zazdroszcze ze juz wiesz na czym stoisz :) my musimy poczwkac jeszcze na odpowiedz pewnie z tydzien :P

a ja jutro z siostra wyruszam na ostatnia wyprawe po sklepach :) byc moze juz ostatni weekend bez Sofii przed Nami :P jutro mam zamiar odqiedzic NEXTa :) ale nie bede za duzo kupowac, Mala ma juz wszystko poki co :)

weronika86, Murraya, nick nieaktualny, Nadzieja84, Eweliśka lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WERONIKA!!!!!! co za cudowna wiadomość :D prawie tak samo radosna jak dwie kreski na teście :D mega gratulację z okazji niedalekiej przeprowadzki!! :D aż we mnie energia wbiła :D Cieszę się razem z wami :)

Hwesta ja Ci powiem ze swojego doświadczenia mialam skurcze ostatnio od 20 do 2.30 chyba co 10 min jak zobaczyłam męża w drzwiach który się zwolnił z pracy wszystko ustało :P adrenalina chyba podskoczyła i jużnie chialam jechac do szpitala - w szpitalu wyszly no jak pisalam 100-110 ale ja już bólu nie czułam i pytam ich co z takimi bolesnymi skurczami co 10 min... czy pakować się i jechać? Ordynator mnie akurat badał i mówił, ze jeśli się czas między nimi nie skraca do np 5 min to nie ma co panikować, bo to raczej przepowiadające nie porodowe. Oni każą czekać bo odprawiają po prostu z kwitkiem :) Ale przejechać się zawsze możesz jak masz blisko :D ja zrobilam 60 km na darmo :P ale teraz już wiem że nawet jakby się paliło i waliło przy 10 minutówkach dupy z domu nie ruszam :P choć nie powiem są to dość mocne skurcze, a to dopiero przepowaidające :P strach się bać :P

Kwiatek - mam nadzieję, że jak już mam 2.5 cm rozwarcia to przy skurczach porodowych pójdzie migusiem :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 17:51

nick nieaktualny, iwonka1077, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka super, blisko będziecie mieli, Ty na spacer do męża z małą będziesz mogła pójść jak już wróci, a i Ty Ty będziesz mogła mieć na oku opiekunkę albo czarownice teściową... :-D

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie martus faktycznie tylko tydzien i bedzie kwiecien..cholera ale czas zaoierdzielil co? przez pierwsze 12 tyg do pierwszego usg strasznie mi sie ciagnelo ale po usg jak z bicza strzelil....
    aaaa druga dobra wiadomosc! mam juz kotki porezerwowane i nawet 3 osoby zapasowe jakby ktos nie wypalil...jutro z rana do oddania :-) w uk to nawet dachowce sie sprzeda...dalam taka symboliczna cene 20f za kociaka a po godziniemod ogloszenia mialam juz komplet ludzi...zawsze to dodatkowa stowka nie? bedzie na farby :-) kiedys dawalam za darmo ale przychodzilo duzo mlodziezy a pozniej zwrot kociaka bo mama nie pozwolila nie chce sienteraz w to bawic...a jesli przychodzi mi po kotka starsza pani czy ktos z dzieciaczkiem to oddaje za darmo bo wiem ze w dobre rece :-)

Rudzia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Amy_, mantissa, MartaAlvi, Gosha, lysinka, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis po sklepach po chodzilam i kupilam Ignaśiowi Album na zdjecia pierwszy i dwa jeszcze reczniki bambusowe są extra :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/609a3a9bb327.jpg

weronika86, Murraya, nick nieaktualny, mantissa, MartaAlvi, Gosha, lysinka, Nadzieja84, Justinka, Eweliśka lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczyny jestem mega podjarana...jesli daliby nam klucze teraz to przez 7,8tyg musielibysmy oplacac dwa domy bo nie wyrobilibysmy sie z przeprowadzka jak porod tak bliski a odmawiajac wiecej bysmy oferty nie dostali... a dzieki temu ze musza wstawic nowy bojler i cos dorobic aby spelnialo warucnki wynajmu to mamy kilkantyg czasu :-) chata jest ale placic niebtrzeba :-) ogolnien wypas...2 razynwiecej miejsca...200f taniej miesiecznie, okolica cudowna..idealna dla dzieci i zwierzakow...no i niby czynsz jest ale to tak jakbysmy splacali juz ten dom..co jakis czas mozemy placicnwieksza kwote zeby splacic szybciej..to taka opcja RENT TO BUY z gmina zamiast z bankiem :-) no i nikt nas nie wyrzuci jesli noga sie poslizgnie i np opoznie sie z czynszem :-)

Rudzia, Murraya, nick nieaktualny, Amy_, nick nieaktualny, iwonka1077, MartaAlvi, nick nieaktualny, lysinka, Nadzieja84, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie kaza siedziec w domu dopoki skurcze nie sa co 3-4 min regularnie. Jak sa do 10 min to nie ma szans zeby przyjeli.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A ja dzis po sklepach po chodzilam i kupilam Ignaśiowi Album na zdjecia pierwszy i dwa jeszcze reczniki bambusowe są extra :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/609a3a9bb327.jpg
    dzizas krysti wy zbankrutujecie zanim do polski wyjedziecie :-) matka zwatiowala przez synka :-)

nick nieaktualny, Aguś86 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    dzizas krysti wy zbankrutujecie zanim do polski wyjedziecie :-) matka zwatiowala przez synka :-)
    Jak z tąd wyjade to tirem :D hahaha werka jak się czujesz !

nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok porobiłam zdjęcia.
    jak to mówi mój mąż - koło domu bedzie :P doopy nie urywa, jest milion takich wózków na rynku ;)

Oto ŁÓZEK :P
    0d027654435b91d7med.jpg

on ma tą budkę wysuwaną jeszcze - to takie kremowe co schowałąm pod spód i zapomniałam wyciągnąć :P
    3a82ffdf896c9d85med.jpg

kołą takie - wieś tańczy i śpiewa :P ale ciul już w doopie mam ;)
    509654874b1f5958med.jpg
    79ad898bd47ddc88med.jpg
    1e01c27b0eed7aeemed.jpg

a i stelaż jest kremowy, nie biały

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 18:05

Rudzia, Murraya, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelcia, mf, nick nieaktualny, mantissa, iwonka1077, Aguś86, MartaAlvi, Gosha, lysinka, Nadzieja84, Jaga, gosia86, Justinka, kluska, Bambi85, Fasia, weronika86, Agusiek89, Robotka1, Eweliśka lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY mnie sie wozek podoba :P ladne kolory ! :)

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym jechała do szpitala jak skurcze będą co 5 min przynajmniej. Ale ja to ja. Mogę się męczyć kolejne kilkanaście godzin ale dupy z domu nie rusze puki nie poczuje, że rodze.

Amy_, nick nieaktualny, mantissa, iwonka1077, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ładny wózek :)

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka zazdroszczę domku :-D ale fajnie macie, na prawdę gratuluję i cieszę się z Tobą :-D
    A propos będziesz gdzie miała namioty rozłożyć jak do Ciebie przyjedziemy :-D

Amy zajebisty ten wózek! Wygooglałam sobie bo nie mogłam się doczekać Twoich zdjęć :-P super kolor i prześliczny kształt, aż mnie ściska, że ja nie mam nowego jaki bym sobie wybrała... No ale dobra wyżyję się na wypasionej spacerówce :-D :-P ;-)

Amy_, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja bym jechała do szpitala jak skurcze będą co 5 min przynajmniej. Ale ja to ja. Mogę się męczyć kolejne kilkanaście godzin ale dupy z domu nie rusze puki nie poczuje, że rodze.

me too :P
    ale my przynajmniej wiemy że te 10 minutówki to u nas ciula warte :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz lipa kondycja pada totalnie juz niewiem jak siedziec to okrakiem bo brzuch wadzi mi ,wstaje z wyra jak kulka się obtaczam z boku na bok cizas bobra ledwo gole :D nogi porazka nie mowię juz o stopach tylko patrzec jak orla wypierdole pod prysznicem ,ale moj mnie się zaoferowal ze mi nogi bedzie myl stopy i golil .Plecy wysiadajà brzuch boli nawet leząc na boku musze odpowiednio podlozyc koldre pod brzuch i z dupą na wierchu spie calą nic bo mnie gorąco :D

nick nieaktualny, Nadzieja84, weronika86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wózek moim zdaniem dupy nie urywa :P ale lepszy wózek niż jego brak? :P
    cieszę się ze mam już z głowy :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy bryka super jest i fajne kolory extra bardzo ładny .

Amy_ lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    me too :P
    ale my przynajmniej wiemy że te 10 minutówki to u nas ciula warte :P

Fakt :P mam nadzieje, ze jak przyjdzie co do czego to już na spokojnie pól godziny i po sprawie. ;)

Amy_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Faśka ty wzięłaś pod uwagę opcję rodzenia za kilka dni? bo taka ewentualność też jest możliwa jak ci to ciulostwo zdejmo ;P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 3826 3827 3828 3829 3830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ