Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dzis rodzice zapowiedzieli ze mam prawo rodzic od 3 do 6 kwietnia bo wtedy maja wolne
( mama mi potrzebna na porodowce a tata do transportu
) heh ciekawe czy Sofii sie dopasuje do wytycznych
Gosha, Nadzieja84, lysinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHwesta może już pojechała?... Poszli na spacer, a mąż z torbą jeździł w aucie więc może od razu pojechali...
Ja szczerze to chciałabym jak Wy mieć rozwarcie, nawet przetrwam skurczybyki bo i tak mam, a na koniec niech wody odejdą i myk do szpitalaAmy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
Rudzia ja myślę że u ciebie się obejdzie bez wywoływania
ja na pewno się szykuję na nocne działanie - w sensie rozpoczęćia bóli, bo mnie w nocy zazwyczaj łapią. teraz mnie już męczy od godziny, ale nawet nie mierze co ile. nie będę sobie głupotami głowy zawracać
Anka1501, Gosha, Rudzia, Nadzieja84, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja idę kręcić sushi
wczoraj zjadlysmy 4 rolki i dzisiaj powtórka
kocham sushi!
A córa znów zrobiła muffinki bananowe z czekoladą...z taką dietą to w ostatnim miesiącu złapię jeszcze 5kg...Amy_, mf, Gosha, Anka1501, Aguś86, Rudzia, lysinka, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:A ja idę kręcić sushi
wczoraj zjadlysmy 4 rolki i dzisiaj powtórka
kocham sushi!
A córa znów zrobiła muffinki bananowe z czekoladą...z taką dietą to w ostatnim miesiącu złapię jeszcze 5kg...
ryżu też bym zjadła. Mam w ogórkowej. Moze sobie wyłowię?
No dobra, jutroKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:A skoro obstawiacue kto następny to czuje ze to bedzue któraś z pań na literkę "R" RUDZIA albo ROBOTKA...
ja myślę, że Julek Fasi zrobi niespodziankęzdejmo jej to ciulostwo i Julian wyleci
KasiaKwiatek, Aguś86, MartaAlvi, Fasia, Gosha, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny