Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEweliśka żebyś kogoś nie wygonila takimi akrobacjami
mam nadzieję, że się nie poobijałaś
a ja chyba zaraz moje jajko zniesę ...na tym basenie tłok, ze 2 tysiące ludzi, w hoooy duszno i gorąco...muszę jeszcze 30 minut wytrzymać do drugiego startu . -
Dzis o 6:00 urodził sie mój Arturek.
57cm, 3250g niestety skończyło się na cc mimo 10 cm rozwarcia. Nie mialam sily przeć efektywnie po 16 godzinach walki z ogromnymi bolami krzyzowymi I podbrzusza. Moja twarda szyjka miała problem z rozwarciem mimo moich mocnych skurczow. Dali mi 2 zastrzyki w dupkę na szyjke i 1 Oksy żeby szybciej poszło. Po Oksy widziałam juz gwiazdki w oczach:( cierpialam bardzo mimo tensow i gazu i męża który wbijal mi palce w krzyż co 2 min przez 9 godzin. Kiedys opisze dokladnie.
Maly grzeczny ssal pierś i spal ze mna<3Ida, Bambi85, liwi, Ulka84, mantissa, Aguś86, MartaAlvi, Eweliśka, Rudzia, Agga, iwonka1077, mf, Fasia, Klaudia90, shimmer_lip, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha, Krysti, Angela89, Robotka1, Lali, weronika86, CzaryMary, liloe, Justinka, 88macola, mimka84, maggie86, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość
-
O 10:35 przyszedł na świat nasz ukochany synek. 4300 i 64cm siłami natury.
Ulka84, Bambi85, Aguś86, Eweliśka, MartaAlvi, adk_1989, Rudzia, Agga, iwonka1077, mf, Fasia, Klaudia90, KasiaKwiatek, Agusiek89, Ida, Gosha, liwi, Krysti, mantissa, Angela89, Robotka1, Lali, weronika86, CzaryMary, Amy_, liloe, Justinka, 88macola, mimka84, maggie86, Murraya, Militta110816, lysinka, haneczka lubią tę wiadomość
-
Haneczka gratulacje serdeczne!
Aniaaa w końcu! Supcio!Gratulacje ogromne! Ale wielki ten Twój mężczyznaChyba wygra w naszym konkursie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 11:41
haneczka lubi tę wiadomość