Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrysti polubiłam bo mam to samo...chyba jak wszystkie...
Ja dzisiaj ogolilam bożenkę...jutro wizyta na 15. GBS weźmie i resztę zleci to w piątek z rana pojadę oddać siki i krew, tak aby na poniedziałek już wszystko mieć. Chcę przed świętami mieć całość badań z głowy...na w razie WU.
Kondycja też mi siada, spacer i zakupy to tyle na co mnie stać... A jak śpię to też podkładam jaski pod biodra, brzuch... Miki wiertoli się, gmera... EhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 18:15
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy no fajny ten wozeczek
robisz postepy wozio jest, torba spakowana
jednym slowem jestes przygotowana??? łozeczko ubrane????ciuchy poprasowane???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 18:19
Amy_ lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Amy no fajny ten wozeczek
robisz postepy wozio jest, torba spakowana
jednym slowem jestes przygotowana??? łozeczko ubrane????ciuchy poprasowane???
OOoooo łóżeczko gołe!! to może dlatego się ta szyjka tak na raty rozwiera!!!
łózek musi na razie styknąćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 18:22
iwonka1077, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajpierw kombinowałam na czuja, ale potem wzięłam lusterko żeby obejrzeć efekt...takie niedorobki zostawiłam, że lekarz to chyba by mnie wysmial za te wyspy
więc potem z lusterkiem do ostatniego je wyppitoliłam
iwonka1077, Amy_, Krysti, Nadzieja84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
W poniedziałek mieliśmy IUI i teraz czekamy na pozytywną betę - bo innej opcji nie przyjmuję
Wychodzi na to że mój termin z pierwszej ciąży jest terminem zrobienia HCG.
Życzę Wam wszystkim szybkich i bezbolesnych porodów i proszę o wiruski, takie donoszone się przydadząAmy_, KasiaKwiatek, Gosha, MartaAlvi, Ida, mf, Lali, Krysti, maggie86, lysinka, Rudzia, Nadzieja84, Jaga, Justinka, Ewelcia, mantissa, Bambi85, Fasia, weronika86, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
KasiaKwiatek wrote:Poza tym wiecie największy myk to wycisnąć głowę reszta ciałka ciut pulchniejsza czy mniej już w ogóle nie ma znaczenia. Ja to na łepetynę Mikiego najbardziej patrzę patrzę na wynikach
w sumie maj to fajny miesiąc. Kasztany kwitno, ptaki latajo
KasiaKwiatek, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość