X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida my znow dzis kapalismy mala w pieluszce terowej i nie plakala wcale, kapiel krotka byla, bo szybko jej sie znudzilo, ale bez placzu :) dopiero przy spa cowieczornym ryk byl ;)
    ja nie zostaje z mala w lozku, karmie ja i odkladam do lozeczka i sama ide zaraz sie kapac i spac. musze dzis umyc wlosy ;)
    no i dzis jeszcze musze mezowi powiedziec, ze wstaje za kazdym razem jak koncze karmic (no chyba ze uda mi sie expresem ja odbic). Dzis dziala sposob Angeli na mala- raczki na moje plecy, glowka wysoko na ramieniu i beeeeeek.
    Mam pytanie z cyklu- durne pytania hwesty ;) kupilam farbe loreal excellence z amoniakiem ofc. farbowalam nia przed ciaza i moj ukochany kolor 7.43... i mama mi powiedziala, ze nie powinnam farbowac bo przenika do pokarmu :P to prawda? czy zabobony? ;)
    I pytanie- czy Was tez na twarzy wysypuje po porodzie?? normalnie mam jakas kaszke,pryszczyki takie... cala ciaze nic, zero wyprysku a teraz... coraz wiecej tego.
    I informacja odnosnie miracle gel sally hansen na stopach- 2 dzien pod skarpetkami, w adidasie nawet na spacerze i bez skazy, wyglada jak malowany przed chwila. Jak wytrzyma 10 dni w takim stanie to wtedy polece z czystym sumieniem ;)

KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta
    1)bzdury
    2)hormony
    :)

Angela89, Gosha, Bambi85, KasiaKwiatek, Lali, hwesta, Murraya, CzaryMary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Hwesta
    1)bzdury
    2)hormony
    :)
    krótko i na temat :)

Lali, Anka1501 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Mi tak leciało wczoraj i dwa dni temu ;)

Ogólnie stwierdzam, ze ciąża jest trochę paskudnym zjawiskiem. Jestem maszyną do bekania, pierdzenia i wydzielania dziwnych wydzielin :P
    Haha ja tez pierdzenie mam :P bekam ah jej moj to się smieje zemnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka Gratulacje <3

Justinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt gratulacje <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania gratulacje <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pezy dziecku bede robic duzo wiem ze moj czasu miec nie bedzie zbyt duzo bo ktos musi na nas pracowac na to by nam bylo dobrze .Wieczory bedziemy spedzac razem ,noce i wekendy i bedzie pomagal choc rozumiem ze ma prawo byc zmeczonym bo przeciez ma bardzo odpowiedzialną i wyczerpującą prace .Najwazniejsze ze się kochamy duzo rozmawiamy on mnie rozumie ja jego . :) trzeba się cieszyc tym co mamy i ze mamy dach nad glową i normalne spokojne zycie .

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt gratulacje Kochana, nasz pierwszy Mikołaj na świecie :-D kiedy mój? Buuu :-P to czekanie ;-)

Gosha grzeczna dziewczynka! W poniedziałek czekamy na relację!

Hwesta za długo nie czekaj z poinformowaniem męża o dyżurze. I nie ma, że może szybko odbijesz...niech wstaje i poprzytula ją w nocy. W ciemności i ciszy też więź się zaciesnia. Niech czuje, że ojcem jest :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 21:41

hwesta, mf, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha bedzie dobrze !

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Haneczka? Ostatnie co widziałam to, że śmiga do szpitala ale nie dawała chyba info o narodzinach?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A hania urodzila!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czlowiek juz glupieje za duzo tu się dzieje ! Ja juz tu hani gratulacje a niewiadomo czy urodzila juz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pierdole! Moj chce karawan kupic ! Zwariowal no mowi ze na wakacje sie przyda :D

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    A Haneczka? Ostatnie co widziałam to, że śmiga do szpitala ale nie dawała chyba info o narodzinach?

Hihihi tak właśnie powstają plotki :D
    Nic nie napisała poza tym że lało się całą drogę do szpitala i że majtasy po drodze zmieniała :D

Natt gratulacje serdeczne! Ale nas wzięłaś z zaskoczenia :D

KasiaKwiatek, mf, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nic nie wyskakuje, ale za to łysieję - znowu wszędzie pełno moich włosów, jak przed ciążą! A jednak witaminki działały

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta farbuj te włosy :) W życiu bym się nie wahała :P
    A za ile kupiłaś ten lakier sally hansen? Widziałam w gazecie reklamę i jestem ciekawa czy faktycznie jak hybryda :)
    Na rękach mam żele z hybrydą, ale nogi sobie zawsze sama maluję i ten lakier brzmi kusząco :D

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus w rossmannie jest za 33 zł ale kupowałam na Allegro, czerwony polecam mam jeszcze różowy i wg mnie smuży troche

Angela89, Aguś86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Mi nic nie wyskakuje, ale za to łysieję - znowu wszędzie pełno moich włosów, jak przed ciążą! A jednak witaminki działały
    To nie witaminki ;-) ciazowe hormony trzymaja kudly na miejscu ale teraz to normalne ze leca. Musza wypasc te ktore byly przez hormony utrzymane. Jak ten nadmiar poleci to powinno sie uspokoic ;-)

Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie kotki kupilam uchwyty do Ignasia szafki :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53603feb1a58.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee7f2d90b957.jpg
    Fajniej na zywo wyglada :)

Aguś86, Lali, Murraya, Gosha, lysinka lubią tę wiadomość

‹‹ 4197 4198 4199 4200 4201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ