Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy mnie też to wkurza, dzwonie do kogoś to w telefonie nie uslysze -hej, fajnie ze dzwonisz
Tylko
-Rodzisz??
Albo
-Jeszcze nie urodziłaś?
A ja mówię sorry ale na kwiecień mam termin to z jakiej paki miałabym juz rodzic.
A moje ulubione teksty to :
- ale spuchlas....
-Ale Ci musi być ciężko bo tak sapiesz...
-Boże, kiedy Ty zrzucisz te kilogramy...
-Chyba powinnaś się więcej ruszać bo juz ledwo chodzisz....
olka30, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:No wlasnie w srode na wizycie lekarz mowil o oxy i o balonie. Do balona mjsi byc rozwarcie minimum 2cm wiec spelniam warunek. Ja sie tylko zastanawiam co bedzie lepsze
Wiesz do czasu indukcji rozwarcie pewnie się jeszcze powiększy ale jeśli nie to chyba lepszy balon. Sztuczna oxy jednak wpływa trochę na odczuwalnosc skurczy, tak ja uważam
Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
ADK, ale brzucho! Super! Cycuś to przy nim ginie.
Na fejsa poszedł filmik a tu macie uśmieszek.Nie zwracajcie uwagi na graciarnię w tle.
Krysti, Ida, shimmer_lip, Fasia, mf, Anka1501, Amy_, adk_1989, hwesta, KasiaKwiatek, natt, Rudzia, Aguś86, Nadzieja84, iwonka1077, olka30, Lali, Murraya, lysinka, maggie86, Justinka, CzaryMary, Klaudia90, MartaAlvi, Ewelcia, Agusiek89, Jaga, Gosha, weronika86, Angela89, Ulka84, NY lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:OMG... Na pewno 8 razy miałaś indukcję? Trwało to 8 dni? A nie 8 kroplówek?
Tak 8. Codziennie jedna kroplowka, co drugi dzień zastrzyki do miesniowo
Po 5 moja gin zaproponowała cc ale ja nie chciałam. Wszystko było z małym ok wiec nie zgodziłam się i dopiero przy 8 oxy (ósmego dnia) odeszły mi wodyIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Wiesz do czasu indukcji rozwarcie pewnie się jeszcze powiększy ale jeśli nie to chyba lepszy balon. Sztuczna oxy jednak wpływa trochę na odczuwalnosc skurczy, tak ja uważam
-
Tak szybko psa odsikałam żeby zdjęcia zobaczyć, że mój blokowy najprzystojniejszy z przystojnych, i najbardziej trzeźwy z trzeźwych pan Wojtuś się zaniepokoił
i powiedział mojej Gruszce, że jest biedny piesek
Ale zdążyłamFajne zdjęcia!!! Ja mam tylko kilka filmików jak Baśka czka albo jak skacze po brzuchu. Za 1,5 roku sobie trzasnę rodzinno-ciążową sesję bez kitu
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Ania do mnie tyle pytan nie kieruja bo moi znajomi nie wiedza ze jestem w ciazy. Poza tym jestem u tesciow wiec tu tez nikt mnie prawie nie widzi
po takich tekstach bym w ogole byla mega wkurwiona y:P
U mnie to masakra. Wyjść z domu nie mogę żeby kogoś zyczliwego nie spotkać. A ja nie mam ani fejsa ani zbytnio nikogo o ciąży nie informowalam. Ale mnie to wali, zejdzie wszystko szybciej niż nabralam tak jak przy pierwszym dziecku i git. -
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:To teraz bys wybrala balona? Wlasnie nie mam kogo zapytac co lepsze..
Amy_ lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Zastrzeliłas ich nowiną.
Ja dopiero dziecko pokazałam.
A zebys wiedziala) tyle "lubie to" nie mialam pod zadnym zdjeciem, w ogole nie wiedzialam, ze mam tylu znajomych hahaha
Tez chcial dopiero jak Julek sie urodzi ale uwielbiam tamto zdjęcie, ktore dodalam wiec nie moglam sie powstrzymaćKrysti, Amy_, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny