Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Gdyby ktos chcial wiedziec, to nalozylam wlasnie czerwony lakier sally hansen miracle gel i faktycznie wyglada na paznokciach u stop jak hybryda, dam znac jak jest ze scieraniem sie go
dobrze by bylo miec taki lakier chociaz do stop ktory wyglada jak hybryda a nia nie jest
Koniecznie daj znać bo ja się nad nim czaję!hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobus gratulowalam na monitoringu, ale jesze tutaj...jesteś niesamowita kobitko:-D a takiego porodu nie jedna może pozazdrościć
gratulacje i maleńka prawie tak sama jak u mnie, o 40gr lżejsza hehehe cieszę się ze małż dotarł.... I pochwał się maleńką
Ps u mnie te regularnych skurczy nie było....ą poród trwał, na IP zajechalam z 6cm rozwarciem hehehe...
Czekany robus teraz na ewika i kasiek:-DWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 19:09
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Shimmer a jak dupina? zagiło się?
Ale przez to doświadczenie kupuję Baśce dużą tubkę i niczym innym smarować nie planuję bo ten bepanthen działa cuda!!!Eweliśka, mf, haneczka lubią tę wiadomość
-
Malinka ma Kacperka
Kacper ur.08.04.2015 g.12:45 3560g i 55cmWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 19:14
natt, mf, maggie86, CzaryMary, Eweliśka, Ida, lena90, Ulka84, mantissa, MartaAlvi, Justinka, Angela89, Krysti, KasiaKwiatek, Rudzia, Anka1501, iwonka1077, Aguś86, Murraya, weronika86, Jaga, Gosha, sylvia007, haneczka, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie bierze
oby to bylo tooo brzuch boli caly krzyż hihi cosik się rusza ale się ciesze :)herbata malinowa w ruch i calą chate wysprzatalam na zicher
podlogi na kolanach pomylam :)obiad kluski slaskie z kurczakiem i pieczarkami zrobilam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 19:45
CzaryMary, lena90, Ida, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny