Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shimmer ja musze byc jutro na 7.30 w wampirowni bo na 11 mam wizyte wiec musze byc z rana zeby wyniki były na czas wizyty. Takze bede sie laczyc z Tobą w bólu
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Angela, buzia tylko. Nie wiedziałam, ze nosem też może. Jejku. Zagęszczacz fajna sprawa tylko wtedy by trzeba na butle przejść.
Fasia, ja magnez bralam aż do porodu.jak rzygałam surówką z marchewki i szła wszystkimi otworami naraz
hiehiehiehiehiehiehei
Lali, Fasia, KasiaKwiatek, Gosha, Militta110816, Aguś86, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Shimmer ja musze byc jutro na 7.30 w wampirowni bo na 11 mam wizyte wiec musze byc z rana zeby wyniki były na czas wizyty. Takze bede sie laczyc z Tobą w bólu
jutro się o to ktg zapytam
tylko żebym nie zapomniała bo moja pamięć jest dokładnie tam gdzie pszczółka maja
gdzieś lecz nie wiadomo gdzie
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:E ja się dowiedziałam, ze można nosem właśnie w tej ciązy
jak rzygałam surówką z marchewki i szła wszystkimi otworami naraz
hiehiehiehiehiehiehei
Militta110816, shimmer_lip, Fasia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Angela, buzia tylko. Nie wiedziałam, ze nosem też może. Jejku. Zagęszczacz fajna sprawa tylko wtedy by trzeba na butle przejść.
Fasia, ja magnez bralam aż do porodu.
Moja ulewała buzia i nosem ;/mantissa lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kasia no wlasnie fajnie, ze on ma wszystko takze za przesylke placi sie tylko raz. Naszukalam sie jak glupia zeby wszystko bylo u jednej osoby ale sie udalo
Skurczow lydek nie mialam nigdy. Na ostatniej wizycie 2 tyg temu gin kazala odstawic tylko luteine, magnez mialam dalej lykac. Moja szyjka i tak jest krotka, miekka i ma rozwarcie wiec teraz juz sama nie wiem czy odstawic.. Shimmer moze zrobie tak jak Ty, ze zmniejsze dawke z 6 do 2 lub 3.
Bambi Ty lykasz magnez?
Nadzieja a Tobie cos lekarze mowili po zdjeciu pessara?
Mi w 36 tygodniu kazał lekarz odstawić luteinę, nospę i magnez i co najśmieszniejsze skurcze się skończyły... myślę, że magnez teraz tylko na ew. skurcze łydek a lekarz powiedział,że trzeba dać szansę macicy aby ćwiczyła przed porodem i nie rozluźniać niczym już bo to nie ma sensu.Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja córka już w porządku, pies też dobrze zareagował na leki, wszystko opanowane
Dziś załatwiłam duuuużo rzeczy, pojeździłam samochodem, na koniec zaliczyłam Lidla. Jestem zmęczona ale o dziwo nie wykończona jak to bywało ostatnio.
I obiad mniam...pieczony pstrąg, frytki i sałata z pomidoremna deser babeczki córy i brownie
Idę na zakupy olejkowe do Fasiowego sprzedawcyFasia, Nadzieja84, Aguś86, shimmer_lip, weronika86, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Shimmer ja musze byc jutro na 7.30 w wampirowni bo na 11 mam wizyte wiec musze byc z rana zeby wyniki były na czas wizyty. Takze bede sie laczyc z Tobą w bólu
-
Kasia nie szalej za bardzo. Albo w sumie szalej co tam, na koniec wolno nam
Fajnie, ze wszyscy w domu maja sie lepiej
No to chyba tez bede musiala odstawic a raczej zmniejszyc dawke tego asmagu. Raaaany i zaczne sie stresowac, ze zaraz urodze. Ja nie chce !!!!
Ja juz mam wszystiie badania do porodu zrobioNe. Jutro kontrola u emdokrynologa, zobaczymy jak tam moja tarczyca
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kasia nie szalej za bardzo. Albo w sumie szalej co tam, na koniec wolno nam
Fajnie, ze wszyscy w domu maja sie lepiej
No to chyba tez bede musiala odstawic a raczej zmniejszyc dawke tego asmagu. Raaaany i zaczne sie stresowac, ze zaraz urodze. Ja nie chce !!!!
Ja juz mam wszystiie badania do porodu zrobioNe. Jutro kontrola u emdokrynologa, zobaczymy jak tam moja tarczyca
Mi ostatnio na wizycie za 200 zł endo zapisał receptę na dawkę leku, której na rynku nie ma więc wizyta bezsensu ale wiem jaką dawkę brać po porodzie bo to teraz najważniejsze.
Nie urodzisz od odstawienia magnezu tylko wtedy gdy Julek zechce wyjść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:29
-
Fasia wrote:No wlasnie moja nie kazalami odstawiac magnezu tylko luteine wiec jej nie biore od tygodnia ale magnez lykam dalej. Zastanaaiam sie czy mimo brania jest szansa na skurcze i jak to bylo u Was
Jak przyjdzie pora to urodzisz. Ale nie widzę za bardzo sensu brać na tym etapiemaggie86 lubi tę wiadomość
-
Caly czas mam bole @ i spinanie brzucha, bole nie sa jakies mocne ale je czuje.. z ciekawosci sprawdzilam co ile wystepuja i jest tak:
18.42
18.54
19.05
19.15
19.26
Powinnam wziac prysznic?Anka1501, Lali, malinka1984, KasiaKwiatek, Gosha, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość