Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kurwa ja się z becikowym tez wkurwilam. chcą jakieś zaswiadczenia bo ja bylam na stazu czy potracali mi skladki zdrowotne i powinni mi potracac 9% bo jak bedzie mniej to już dyskwalifikacja.. ja cież pierdole nie powiem co jeszcze chca bo mąz z nimi dyskutował przez telefon ale odłożył sluchawkę wkurwiony i mówi ze pierdoli te 1000zł.
Ja nie odpuszcze!mam rok żeby skomletować dokumenty dam rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 17:56
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:Rety to ja chyba nei wiem jak porod przebiega. Myslslam ze jak juz pelne rozwarcie jest to skurcze tez i dziecko raz dwa bedzie na swiecie
. Jak to jest???
Anka jest fenomenem jeśli chodzi o niestandardowe porody.
Może być tak że kobieta ma pełne rozwarcie i nie ma skurczy
może być tego tak że kobieta ma skurcze a rozwarcia ni ma!
ciąża-wszystkie chŁyty dozwolone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 17:58
mf, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liwi wrote:Anka strasznie mocno trzymam za Ciebie kciuki. Jejku, żeby to już ruszyło.
iwonka to podobno nie trzeba osobnego wniosku tylko za jednym zamachem to robią. -
Boze jaki moj maluch dzisiaj okrutny jest. W nocy spal tylko po dwie h. Dobrze ze szybko zasypial i nie musialam z nim chodzi godzine heh a w dzien? Obled. Nie chce spac a jak zasnie to tak niespokojnie sie kreci jak juz sie obudzi na tego cyca to ryczy choc zawsze jak sie go wzielo na rece uspakajal sie
ewidentnie cos jest na rzeczy tylko ja nie wiem co chyba brzuch bo bakow malo kupy tez jakos ciezko ida. Powiedzcie mi czy ja bym mogla zaczac pic ta koperkowa herbate moze jakos mu ulze . Glowa mnie boli i jestem zmachana na amen
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja spi pod kocykiem na boczku, czasem w rożku . Amy co do moich pytań to wiem ze sa gupie
a używała któraś tego elektrycznego depilatora veet ??
bo w rossmannie widziałam za 40 zł na wyprzedazy:p
A i pomalowałam paznokcie u stop na czerwono i sie czuje jak klownWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 18:29
Gosha, Amy_, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGdyby ktos chcial wiedziec, to nalozylam wlasnie czerwony lakier sally hansen miracle gel i faktycznie wyglada na paznokciach u stop jak hybryda, dam znac jak jest ze scieraniem sie go
dobrze by bylo miec taki lakier chociaz do stop ktory wyglada jak hybryda a nia nie jestEweliśka, Amy_, CzaryMary, Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Robotki.
Opisy porodów jak zwykle fascynujące.
My po wizycie. Julek waży 3820 czyli po raz trzeci przytył ok 400g.Hwesta pytałaś o ile się ważymy, średnio co tydzień,
Możliwe, że jest marudny przez to że jakaś infekcja go bierze, skoro pokasłuje, ale póki o płucka osłuchane i czysto.
Na bóle brzuszka moge kupić Aidolac w kropelkach i mu dawać 5 kropelek dziennie.
Idę próbowac was nadrobic z dzieckiem na ręku, ale zapytam: czy ktos jeszcze urodzil?Ida, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość