Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Nie zaskoczą Cię te składy niestety
jak kocham niektóre ziajowe rzeczy tak te dzieciowe mają straszliwe składy
pastę do zębów szałwiową polecam i do zmywania makijażu i mycia twarzy olejek ziaja ulgadzieciowe porażka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:44
-
Maggie a na długo starcza opakowanie oleju kokosowego 100ml? Gdybym chciala tylko dla dziecka stosowac? Bo jeszcze mysle czy wziac 100ml czy 300ml..nie wiem jaka go ma wydajnosc..
-
Fasia wrote:Maggie a na długo starcza opakowanie oleju kokosowego 100ml? Gdybym chciala tylko dla dziecka stosowac? Bo jeszcze mysle czy wziac 100ml czy 300ml..nie wiem jaka go ma wydajnosc..
serio
wszystkie te naturalne rzeczy starczają na wieki
mantissa, maggie86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
KRYSTI - u mnie nic nowego
. Brzuch wielki, ciagle sie ktos pyta czy to napewno jedno dziecko. Niestety zrobily mi sie rozstepy mimo smarowania brzucha olejkami. Skora boli, swedzi i piecze. Maly siedzi nadal w srodku.
Dzisiaj tylko cos mu odbija wlasnie bo pcha mi sie na pipke takm ze mnie skreca z bolu i mam wrazenei ze zaraz mi tamtedy wyjdzie!
FASIA - slyszalam o oleju kokosowym bardzo dobre rzeczy od kolezanki. Mowila, ze rewelacja. mozesz go albo rozcierac w rekach albo na chwile wstawic do cieplej wody, wtedy sie rozpusci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:53
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Czyli na poczatek starczy mi ta 100?:
poza tym musisz sprawdzić na sobie czy Ci to będzie odpowiadać. A jak bedziesz tylko Jula smarować to może tak być, że wcześniej Ci się dany olej znudzi niż go zmęczysz
Fasia lubi tę wiadomość
-
Amyyyy gratulacje, Olek cud miód
Ja bylam na zakupach w rossmannie i kupilam mleczko bebiko 1 w razie czego, a widze, ze pisalyscie dzis na ten temat :)spacer po rossmanie i jestem wykonczona, ale zaliczylam maka po drodze:)shimmer_lip, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:KRYSTI - u mnie nic nowego
. Brzuch wielki, ciagle sie ktos pyta czy to napewno jedno dziecko. Niestety zrobily mi sie rozstepy mimo smarowania brzucha olejkami. Skora boli, swedzi i piecze. Maly siedzi nadal w srodku.
Dzisiaj tylko cos mu odbija wlasnie bo pcha mi sie na pipke takm ze mnie skreca z bolu i mam wrazenei ze zaraz mi tamtedy wyjdzie!
FASIA - slyszalam o oleju kokosowym bardzo dobre rzeczy od kolezanki. Mowila, ze rewelacja. mozesz go albo rozcierac w rekach albo na chwile wstawic do cieplej wody, wtedy sie rozpusci.
Pokaż nam brzusio.
Fasia, 100 tylko do pielęgnacji spokojnie ci wystarczy. Chyba, ze zamierzasz używać też do jedzenia to wtedy warto większe.Fasia lubi tę wiadomość
-
Nie, nie, jesc tego nie bede. Tylko do smarowania Julka. Dla siebie biorę olej ze slodkich migdałów no i mydlo marsylskie ktorym bede myc brzdaca
taki jest plan haha
maggie86 lubi tę wiadomość
-
;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:58
shimmer_lip, mantissa, Bambi85, lysinka, Nadzieja84, PsotkaKotka, Lali, Fasia, Rudzia, Angela89, liwi, Aguś86, Justinka, maggie86, iwonka1077, Ida, haneczka, Agusiek89, mf, misia83, KasiaKwiatek, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość