Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLWICA 100 latek!!!
Fasia ja mam 2 słoiki oleju 500ml, jeden do kuchni, drugi do kosmetycznych celów w tym dla maluszka ale ten drugi mimo iż sama używam to za 100lat zużyje, chyba że zacznę podjadać wiec jak dziewczyny radzą dla malca to te 100ml styknie:)
Mimka dzielna babko dałaś radę!!!Lwica, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:mnie tez nikt nie przepuscil, pani sprzedawczyni mnie poprosila . A tak, zeby ktos w kolejce wyszedl z inicjatywa to jakos mi sie nie zdarzylo... moze za malo wychodzilam z domu
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
no to jeszcze taki przyklad, we wtorek na tej ip jak szlam na planowke...duze pomieszczenie, pelno ludzi, oczywiscie wszystkie miejsca siedzace zajete, wiekszosc kobiet, ale czesci towarzyszyli faceci, oczywiscie siedzieli a jak ich kobieta gdzies szla, ostentacyjnie zajmowali miejsce torba. Poza tym nie wszystkie babki w ciazy, bo to duzy szpital ginekologiczny. Weszlam tam, zobaczylam to i zbladlam, ale na szczescie okazalo sie ze ciezarne maja jakies szybsze numerki i moze z 3 minuty czekalam, ale oczywiscie na stojąco, panowie zaspani bo to kolo 7 bylo, udawali ze nie widza mojego skromnego brzucha... no comments
-
A ja sie nie piernicze jesli chodzi o miejsce. Jak widze, ze ktos trzyma zakupy na siedzeniu obok to zawsze mowie ze chcialam usiasc. Na bezczela. W dupie to mam, stac nie moge wiec nie bede. A na siaty to jest podloga
Anka1501, maggie86, Bambi85, sylvia007, Lwica, lena90, PsotkaKotka, mantissa, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86, Agusiek89, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Mnie przez całą ciążę może 4-5 razy gdzieś przepuszczono. I to były z reguły młode kobiety -matki. Ale raczej nikt nie zwraca uwagi na ciężarne. Najbardziej mnie denerwuje, że np ekspedientki nie zwracają uwagi na ciężarne
-
Dzięki Fasia a były już jakieś fotki jej synka??
No to rzeczywiście długo sie męczyła bo pamietam jej wpis z wczoraj wieczora..
Mnie tez nikt nie przepuszczał nigdzie, ale przez to ze brzuch ukrywał mi sie w mojej kurtce i nie było go widać...a teraz jestem w domu głownie.. -
wiesz Fasia gdybym tam miala stac dluzej na bank zapytalabym jednego czy drugiegi "dzentelmena" czy tej torbie nie byloby wygodniej na podlodze, ale szybko odkrylam, ze mam szybki numere, i nastepna bede ja, maz nawet nie zdazyl dotrzec z walizka bo za nim zaparkowal samochod to juz bylam zalogowana
-
Ostatnio mnie facet w Lidlu wózkiem prawie staranowal bo otworzyli kasę i chciałam podejść z końca kolejki. Widział mnie a przed brzuch mi wózek wcisnal. Wkurzylam się i mu parę słów powiedziałam. Oczywiście kasjerka wcale nie zareagowała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:54
-
Lwica wrzucalam fotki ale nie pamiętam na ktorej stronie..
Oj t o prawda, trzeba synow na ludzi wychowac! Moj maz na szczescie zawsze sam wstaje jak tylko wchodzi do pomieszczenia kobieta w ciąży lub jakas starsza osoba.Lwica, maggie86, maggie86 lubią tę wiadomość