Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas w morhercare za £66 można kupić elektryczny czyli tyle ile moj voucher który dostałam z pracy.
Ale tez niechce wydać kasy na badziewie.
http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Closer-To-Nature-Electric-Breast-Pump-Set/495937,default,pd.html#q=breast%20pumps
Fasia a kupiłaś już jakiś laktator czy sie wstrzymujesz narazie?haneczka lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Fasia a kupiłaś już jakiś laktator czy sie wstrzymujesz narazie?
Ja mam reczny avent. Byl w wielkiej paczce z Anglii. Jak sie nie sprawdzi to pewnie kupie jakis inny ale poki co zostawiam ten, najwazniejsze zw jakikolwiek bedzie.
Kazda z obecnych mamusiek uzywa laktatora?CzaryMary, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:W poniedziałek na TLC będzie premiera "Poród z zaskoczenia"
-
mf wrote:Lwica-latwego porodu i wszystkiego dobrego!
Ja dzis przegralam z bolem glowy i wzielam drugi raz paracetamol w ciazypogoda okropna...
Ja tez przegralam dzis z bolem glowy ale ja paracetamol juz chyba z 12 raz w ciazy wzielam. No niestety ale u mnie bol glowy to straszna katorga albo ja taka malo wytrzymala jestem. Raz tez bylam chora wie cna zbicie goraczki przez 3 dni bralam po jednej i tak sie uzbieralo
-
Aguś86 wrote:Na jakimś programie chyba już coś w tym stylu było, że kobiety rodziły w domu bo myślały, że mają jelitowke. Albo jechaly do szpitala na wyrostek i wychodzily z dzieckiem
Tak ale ten jest o kobietach, które wiedziały ze są w ciąży tylko sam poród był zaskoczeniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 17:59
Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Ja właśnie sprzatalam łazienkę na piętrze, a ma 15 m kw wiec jest co sprzątać. Muszę więcej tylek ruszać to może ruszy cos. Ale jestem wykończona po tym sprzątaniu
Mi po wyszorowaniu łazienki wody odeszłyAguś86, haneczka, weronika86, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja mam reczny avent. Byl w wielkiej paczce z Anglii. Jak sie nie sprawdzi to pewnie kupie jakis inny ale poki co zostawiam ten, najwazniejsze zw jakikolwiek bedzie.
Kazda z obecnych mamusiek uzywa laktatora?
Ja używamto mój nowy przyjaciel
Fasia, Angela89, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Mi po wyszorowaniu łazienki wody odeszły
A ja w planach mam dziś szorować łazienkę)
Takie pytanie: dziewczyny które rodziły albo już urodziły
Skąd wiedzialyscie ze odeszły wam wody płodowe? Ja zauważyłam od kilku dni wilgotna wkładkę i teraz sie zastanawiam czy cos nie sączy- ma kolor słomkowożółty żółty. Fakt ze zdarzyło mi sie przy kichnięciu posikac (No cóż) i teraz już nie wiem czy to od moczu czy wody ...bo podobno mogą byc od koloru białego, żółtego do zielonego ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 18:05
Aguś86 lubi tę wiadomość