Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Gdyby ktos chcial wiedziec, to nalozylam wlasnie czerwony lakier sally hansen miracle gel i faktycznie wyglada na paznokciach u stop jak hybryda, dam znac jak jest ze scieraniem sie go

dobrze by bylo miec taki lakier chociaz do stop ktory wyglada jak hybryda a nia nie jest
Koniecznie daj znać bo ja się nad nim czaję!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobus gratulowalam na monitoringu, ale jesze tutaj...jesteś niesamowita kobitko:-D a takiego porodu nie jedna może pozazdrościć
gratulacje i maleńka prawie tak sama jak u mnie, o 40gr lżejsza hehehe cieszę się ze małż dotarł.... I pochwał się maleńką
Ps u mnie te regularnych skurczy nie było....ą poród trwał, na IP zajechalam z 6cm rozwarciem hehehe...
Czekany robus teraz na ewika i kasiek:-DWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 19:09
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Eweliśka ja Cię normalnie kocham za pomysł z tą maścią. Wczoraj byłam załamana bo pomimo tego że się zasypywałam co siku to ciągle na papierze miałam odrobinę krwi, trochę tak jakbym sobie gdzieś tą piczkę sparzyła i krew trochę przesiąkała. Na noc się zasmarowałam jak głupia a dziś jak wstałam to nawet nie jestem czerwona. W jednym miejscu odrobinkę ale rano się znowu umyłam i zasmarowałam i jak tak dalej pójdzie to jutro mogę rodzićEweliśka wrote:Shimmer a jak dupina? zagiło się?

Ale przez to doświadczenie kupuję Baśce dużą tubkę i niczym innym smarować nie planuję bo ten bepanthen działa cuda!!!
Eweliśka, mf, haneczka lubią tę wiadomość
-
Malinka ma Kacperka

Kacper ur.08.04.2015 g.12:45 3560g i 55cmWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 19:14
nick nieaktualny, mf, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweliśka, Ida, lena90, Ulka84, mantissa, MartaAlvi, Justinka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rudzia, Anka1501, iwonka1077, Aguś86, Murraya, weronika86, Jaga, Gosha, sylvia007, haneczka, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie bierze
oby to bylo tooo brzuch boli caly krzyż hihi cosik się rusza ale się ciesze :)herbata malinowa w ruch i calą chate wysprzatalam na zicher
podlogi na kolanach pomylam :)obiad kluski slaskie z kurczakiem i pieczarkami zrobilam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 19:45
nick nieaktualny, lena90, Ida, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

klucze mam, domek podpisany...nowa pralka, lodowka i kucbenka jada..nawet sie nie ciesze...biegalam caly dzien..brzuch na kolanach a mala ma w cupie wychodzenie