Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaa i od wczoraj nie jestem już "ciążową dziewicą";)Miłego słonecznego dzionka, Anka piękny dzień na rodzenie:)
Anka1501, Robotka1, Lali, liwi, KasiaKwiatek, Murraya, CzaryMary, iwonka1077, Fasia, mantissa, Angela89, MartaAlvi, Eweliśka, Aguś86, Agga, Klaudia90, shimmer_lip, Agusiek89, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Aaa i od wczoraj nie jestem już "ciążową dziewicą";)Miłego słonecznego dzionka, Anka piękny dzień na rodzenie:)
nie wytrzymalam kruca fux
Gratulacje dla świeżych mamusiek i powodzenia dla tych które dzisiaj zamierzaja rodzic
Miłego , pięknego dzionkaRobotka1, Angela89, Ida, KasiaKwiatek, maggie86, Eweliśka, Aguś86, Fasia, Klaudia90, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Robotka to super mój też już osiągnął wagę urodzeniowa właśnie się zastanawiałam czy przez parę dni mógł 200gram przybrać ale jak u ciebie tyle to znaczy że to możliwe, u mnie ma zoltaczke ale według położnej schodzić zaczyna, zobaczymy, małemu oczko jedne ropieje mam rumianek przykładać zobaczymy czy pomoże
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Iwonka nie martw się ropiejącym oczkiem:) moja starsza córka miała od porodu takie i w szpitalu coś tam jej kropili a potem w domu ja też coś zakraplałam i przeszło:)
nooo ale wy macie pewnie tą zwykłą żółtaczkę a nasza jest spowodowana konfliktem serologicznym grup głównych.
no ale własnie był obchód i jutro wychodzimy jeśli nie odbije bilirubinka:)
hehe następna nie dziewica:D Mary Ty szalona babo:D
ejjj a ja jem wszystko, nawet ptasie mleczko zjadłam, ananasa wcinam, to znaczy że bede mieć GRUBO DUPO?
młoda na razie nie protestuje, ale myślę że jak wrócę do domu to trochę się ogarnę i zastanowię co jeść.
podobno po porodzie hormony jeszcze buzują i ma się ochotę jeść wszystko:D
jak mi cycki urosły!!!! aaaa!!!!!
kiedy i gdzie ja stanik teraz kupie:P chyba sobie jakiś od mamy pożyczę awaryjnie. takich donic to nie miałam w życiu!!!
Mam nadzieję że przejdzie oczko,no ja też nieźle donice mam hihi,stanik bezszwowy nawet ciasny jest hihi poczekam aż do normy trochę dojdą i że coś kupię bo koszmar hehe D miskę obstawiam czyli rozmiar więcej niż pod koniec ciąży -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:tez sie witam
u mnie nadal cisza
3 dni po terminie z usg..dzisiaj termin wg belly i wg owulacji
ja jednak zaczynam sie bac tego wywolania...
krysti ja mam zadzwonic o 8 rano w te srode i powiedza mi o ktorej godzinie przyjsc, wiec wywolanie mam 15ego w srode tylko nie znam jeszcze godziny. jesli zaczna ooznym oopoludniem to mam szanse urldzic 16ego....w moje urodzinyja na 16 mam cc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMary przybijam piąteczkę
Robotka wrażenia niezapomniane,po 10 miesiącach to myślałam że eksploduje z podniecenia,polecam każdemu;)za pierwszym razem było delikatnie a z następnym wrócił mój temperamenty mążAngela89, Eweliśka, Murraya, Aguś86, Fasia, Gosha, Robotka1, weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Mary przybijam piąteczkę
Robotka wrażenia niezapomniane,po 10 miesiącach to myślałam że eksploduje z podniecenia,polecam każdemu;)za pierwszym razem było delikatnie a z następnym wrócił mój temperamenty mąż
Zazdroszcze.maggie86 lubi tę wiadomość