Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moja mała jakaś niespokojna od wczoraj. Coś jej tak dziwnie w nosku furczy ale kataru nie widać. Ciągle chce ssać pierś i pręży się strasznie i stęka.
Ja oczywiście jestem nienormalna i poszłam z nią do pediatry bo sobie mysle, ze jutro weekend a jak jej się jakaś choroba zaczyna to co ja potem zrobię.
Pediatra mnie trochę wyśmiał ale też bardzo mocno uspokoił. Okazało się ze mała nie ma kataru tylko jakąś delikatną sapkę i tak może jej charczeć w tym nosku jeszcze jakiś czas.
No stękanie i prężenie to mówił, ze może to być początek kolek i że jednak lepiej będzie jak odstawie produkty mleczne i zobaczymy. Polecił kupić kropelki sab simplex.
-
nick nieaktualnyKurdę jak tak czytam nasze forum i inne miesiące to ja mojego męża powinnam chyba nosić na rekach. Jak ma wolne lub ma wolne po pracy to zajmuje się więcej mała niż ja, nie raz mam takie wyrzuty że mało jej czasu poświecam a on się zbytnio obarcza.
mimka84, Anka1501, mantissa, 88macola lubią tę wiadomość
-
Haha MłodaDama no i mądrze zrobiłaś
Mój mąż chyba z racji że to drugie podchodzi bardzo na luzie. Wczoraj poszłam wieczorem do łazienki się depilować, to mnie wcięło na 1,5 godziny, a on bez problemu ogarnął sytuację, jedynie cyca nie dał
Angela89, KasiaKwiatek, maggie86, Eweliśka, mf, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Była książka "Kwiaty na poddaszu" i film nakręcono na jej podstawie. Widziałam go jako mała dziewczynka i bardzo mi zapadł w pamięci. Potem obejrzałam już jako dorosła i powiem szczerze że też miałam ciarki.
KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, pozwólcie swoim facetom zajmować się jak najwięcej dziećmi, angażujcie ich do najprostszych czynności. Oni są naprawdę swietni, tylko im na to pozwólcie
bez krytyki kochane
maggie86, Eweliśka, Angela89, mimka84, Lali, Fasia, Murraya, Aguś86, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Dziewczyny, pozwólcie swoim facetom zajmować się jak najwięcej dziećmi, angażujcie ich do najprostszych czynności. Oni są naprawdę swietni, tylko im na to pozwólcie
bez krytyki kochane
Eweliśka, Anka1501, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Dziewczyny, pozwólcie swoim facetom zajmować się jak najwięcej dziećmi, angażujcie ich do najprostszych czynności. Oni są naprawdę swietni, tylko im na to pozwólcie
bez krytyki kochane
Ale tak jest też na codzień, że faceta nie ma co krytykować bo koniec nic więcej nie zrobi. Ostatnio jak mył mój okna były takie smugi że hoho ugryzłam się w język bo już chciałam się przyczepić. Grzecznie się uśmiechałam.Anka1501, maggie86, mimka84, Eweliśka, Fasia, Murraya, mf, Gosha, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dzisiaj dałam mojemu bieliznę i koszule do prania. Kazalam wyprać i jutro przywieźć. No i dzwoni : Kochanie ale tu ciągle coś mruga
Musiałam mu podać całą instrukcje użytkowania pralki (on jest z zawodu technikiem)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 19:46
hwesta, mimka84, maggie86, Angela89, mf, Justinka, Gosha, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość