Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaMaria89 wrote:dziekuje za odp. A czy w przypadku tego paciorkowca lepsza alternatywa nie bedzie cesarka? moze przekonac do niej lekarza...
Co któraś kobieta ma dodatni gbs i rodzi sn. Tylko dodatni gbs to zadne wskazanie do cc -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:haha no i nie zapomnij nim bożeny poczęstować
jak próbować to na całego:D
a nóż jej spasuje:DWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:18
Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Co któraś kobieta ma dodatni gbs i rodzi sn. Tylko dodatni gbs to zadne wskazanie do cc
Ja nie miałam robionego badania, więc przyjęli, że dodatni. Dostałam dwie dawki antybiotyku w trakcie porodu. Też nie sądzę, żeby to było wskazanie do CC.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:23
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dziewczyny a co myslicie o ptoduktach dla dzieci z Ziaja? moze ktoras ma jakies zdanie na ten temat?
Nie wiem jak dla dzieci, ale ja mam ten przeciw rozstępom mamma mia i jest rewelacyjny. Cała butla 400 ml wystarczyła mi jakoś od 5 miesiąca i dopiero się skończyła przy codziennym stosowaniu, nie mam żadnego rozstępu, konsystencja lekka, ładnie sie wchłania i ładnie pachnie. Cena też przystępna w porówaniu z innymi aptecznymi. C
Co do dzieciowych nie mam zdania, ale myślę, że zdadzą egzamin.Tylko najpierw test na skórze, czy nie uczula. PS. One chyba nie są od 1. dni życia, także musiałabyś z ich stosowaniem troszkę poczekać. Ale głowy nie dam
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dziewczyny a co myslicie o ptoduktach dla dzieci z Ziaja? moze ktoras ma jakies zdanie na ten temat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:33
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:mam stoisko ziaji niedaleko to podejdę z ciekawości zobaczyć składy tych dzieciecych
jak kocham niektóre ziajowe rzeczy tak te dzieciowe mają straszliwe składy
pastę do zębów szałwiową polecam i do zmywania makijażu i mycia twarzy olejek ziaja ulgadzieciowe porażka
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Ok znalazlam na allegro sprzedawce u ktorego zamawiam olej kokosowy nierafinowany, olejek ze słodkich migdałów i mydlo marsylskie z oliwa z oliwek
Dziekuje za pomoc, bedziemy sie z Julkiem smarować naturąmaggie86, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość