Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze jednak to prawda, ze spokojna mama to spokojne dziecko.
Lekarz mnie dzis odstresował i mała jak zasneła przed czwartą tak śpi do tej pory, baz smoka nawet.
Idę ja budzić powoli bo to jednak już prawie 5 godzin.mimka84, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ktoś tu nawet pisał, że to jest to samo mleko tylko produkowane w innym kraju czy cos takiego
Właśnie chciałam to napisać
Fasia niech kupi takie mleko które będzie dla Ciebie łatwo dostępne abyś nie musiała jeździć całego miasta i szukaćAnka1501, mf, maggie86, Fasia, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ktos tu wolal Bambi? :p
ja zawsze się zjawie w odpowiednim momencieZe niby blisko moj termin??? No tez tak czuje. Najbardziej chce 15 bo to ładna data
.
Justinka Natt gratulacje mamuśki !!!
a Haneczka sie meldowala ?? No już gratki widzialam a posta nie, przeocxylam?? Bo ja z telefonu pisze
Justinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzieki za wsparcie, na was zawsze mozna liczyć :* w poniedziałek jadę posłusznie do szpitala z nadzieja ze mnie tam długo nie zostawia...
nie ma co igrać ze zdrowiem. Stara ja a głupia...
Angela89, shimmer_lip, maggie86, liwi, Aguś86, Lali, MartaAlvi, Eweliśka, Bambi85, KasiaKwiatek, mantissa, Murraya, Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ktoś tu nawet pisał, że to jest to samo mleko tylko produkowane w innym kraju czy cos takiego
Fasia probuj Bebiko
Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość