Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia mnie nie boli spojenie. Mnie napierdala miedzy nogami, na wysokosci warg sromowych tylko gdzies w srodku
i bol jest taki ze mnie uroczo wybudza ze snu zebym sie z pelna swiadomoscia mogla obracac w nocy
A dzis sobie pomyslalam ze jesli Bacha ma poczucie humoru to wylezie 13Wszystkie zle rzeczy w moim zyciu sie wlasnie 13 wydarzyly wiec czemu nie rozrywki piczowe
Rudzia, Angela89, Bambi85, KasiaKwiatek, weronika86, Fasia, maggie86, Krysti lubią tę wiadomość
-
Hej, Rudzia przytulam Cie mocno :* mnie bola pachwiny juz jakis czas, najbardziej po calym dniu. Teraz Sofijka juz spokojna?
Shimmer ja od rana tez mam parcie na zakupy w rossmannie i mega chec na ten lakier sally o ktorym pisala Hwesta! Ale uzyje go dopiero po 20 stym jak bede po cc, bo do operacji musze miec zmyty lakier.
Jade na 10 na ktg, musze robic co 3 dni ze wzgledu na to stare lozysko.
Pieeeekna pogoda, milego dnia!!!
-
Witam się i ja
W nocy czuwam w czasie karmien
Mnie tez kusi ten lakier
W poniedzialek jade do pracy zlozyc dokumenty na roczny macierzynski wiec wejde sobie do rossmanna :
Potem sobie pojde na szybki shoping ciuchowy
Dzieciaki zostana z tata. Zaczelam robić zapas mleka w lodowce
Ciekawe co z Haneczką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 08:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta poukladaj sobie wszystko..forum to nie wszystko..wspieramy sie tutaj..tutaj mam wsparcie ale jednak maz i dziecko wazniejsze a to forum to maksymalny pozeracz czasu
pewnie moj maz tez bedzie mial przeciw... ale czego oczy nie widza...
oczywiscie najpierw obowiazkitrzymaj sie dzielnke i zagkadaj do nas raz na jamis czas! i ponaprawiaj sobie wszystko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla mnie w tym przypadku juz tylko dziecko sie liczy
moja kochana córeczka , a maż... Kto to taki? Juz wyszedł z domu pogniewany, za dużo słów z jego ust padło . I moja rada... Zastanowić sie trzeba było czy wszystko jest ok z człowiekiem który zostawił była zonę z 2 miesięcznym niemowlakiem, olać go, muszę być silna dla córci
Trzymajcie sie dziewczyny, lekkich porodów! -
To Wam powiem ze tego lakieru nie mialam ale jak chcecie kazdy najtanszy nawet lakier zamienic w super szybko wysychajacy, noszacy sie ladnych kilka dni i blyszczacy jak szkielko to sobie przetestujcie seche vite. Ja juz sie nie moge doczekac az Basia wyjdzie i bede mogla go uzywac. W ciazy unikam bo na amerykanskiej wersji jest podobno ostrzezenie zeby nie uzywac
Lali lubi tę wiadomość
-
Proszę, trzymajcie kciuki. Glowka jest ładnie w kanale, zaraz dostaje oxy i po kilku ładnych skurczach puszczają wody...
Angela89, weronika86, Aguś86, Rudzia, shimmer_lip, Ida, liwi, Fasia, Bambi85, KasiaKwiatek, mf, adk_1989, mantissa, iwonka1077, maggie86, Robotka1, Lali, MartaAlvi, Militta110816, Krysti, Eweliśka, Agga, Klaudia90, Amy_, liloe lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Dla mnie w tym przypadku juz tylko dziecko sie liczy
moja kochana córeczka , a maż... Kto to taki? Juz wyszedł z domu pogniewany, za dużo słów z jego ust padło . I moja rada... Zastanowić sie trzeba było czy wszystko jest ok z człowiekiem który zostawił była zonę z 2 miesięcznym niemowlakiem, olać go, muszę być silna dla córci
Trzymajcie sie dziewczyny, lekkich porodów!
moj za to taki niedowiarek do konca choc syna juz mamy ale jak termin minal to jak tylko wstaje na siku to spoglada na mnie podejrzanym wzrokiem hehehe -
nick nieaktualny
-
co do lakieru to nie bede komentowac bo przyznam szczerze ze nigdy ani razu w zyciu lakieru niemuzylam
paznokcie mam silne jak czarownica jakas
plytka baardzo zdrowa..nienraz kolezanki blagaly zebym pozwolila cos zrobic na moich paznokciach..niet! nawet farbowan zaluje..teraz wrocilam do swojego koloru..zajelo to 3 lata bez chemi, wygladalam jak kura ale oplavilo sie..wlosy zaczely mega rosnac..teraz nawet w warkoczu sa po pas
Angela89, Krysti lubią tę wiadomość