Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda my znow dzis kapalismy mala w pieluszce terowej i nie plakala wcale, kapiel krotka byla, bo szybko jej sie znudzilo, ale bez placzu
dopiero przy spa cowieczornym ryk byl
ja nie zostaje z mala w lozku, karmie ja i odkladam do lozeczka i sama ide zaraz sie kapac i spac. musze dzis umyc wlosy
no i dzis jeszcze musze mezowi powiedziec, ze wstaje za kazdym razem jak koncze karmic (no chyba ze uda mi sie expresem ja odbic). Dzis dziala sposob Angeli na mala- raczki na moje plecy, glowka wysoko na ramieniu i beeeeeek.
Mam pytanie z cyklu- durne pytania hwestykupilam farbe loreal excellence z amoniakiem ofc. farbowalam nia przed ciaza i moj ukochany kolor 7.43... i mama mi powiedziala, ze nie powinnam farbowac bo przenika do pokarmu
to prawda? czy zabobony?
I pytanie- czy Was tez na twarzy wysypuje po porodzie?? normalnie mam jakas kaszke,pryszczyki takie... cala ciaze nic, zero wyprysku a teraz... coraz wiecej tego.
I informacja odnosnie miracle gel sally hansen na stopach- 2 dzien pod skarpetkami, w adidasie nawet na spacerze i bez skazy, wyglada jak malowany przed chwila. Jak wytrzyma 10 dni w takim stanie to wtedy polece z czystym sumieniemKasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Mi tak leciało wczoraj i dwa dni temu
Ogólnie stwierdzam, ze ciąża jest trochę paskudnym zjawiskiem. Jestem maszyną do bekania, pierdzenia i wydzielania dziwnych wydzielinbekam ah jej moj to się smieje zemnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pezy dziecku bede robic duzo wiem ze moj czasu miec nie bedzie zbyt duzo bo ktos musi na nas pracowac na to by nam bylo dobrze .Wieczory bedziemy spedzac razem ,noce i wekendy i bedzie pomagal choc rozumiem ze ma prawo byc zmeczonym bo przeciez ma bardzo odpowiedzialną i wyczerpującą prace .Najwazniejsze ze się kochamy duzo rozmawiamy on mnie rozumie ja jego .
trzeba się cieszyc tym co mamy i ze mamy dach nad glową i normalne spokojne zycie .
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatt gratulacje Kochana, nasz pierwszy Mikołaj na świecie
kiedy mój? Buuu
to czekanie
Gosha grzeczna dziewczynka! W poniedziałek czekamy na relację!
Hwesta za długo nie czekaj z poinformowaniem męża o dyżurze. I nie ma, że może szybko odbijesz...niech wstaje i poprzytula ją w nocy. W ciemności i ciszy też więź się zaciesnia. Niech czuje, że ojcem jestWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 21:41
hwesta, mf, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:A Haneczka? Ostatnie co widziałam to, że śmiga do szpitala ale nie dawała chyba info o narodzinach?
Hihihi tak właśnie powstają plotki
Nic nie napisała poza tym że lało się całą drogę do szpitala i że majtasy po drodze zmieniała
Natt gratulacje serdeczne! Ale nas wzięłaś z zaskoczeniaKasiaKwiatek, mf, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość
-
Hwesta farbuj te włosy
W życiu bym się nie wahała
A za ile kupiłaś ten lakier sally hansen? Widziałam w gazecie reklamę i jestem ciekawa czy faktycznie jak hybryda
Na rękach mam żele z hybrydą, ale nogi sobie zawsze sama maluję i ten lakier brzmi kusząco -
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Mi nic nie wyskakuje, ale za to łysieję - znowu wszędzie pełno moich włosów, jak przed ciążą! A jednak witaminki działały
ciazowe hormony trzymaja kudly na miejscu ale teraz to normalne ze leca. Musza wypasc te ktore byly przez hormony utrzymane. Jak ten nadmiar poleci to powinno sie uspokoic
Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny