Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Wow, no to nieźle! My mamy 3130.To nie goń tak już z tą wagą Kochana, bo jest super. W którym tyg Ty urodziłaś?
Niestety często mu się ulewa, miałam wczoraj pogadać o tym z lekarką i zapomniałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 18:47
-
Anka1501 wrote:Fasia mi kazał gin odstawić po 37tyg
No wlasnie moja nie kazalami odstawiac magnezu tylko luteine wiec jej nie biore od tygodnia ale magnez lykam dalej. Zastanaaiam sie czy mimo brania jest szansa na skurcze i jak to bylo u Was -
Fasia wrote:Pytanie do dziewczyn, ktore braly magnez. Lykalyscie go do konca i mimo to zaczęły sie skurcze itd? Bo zastanawiam sie czy to ze lykam 6 tabletek asmagu dziennie od jakichś 6 miesiecy moze skutkować brakiem skurczow. Nie wiem czy go za kilka dni nie odstawić, bo sie boje tego Waszego przenoszenia
Ja już nie biorę od półtora tygodnia ani magnezu ani nospy za poleceniem gin. Tylko zostały ciążowe witaminki i od piątku doszedł wiesiolek.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa wrote:34+3 Przez tydzień przybrał prawie 40 g. No co ja poradzę, że mam małego głodomora.
Niestety często mu się ulewa, miałam wczoraj pogadać o tym z lekarką i zapomniałam.
My mieliśmy (odpukać z ulewaniem w szpitalu no i w domu też trochę )
Ja pytałam o ulewanie położnej i mówi że jeżeli dużo ulewa i nie przybiera to jest zagęszczacz do pokarmu -
Ida wrote:Fasia - do Kraszewskiej tu na Waryńskiego. Starsza babka, ale fajna.
Hwesta - tak, być może ją przekarmiłaś. Wiesz, dziecko nie jest głodne co 30 minut, może po prostu potrzebowała bliskości albo chciała ssać.
W sumie mój też chyba nie zawsze ssie łapki z głodu. Tylko jak zaspokajać potrzebę ssania bez smoczka? -
Aguś86 wrote:O kurcze Fasia od skonczonego 37 tygodnia odstawia się magnez
Ja już nie biorę od półtora tygodnia ani magnezu ani nospy za poleceniem gin. Tylko zostały ciążowe witaminki i od piątku doszedł wiesiolek.
Czyli powinnam odstawić? Czym grozi dalsze lykanie na tym etapie? -
nick nieaktualnyFasia dzięki za link, chcę sobie dokupić a fajnie, że on ma wszystko co chcę w jednym miejscu. Ja też odstawiłam magnez od 37 tyg. Łykam witaminy, omega i wiesiolek.
Lwica STO LAT KOCHANA, KICHNIĘCIEM WYPCHNIJ BOBASA NA ŚWIAT!!!
Amy na fb składałam ale tu u nas też KOCHANA GRATULACJE!!!Lwica lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Pytanie do dziewczyn, ktore braly magnez. Lykalyscie go do konca i mimo to zaczęły sie skurcze itd? Bo zastanawiam sie czy to ze lykam 6 tabletek asmagu dziennie od jakichś 6 miesiecy moze skutkować brakiem skurczow. Nie wiem czy go za kilka dni nie odstawić, bo sie boje tego Waszego przenoszenia
bo to podobno straszne, nie wiadomo co masować i za co się trzymać
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia nie grozi niczym bo poród jak ma się zacząć to magnez go nie powstrzyma
ale ja odstawiłam bo skurczy łydek nie mam, a przepowiadacze nie są bolesne dla mnie. Chcę aby szyjka się spokojnie skracała i rozmiękczała, staram się uniknąć oxy tym razem
shimmer_lip, Gosha, Fasia, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Czyli powinnam odstawić? Czym grozi dalsze lykanie na tym etapie?
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
No właśnie mi się wydaje, że może powodować, że nie ma skurczy. Co prawda ja brałam aż 8 i odstawilam i skurczy brak
A w ciazowych witaminkach jest magnez ale malutko do tych konskich dawek co lykalysmy wczesniej
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Kasia no wlasnie fajnie, ze on ma wszystko takze za przesylke placi sie tylko raz. Naszukalam sie jak glupia zeby wszystko bylo u jednej osoby ale sie udalo
Skurczow lydek nie mialam nigdy. Na ostatniej wizycie 2 tyg temu gin kazala odstawic tylko luteine, magnez mialam dalej lykac. Moja szyjka i tak jest krotka, miekka i ma rozwarcie wiec teraz juz sama nie wiem czy odstawic.. Shimmer moze zrobie tak jak Ty, ze zmniejsze dawke z 6 do 2 lub 3.
Bambi Ty lykasz magnez?
Nadzieja a Tobie cos lekarze mowili po zdjeciu pessara?KasiaKwiatek lubi tę wiadomość