Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:hehe no wlasnie rodzi sie przy 10 cm
swoja droga jestem ciekawa jak juz się obie dostaniecie na porodówkę to jakie będziecie mialy rozwarcie??? musicie sobie zapamietac i zapisac to bardzo ciekawe w celach naukowych będzieżeby zobaczyć jaki był w nich postęp a mi się nie chce
-
Amy_ wrote:musialabym wtedy notować w ktore dni i ile czasu mam skurcze
żeby zobaczyć jaki był w nich postęp a mi się nie chce
Anka juz 5 cm ma to juz jej nieduzo zostaloWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 20:02
-
nick nieaktualnyHwesta sama chciałaś że tak powiem ciotka
W hoy boli ale ciesz się że Ala może już zaraz wyskoczy
Nie wiem czy my normalne jesteśmy...
Kupy, seks, palenie teściowych...a teraz się nabiają jak któraś rodzi...no masakra. Poyebane kwietniówkiAmy_, iwonka1077, Militta110816, mantissa, MartaAlvi, lysinka, Bambi85, maggie86, Justinka, Fasia, Gosha, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Hwesta sama chciałaś że tak powiem ciotka
W hoy boli ale ciesz się że Ala może już zaraz wyskoczy
Nie wiem czy my normalne jesteśmy...
Kupy, seks, palenie teściowych...a teraz się nabiają jak któraś rodzi...no masakra. Poyebane kwietniówkija po prostu jej wspołczuję bo podejrzewam jak moze ją to boleć
trzymam za nią kciukiKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Właśnie czytałam o dziewczynie co miała podobne rozwarcie co ja i miała tak od 38tc a urodziła 4 dni po TP. Poród od pierwszego skurczu trwał 40min
KasiaKwiatek, Amy_, Aguś86, Rudzia, iwonka1077, maggie86, Justinka, Fasia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jem truskawki. Dzisiaj w Lidlu 3, 99 za 500 gram
Hwesta bidulko ja bym się już osrała na Twoim miejscu.
Poprzednio nie miałam co liczyć bo odeszły wody i teraz się boję że zacznie się od skurczy i będę czatowac z aplikacją i rozkminiać kiedy jechać. Ale ja tam chyba przy 10 pojadę. Mam tylko 10 km w jedną stronęNajwyżej wrócę do chaty i hooy
Znowu dziś dzwoniła babcia czy rodzę. Jak kurwa nie urodzę na dniach to z nimi zwariuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny