Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola89 wrote:A ja juz jutro mam cesarke
cieszę się ze mały będzie juz z nami oby wszystko było tylko ok ale jakoś tak się nie boje wszyscy dookoła zdenerwowanie mój maz tak samo aż blady ze stresu a ja wszystkich pocieszam
powodzenia
Justineska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHwesta kciuki zaciśnięte! Dajesz matka!
Ola89 Justineska za Wasze cc również
Wszystkie rodzące meldować się koniecznie bo nas ciekawość zżera
A my się objadlysmy sushi i deser był muffinkowy.
Idę spać bo jakieś skurczybyki mnie męczą niefajne, kuje szyjka i boli na @ co jakiś czas. Muszę to wyspać.
Będę zaglądać co się dzieje i komu udało się urodzić.
Dobrej nocy BrzuchatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 21:59
-
Hwesta trzymam kciuki aby się wszystko ładnie pięknie udało.
Ola jesteś silna babka będzie dobrze wszystko. Również kciukam za Ciebie i za Justineskę. Fasia jesteś pod opieką nawet jak Julek zażyczy sobie przyjść na świat jutro to będzie dojrzały i zdrowy a Ty dasz spokojnie radę.
Rudzia ale narobiłaś ochoty na truskawy. Mam pod ręką pomarańcza ale powstrzymuje mnie już obecna ogromna zgaga i za wysoki poziom cukru po kolacji.Justineska, Ola89 lubią tę wiadomość
-
OLA i JUSTINESKA trzymam kciuki matki, tak mi no jak tylko sie da. A i tak wiadomo ze wszystko bedzie dobrze
HWESTA ale czad! bede w nocy zaglądać miedzy karmieniami, tylko mnie nie rozczaruj!
MANTISSA tez mam ochotę kuz zaczac robic brzuszki... Czytałam dzusiaj ze lepiej poczekać do konca połogu w moim przypadku (mój przypadek czytaj - 9 miesięcy nie robienia nic)
RUDZIA juz sie nie złoszczę na te słodkie zdjęcia...cukrzyca minęła a mi słodkiego sie odechciało
FASIA parcie na odbyt?! Cholera powróciło mi wspomnienie partych z tamtego tyg. Ałaaaa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 22:19
mantissa, Justineska, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Przyzwyczailam, no mnie tu nikt nie lubi wiec jak ja sie pojawiam to wszystkie znikaja ;P i jeszcze mowia, ze ja maruda najwieksza, pfff
heheh
Powodzenia jutro miejmy nadzieje ze Julek jeszcze troche posiedzi w brzuszku juz go tak nie wyganiaj
Ja jutro ktg mam po 12,40 ciekawe czy jakies skurcze sie beda pisaly ...Fasia lubi tę wiadomość
-
Tu gdzie leżę mają takie śmieszne trąbki do badania tętna płodu. Przychodzą położne w nocy o 24, 3 i o 6 i przykładają trąbkę do brzucha, ucho do trąbki i sprawdzają czy bije. Śmieszne te urzadzenia bardzo jak ze średniowiecza.
Amy_, Rudzia, Ewelcia, Bambi85, mantissa, Agusiek89, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość