Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jem poki mogeniedlugo sie skonczy jedzenie tego na co ma sie ochote
lody z truskawkami bita smietana i sosem czeko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 21:03
Aguś86, Amy_, MartaAlvi, maggie86, mf, Justinka, KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, Krysti, lysinka lubią tę wiadomość
-
Aż musiałam się cofnąć, żeby zobaczyć czym Rudzia kusi.
Powiem wam, ze tak jak w ciazy non stop zarlam cytrusy, tak teraz mnie wcale nie ciągnie. Chyba organizm wie czego nie powinien. Szkoda ze od czekolady mnie nie odrzuca.
I w ogóle tragedia, dalej waze tyle co tydzień po porodzie czyli +5.
Kiedy można zacząć brzuszki robić po porodzie?
Hwesta, powodzenia! Oby szybko poszło! -
Heloooo ciężarówki
Jutro idę do szpitalaCC moze w piątek,moze w poniedziałek
Trzymać kciuki!
Dam znać jak sie rozpakuje
Amy_, Lali, maggie86, Justinka, mf, Rudzia, MartaAlvi, Aguś86, KasiaKwiatek, Ewelcia, iwonka1077, Fasia, Nadzieja84, Gosha, mantissa, Eklerka, Jaga, Ulka84, weronika86, Agusiek89, Angela89, lysinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
A ja juz jutro mam cesarke
cieszę się ze mały będzie juz z nami oby wszystko było tylko ok ale jakoś tak się nie boje wszyscy dookoła zdenerwowanie mój maz tak samo aż blady ze stresu a ja wszystkich pocieszam
Justinka, Justineska, mf, Rudzia, MartaAlvi, Aguś86, Ewelcia, KasiaKwiatek, iwonka1077, Fasia, Nadzieja84, Amy_, kluska, Gosha, mantissa, Jaga, Ulka84, weronika86, Agusiek89, Angela89, lysinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMantissa a u mnie odwrotnie grejfruty i kiwi mogłabym codziennie jeść a od słodyczy mnie odrzuca, mały póki co na nic źle nie reaguje.
Hwesta trzymam kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 21:47
KasiaKwiatek, mantissa, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Justineska wrote:Ja bym wolała w piątek i tez chce jyz zobaczyć ze z małym wszystko ok i juz nie myślec za dużo
Jutro bedzie wiadomotrosze sie boje ale tak zdrowo , nie panicznie