Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Manti moja ma ciemne włosy na uszach:D tzn na ich brzegach:D
laski gratulacje:D dzielne kobitki z was
O to to o takie mi chodzi.Hobbity jedne.
Agga, ja właśnie się zastanawiam nad termometrem. Póki co mam plan n bezdotykowy, chociaż przy większości ze średniej półki cenowej ludzie jednak narzekają na dokładność. Dziś wynalazłam taki, który wydaje się być w miarę:
http://www.skapiec.pl/site/cat/2316/comp/4327969_komentarze Myślę też nad dousznym, chociaż wolałabym jednak taki uniwersalny, którym można i powietrze i wodę i jedzenie mierzyć, zwłaszcza, że cenowo podobne. Dziś mierzyłam synkowi rtęciowym pod pachą. Bo coś mi się taki ciepławy wydawał i dużo śpi ale płytko. I wyszło 36,8. Nie wiercił się, więc dało radę a w pupę się boję wkładać, zwłaszcza rtęciowy.
A właśnie. Dziś zauważyłam, że Juli już powoli wodzi wzrokiem. Zabrałam mu dziś sprzed oczu taką kontrastową kartę i na mnie skierował wzrok.Agga, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Mój ma nawet wlosy na pleckach
Rasowy facet
Manti ja mam termometr z Lidla i jest bardzo dokładnyUżywam już półtora roku. Wynik był porównywany z wynikiem rteciowego i przeszedł test. nawet jakoś w styczniu był znowu w Lidlu do kupienia za chyba 49.90. Czasem się pojawia w ofercie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 01:20
mantissa, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Mój ma nawet wlosy na pleckach
Rasowy facet
Manti ja mam termometr z Lidla i jest bardzo dokładnyUżywam już półtora roku. Wynik był porównywany z wynikiem rteciowego i przeszedł test. nawet jakoś w styczniu był znowu w Lidlu do kupienia za chyba 49.90. Czasem się pojawia w ofercie
Ale douszny czy bezdotykowy? -
Jezuuu nie moge spac!
moja Mala sie od godziny tak drastycznie rusza ze az sie o Nia boje! Chyba macha wszystkimi konczynami na raz- tak jakby chciala wyjsc a nie wiedziala jak
Nie wytrzymam tego tygodnia z dnia na dzien boje sie o Nia coraz bardziej! Do tego przy kazdym Jej ruchu strasznie kluje mnie w pipie
nie wspomne o tym ze mam mega parcie na pecherz a jak ide do toalety to nic nie chce leciec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 02:15
-
Rudzia mnie tez przerazaly te szybkie ruchy
nie wiem co Ci poradzic.. bo wiem ze sie mocno denerwujesz.. kochana a kiedy masz wizyte ? Beda ci robic na nien usg? Pamietak ze jesli ruxhy dziecka sa nienaturalne powinnaa zglosic sie na ip i nie zwlekaj z tym za dlugo..
Dziewczyny Natt i Justynka moje ogromne gratulecje. Dalyscie rade!!
kwietniowki jakies takie male rodzimu te dziecitzn chude
Fasiaa super ze juz w domku :*
Ja mam dzis spokojna noc... poki co!!! Odbeklam mlodego. Mam focha na meza..
jak juz hwesta narzeka to ja tez mogeJustinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Na szczescie sie uspokoila i moglam usnac co do wizyty to wczoraj mialam ale dupy ta wizyta nie urwala ;/ nastepna dopiero w piatek na wywolanie w szpitalu..
I te ktore juz urodzily was tez bolalo przed porodem spojenie lonowe? Bo mnie boli strasznie, pierwsze ruchy zeby obrocic sie na druga strone czy wstac sa okropnie bolesne dopiero jak rozchodze to przestaje bolec jakos bardzo.. troche sie tym martwiebozeee byle do piatku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 04:44
-
tez sie witam
u mnie nadal cisza
3 dni po terminie z usg..dzisiaj termin wg belly i wg owulacji
ja jednak zaczynam sie bac tego wywolania...
krysti ja mam zadzwonic o 8 rano w te srode i powiedza mi o ktorej godzinie przyjsc, wiec wywolanie mam 15ego w srode tylko nie znam jeszcze godziny. jesli zaczna ooznym oopoludniem to mam szanse urldzic 16ego....w moje urodzinyKrysti lubi tę wiadomość
-
Bry
Werka ja juz olalam termin z usg i dawno zmienilam na ten z om
jak sie nic nie wydarzy to we wtorek mam pierwsze ktg.
A dzis odczuwam bardzo silne parcie na zakupy w rossmannieAngela89, KasiaKwiatek, weronika86, Fasia, maggie86, Krysti, Agga lubią tę wiadomość