Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sobie właśnie uświadomiłam, że przez calutką ciążę ani razu męża po nic nie wysłałam
po żadną zachciankę
ostatnio nawet jak żeśmy zapomnieli o frytkach do obiadu to sama po nie poleciałam
chyba trzeba to zmienić
Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Bambi, no niestety nic
Po oxy skurcze bolą bardziej, byłam tego świadoma, ale chciałam żeby się to skończyło, bo bez oxy to sobie mogłam 2 dni tak rodzić.
-
Fasia wrote:Bambi e tam glupio, ja czesto tam bywam w sumie najczesniej mcdrive ale normalnie w srodku tez sie zdarza
. Ostatnio glupio sie poczulam, jak z takiej mega kolejki w Sowie w cukierni pani poprosila mnie do przodu, czulam spojrzenia ludzi z zawiscia ze oni musza stac i te mysli" gruba ciezarna jeszcze ciastem sie dopcha " .Wiem , jestem glupia
.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ja w Macu nie bylam pare lat. Bardzo nie lubie tego jedzenia, w sumei to za darmo bym tych hamburgerow nei zjadla
. Gorace ciastko i lody lubie. Za to lubie Zingera z kfc i raz w ciazy sie skusilam
. Ale za to moja slaboscia sa slodycze. Niby nie przytylam duzo w ciazy ale mam troche wyrzuty sumienia bo ciagle tego malego cukrem karmie. Niby to nie sa jakies wielkie ilosci, nie za zaraz tabliczka czekolady albo pol nutelli ale jednak codziennie cos
haneczka lubi tę wiadomość
-
A ja musze sie zrelaksowac i przestac myslec o porodzie dlatego z siostra zamowilysmy sobie do domku mega duzego hamburgera z frytami i salatka!! Bedziem wcinac przy jakims fajnym filmie
Znowu boli mnie brzuch jak na @ ...Fasia, Aguś86, maggie86, KasiaKwiatek, Gosha, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Mimka super, ze maz byl i, ze sie przydal tzn jego rece hihi
Shimmer nie masz zbyt wiele czasu
Bambi rzeczywiscie normalna nie jesteśja sie ciesze jak mnie ktos w kolejce przepuszcza i nie dorabiam sobie do tego zadnej ideologii. Widza kobite ktora wyglada jakby miala zaraz urodzic to dla bezpieczeństwa wola przepuścić
Bambi85, PsotkaKotka, mimka84, shimmer_lip, maggie86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:ałłłaaaaa... noo to szacun mamuśka, mnie sie wydaje, ze mam wysoki prog bolu , ale porod to jednak za duzo i bede sie domagac czegos znieczulajacego na bank
Ja sobei mysle ze mam wysoki prog bolu ale chyba jednak nie. Dzisiaj przegralam walke z bolem glowy i po raz kolejny wzielam paracetamol. Przed ciaza zawsze bralam cos na bol glowy, chyba ze dwa razy tylko probowalam bol przetrwac. Jak boli mnie zoladek to tez w ruch zaraz nospa idzie. Tak wiec chyba slaba jestem
Ale bardzo chcialabym dac rade bez znieczulenia i sie na to narazie nastawiam ale zobaczymy jak bede spiewac jak mnie pierwszy mocniejszy skurcz zlapie. -
Ja właśnie obudziłam się po 2h drzemce i zjadłam trzy kostki czekoladowego ptasiego mleczka i aż zgagi dostałam
Dziś tylko leżę i jem...kręgosłup mnie boli lędźwiowy i ogólnie mam mega lenia.Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Fasia wrote:Mimka super, ze maz byl i, ze sie przydal tzn jego rece hihi
Shimmer nie masz zbyt wiele czasu
Bambi rzeczywiscie normalna nie jesteśja sie ciesze jak mnie ktos w kolejce przepuszcza i nie dorabiam sobie do tego zadnej ideologii. Widza kobite ktora wyglada jakby miala zaraz urodzic to dla bezpieczeństwa wola przepuścić
Mnie przepuscil raz pan w aptece i raz wykorzystalam swoj brzuch w Ikei ale to byla kasa wlasnie dla ciezarnych i rodzin z dziecmi. Ale zwykle ludzie udaja ze nei widza.
Wczoraj pod sklepem mnie zaczepila starsza babka i gratulowala ze w takim stanie jeszcze daje rade jezdzic rowerem. To jej powiedzialam, ze latwiej sie jedzie niz idzie
Fasia, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
A ja wiem, ze bede wyc i kwiczec z bolu. Moj maz sie mega o mnie boi bo wie jaka delikatna jestem. Oboje sie boimy chwili jak zaczne miec skurcze.. Bede prosić o wszystko co jest w stanie zmniejszyc bol porodowy. Od wejscia na IP bede błagać o cokolwiek
jak urodze naturalnie to sama dla siebie bede bohaterem..
Bambi85, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no ja juz wielokrotnie sie przyznawalam tutaj, ze do normalnosci mi daleko
Chyba 99% z nas ma nierowno pod sufitem hihiBambi85, maggie86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie tak to nie funkcjonuję
ja moge w kolejce stac dwa dni i nikt mnie nie przepusci.. ostatnio mi slabo sie juz zrobilo bo goraco bylo az sie opieralam o koszyki to nikt mnie nie przepuscil .. ehh Szwecja!
-
Bambi85 wrote:ja tez mialam sie zaktywizowac w koncu ale dzisiaj nie mam sily, biometr niekorzystny czy cos
, leze i gapie sie w tv albo laptopa, ew rozmawiam przez telefon.
Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.